Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

marți, iulie 7

Goluri ... Cercuri ... Si alte abisuri !!!!! ..."Adio, dar raman cu tine."



Golul in definesc ca un lucru care lipseste. Cercurile reprezinta formele care ne leaga, sau modul in care ne legam unii de altii. Abisuri - pentru simplu fapt ca de cele mai multe ori gresesc. Gresesc prin a oscila dintr-o tabara in alta. Gresesc pentru ca nu stiu ce vreau. gresesc pentru ca nu sunt constanta. Ma arunc in vorbe repezi, dureroase uneori, pentru cei din jurul meu, iar mai apoi ma intorc de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Gresesc pentru ca port voalul unei lumi perfecte asupra ochilor mei. Gresesc in mai multe privinte si moduri. Insa roadele parerri de rau nu isbutesc sa apara.
Lacrima este forma de a-mi arata disperarea. Disperarea este curmata de sufletul meu. Sufletul este cel care are de suferit cel mai mult. Suferinta este rodul unei iubiri traite. Iubirea este doar un sentiment trait la intensitate doar de mine. Doar de mine pentru ca iubesc ca o nebuna, iar mai apoi imi pare rau.
Un hazard mai natural din amestec de complexitatea faptelor si a cuvintelor, nu s-a mai vazut pe tot acest pamanat.
Imi aduc aminte mirosul corpului tau. Inca iti mai simt buzele tale firbinti cum imi invadeaza trupul. Mainile care cerceteaza locurile cele mai vulnerabile la un simplu contact cu mine. Ochii ... oglinda sufletului, iuti la manie, copilarosi in momentele de tandrete, iar la intalnirea lor cu razele de soare, au acelasi contur si nuanta ca al unor ochi de pisica ... galbeni-verzui.



Mi-ai invadat trupul, viata, inima, sentimentele. Am lasat pentru o perioada totul la o parte. Dar o voce a curiozitatii mele razbunatoare ma facut sa-mi indrept privirea, prin ochii altora, si-n trecut. Si am vazut INFERNUL. Am realizat ca ceea ce eu credeam ca: "noi suntem un intreg perfect", este doar o iluzie. Am vazut ca suntem mai mult eu ... si mai putin tu. Dar tu cealalta parte mai mare din intregul tau acoperea alt sfert din viata altcuiva.
Cei drept asa arata trecutul. Prezentul este cutremurat de privirea mea in trecut. Este urmat de greseala mea de a te inlocui. Poate ca incercarea mea de a uita, de a cauta la altcneva privirea ta ... are repercursiuni tragice asupra altora.
Parca si vad cum tumultozitatea sufletelor care se perinda in aproprierea sufletului pentru a vedea daca jumatatile noastre se potrivesc ... ajung sa urasca femeia. Din pricina sentimentelor mele se va naste ura. Ura care planeaza asupra conceptului femeiesc. Voi da inca un motiv in plus barbatilor sa ajunga la aceiasi ipoteza: " femeile nu au scrupule si sentimente."
Poate ca exista si astfel de consoarte. Poate ca asa sunt si eu. Vreau sa fiu amica celor care ma iubesc. Sa le ofer un umar pe care sa planga, sa-i imbarbatez sa caute mai departe. Nu sunt eu cea care sa le chimbe soarta-nn bine. Eu sunt cea care exterior ma contemplez bine cu fiecare. Aceleasi idei, aceleasi vise, aceleasi lucruri in comun. Nu sunt suficiente ca sa stopeze raul de venin sortit lor din pricina fiintei mele de scorpie.
Acest suflet al meu, accepta existent unui singur caracter. Acela este mitzoiul meu mic, care din paranoica nu ma dezmiarta. :X >:P. Pentru ca-l bat la cap cu adevaruri trecute si ma indoiesc de iubirea lui expansiva.
Incerc sa inchei acest lung articol. Lung pentru ca am lipsit de foarte mult timp de pe blog. Sfarsesc aceste randuri prin recunoasterea ca simt un gol un suflet, care asteapta dragoste cu picatura. Privirea mea per ansamblu in trecut, ma mai facut sa vars o lacrima. Incerc sa fiu o japita pentru cei care incearca sa ma convinga ca merita sa-i iubesc. Si vreau sa ma las prada cu totul Sacalului care mi-a luat sufletul si mi-l perpeleste de fiecare data.
Imi pare rau pentru unii prieteni ca i-am dezamagit. Imi pare rau ca nu-mi pot impartasi sentimentele, iar daca veti citi ... sper doar sa intelegeti. ( si pe mine si mesajul)
La mai multe ganduri bune. Stilul clasic inca il instig.Am mai pierdut din esenta lui, insa nu ma las prada pierderii suflului care m-a definit.. Dulcele stil clasic.