Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

luni, februarie 16

De la Audrey Hepburn pana la mine nu s-a mai nascut nicio femeie



Narcisista? .... Un pic ... si in fond de ce nu ??!!!! Plina de sine? .... Nu e genul meu, dar acum parca ma cam regasesc...

Femeie este prea mult spus, dar pentru a ma defini mai bine sunt foarte schimbatoare,sunt expansiva, acum plang si imi pare rau, imediat  ma razbun (ca doar e dulce razbunarea). In fond noi toate fetele suntem asa, ... nedefinite. Daca cineva ar incerca sa nedefineasca, ei bine nici doua vieti nu i-ar ajunge sa ajunga cu studiu' la bun sfarsit . Ciudate si posesive prin eticheta, ma deosebesc din duzina de fabricatii. 

In ultima perioada am incercat sa nu mai fiu eu, sa ma transform dupa calapodul fetei de societate. << Daca "pisy" nu are masinuta seria nu stiu care, nici sa nu aiba tupeul sa se uite la mine. Daca nu e de nasul meu ($) nici nu vorbesc nu el>> ... Ei bine asta este o gandire de plastic. La ce folos au toate aceste lucruri?? !!! Am uitat sa traim, suntem asa de superficiali incat nici nu ne mai vedem pe noi.  Acum intrebarea mea, putin retorica, este: "Pula are alt gust intr-un BMW?". Schimb pe schimb se face. Baietii sunt de acord cu mine la faza asta.

Prefer sa sufar de mine, si sa fiu asa cum ma stie toata lumea lenesa, ciufulita,morocanoasa,mofturoasa... voi spune ca nu am timp sa vorbesc cand cineva ma va suna sa-mi spua ca minunile exista. Voi raspunde cu un mesaj din doua silabe la sms-urile de dor. Dar voi fi singura fata care stie ce vrea, si ca nu am ajuns una din multele "duzinele de Bucuresti"

Satula de plastic, de voi, de fals si de noroi. Fac un apel si instig la dulcele stil clasic ... si inca ceva de la Audrey Hepburn pana la mine, au mai fost femei, si inca mai sunt, pentru ca eu inca sunt un om cu suflet mare, pueril simarinimos.