Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

vineri, martie 13

Inchei cu lacrimi un capitol ... deschid cu un zambet altul.


Sigilez o etapa din viata mea cu un pumn de lacrimi, o tona de suferinte, un pachet de ura si tot ceeea ce poate fi mai rau. Deschid cu un zambet, o noua era, un nou inceput. E primavara!. Nu stiu daca ati observat, dar sa stiti ca pasarile au inceput sa se intoarca, soarele a inceput sa rasara si pe strada mea. Visez, sau vreau sa cred ca visez numai la lucruri si ganduri bune. 

Pentru in sfarsit m-am asezat la locul meu, pentru ca in sfarsit mi-am dat seama ca ura este zadarnica. Si ce daca am fost tradat de cea mai buna prietena.??? Si ce daca am iubit pe cine nu trebuia??? Si ce daca te-am sunat intr-o zi cu soare in sufletul meu cu necunoscut si tu nu ai vrut sa auzi de la mine " TOT TIMPUL CAND O SA AI MAI MARE NEVOIE DE MINE ASA CUM TU M_AI PRIMIT CU BRATELE DESCHISE ASA O VOI FACE SI EU". Si ce daca poate nu o sa afli nici o data cine a fost in spatele acelui telefon, si ca avea ganduri bune.!!! 

Usa inimii mele este deschisa oricand pentru oricine. Imi cer eu acum iertare, pentru ca cineva si-a pierdut timpul cu mine, sau pentru ca l-am facut sa isi irosesca o parte din viata lui cu prezenta mea. Am fost acolo pentru fiecare in parte, dar nu tot ceea ce e frumos .. se poate termina la fel de frumos.

INCOMPATIBILIATE te urasc!!!! Si poate ca sunt o japita ca nu fac compromisuri, chiar daca altii au facut-o pentru mine, si poate ca sunt o scorpie cand fac sa sufere. Dar asta sunt eu. Suferiti fratilor ... suferiti. .. ca asa am suferit si eu .. si acum imi este bine. Am umblat mult .. pana sa pot sa imi incep o noua etapa.

Poate ca .. nu o sa fie asa cum visez eu tot timpul cu ochii deschisi, dar de ce sa nu??!!! De ce sa nu iubesc si sa ma bucur de moment, acum cat mai pot .. iar dupa sa stau sa plang dupa toate acele clipe minunate. ??!!!!

Nu mai vreu ura, nu mai vreau aceea "prietenie" vreau sa fiu eu impacata cu mine, vreau sa stiu ca nu sunt eu aceea care instiga la ura. Nu ma supar daca mai primesc un semn de viata, ma supar cand se aduce aminte de aceea etapa in viata in care, DA a fost naspa. Poate pentru ca am fost tare, sau pentru ca am avut o Mitza care ma tinut sa nu cad. A fost ingerul meu pazitor si este in continuare. Nu am ce sa ii reprosez decat sa ii cer iertare, pentru toate  problemele care i le-am facut. De aceea eu sunt un om pe linia de plutire. 

Nu mai sunt transparenta, nu mai sunt melancolica, nu mai cad prada ideilor sinistre. Nu s-a gandit nimeni ca in cadrul adolescentei mele sunt si cai, alee mai intunecate, in care puteam foarte usor sa alunec usor usor in ele. 

Daca am hotarat sa deschid un nou capitor in viata mea, nu mai vreau sa fie unul de tristete. Il deschid cu un zambet pentru ca asa ma intampina si el. De mult nu m-am simtit asa de bine, de mult nu am mai avut molii in stomac... :D Sa fie oare asta un semn bun...???!!!! mei oricum ce'o fi .. asta este.. MA RISC SI MA AVENTUREZ IN GOANA VIETII.

P.S. nu voi putea nici o data sa iti multumesc pentru cate lucruri ai facut pentru mine. anonima pentru toti .. omniprezenta pentru mine. aici licurici pentru libelula. over & aut.

miercuri, martie 11

inima nebuna ... greu este sa ma intelegi.


Cum sa faci sa ii dictezi inimii si sa o faci sa intelega ca nu trebuie sa mai bata asa. Nu vrea sa stea cuminte la locul ei, si vrea sa isi gaseasca jumatatea ... care de mult pierduta ... crede ca mai are cale de intoarcere. Cum sa ii zic ca nu exista acea jumatate, ca trebuie sa o gasesca in alta parte? Nu ia placut nici un exemplar pana akum si sta si plange ca o nebuna, dupa o iluzie, dupa ceva efemer. Nu a vrut sa asculte ... si-a facut de capul ei si acum nici nu stie ce vrea si sufera.

Imi sopteste ca cineva ia furat jumatate din ea si ca o vrea inapoi cu inca o jumatate garantie. Hotul nu e de gasit, sau cel putin nu mai vrea sa ii dea jumatatea inapoi. Rana e adanca ... si nu accepta orice ingriire de la oricine. Nu vrea o inima orisicare, vrea acea jumatete. 

Inima nebuna!!!!! Ce sa iti fac sa intelegi ... Cum sa fac sa ma intelegi. Vreau sa intelegi ca NU NU NU NU ...nimic. S-a ars ... si to degeaba. A fost ranita ... si tot degeaba. Calcata in picioare ... si tot degeaba. Sper sa se gaseasca un remediu pentru un caz pierdut, pentru un suflet injumatatit.

P.S. si cu toate astea ... simt cum incepe si bate ... dar doar un pik. O inima noua nu e, doar o inima tin in piept, dar un lucru stiu sigur ... ca va rascumpara cineva jumatatea de mult furata. Viitorul suna bine, si de ce nu ... acum chiar pot sa zic ca arata bine. 

marți, martie 10

testament


Daca tot sunt in febra pregatirilor pentru bac, azi am stat si am stiudiat poate dintre putinii poeti care imi plac Tudor Arghezii. "Testament" un lucru atat de simplu ... insa .. foarte important pentru cei din jur. Vreau sa va zic ca nu las ceva tangibil. Intangibilitatea ... suna mai palpitant. Sufletul meu rece plin de vanitati si idealuri vreau sa lase urme in existenta voastra. 

Imaterialitatea este elementul dupa care majoritatea tanjesc, pentru ca nici o data nu o pot atinge, simti, vedea. Dorul este cuvantul cheie. Vreau sa le fie dor. Nu vreau sa par cu ganduri ciudate, dar simt cum pas cu pas ... cum se tremina si ciclul asta de viata. O sa cresc, o sa ma nasc din propria mea cenusa ... precum pasarea phoenix. O sa imi fie dor si ... numai mie ... pentru ca eu inca nu vreau sa ma despart de sufletul meu pueril .. plin de vise si jocuri. 

Va las mostenire ... doar un singur gand .. sentiment ... acela ca am incercat sa va instig in dulcele meu stil clasic. Sa priviti viata cu simplitate, sa lasati deoparte curentul in care vati avantat. Sa uitati de lumea de oameni rigizi in care traim. 

La mai multe ganduri.. cu bine