Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

joi, februarie 26

O tu dulce autodistrugere

www.Wof.ro  De meserie trista, fana oficiala a sportulii "dE frEcat mEnta" astept sa vina cu pasi grabiti autodisttrugerea. Pentru ca stiu ca nu mai este mult si tot ce este mai frumos pe lumea asta  o sa piara, si daca mai sunt faramite pe ici .. pe colo .. sunt sigura ca nu o sa ma bucur de ele...

Deci .. o sa zambesc mai mult si o sa ma incrunt mai putin. Nu mai vreau sa ma mai multumesc cu jumatati de masura, de vise spulberate in bataia sortii. Nu mai vreau sa mai vars nici o lacrima pentru aceeia care nu ma merita si mi-au sfasiat ca niste sacali sufletul. 

Vreau sa iau o gura de aer proaspata, sa iubesc, sa mai invat inca o data sa zbor.Vreau sa vina vara, sa merg desculta prin nisipul fierbinte, marea sa imi fie confidenta, locul unde voi iubi pentru a doua oara,(de data asta pana la adanci batraneti... cat tine o vara). Purtata de valul muziicii italiene, cu inima deschisa spre "Dulcele Stil Clasic" .... "Senza parole". Restul sa fie doar tacere.

"Sa iei lucrurile asa cum vin si sa nu-ti fie frica de maine". 

marți, februarie 24

O poveste de moment. Viata creeza propriile povesti.


EDUCATIE. PRINCIPII. ANTURAJ. CURIOZITATE. PROSTIE. DEPENDENTA. MOARTE.

"Ahh ce bine ar fi fost sa nu fiu atat de oarba, sa nu fi cazut ca o prada usoara in ghearele drogurilor." Scrie pe blog cu ultimii nervi, neuroni care inca mai stiu ce insemna aia sa traiesti si eventual sa si folosesti ceea ce te inconjoara. Toul a inceput dintr-o prostie, scoala, liceu, populariatete ... dehh  de-ale fetelor. mai tarziu anturajul sia pus amprenta pe fiecare. 

A inceput cu o tigare, cea mai light, tineti cont. Stia de riscuri, constienta de urmari, ingrozita de vietile tinerilor nenorociti ... a inceput sa prinda dependenta tutunului. Nici 8 luni nu au trecut si a facut primul pas spre groapa abisului, groapa mortii sapata de droguri. A incercat un pic de marihoana. Senzatia? dupa o perioada in care tot ce a iubit vreodata s-au naruit in fata ochilor ei,... ei bine a fost aceea fericire care nu mai credea ca o sa mai intalneasca.

"nu o sa cad tocmai eu prada drogurilor!!!! NU EU.....!!!!!"  A mai vrut inca o data, si inca o data sa se retraga in lumea aia frumoasa, dar de scurta durata. ..Dar ce sa vezi, nu mai era acelasi sentiment.  Asa ca de la marihuana, care vorba aia in ziua de azi o fumeaza si pustii de 13 ani, sa ajuns treptat, treptat la extazi, hasis, heroina. De ce numai sa fumezi, cand poti sa tragi si pe nas sau mai rau sa bagil la avene.

Dupa o delunga perioada, cand nici nu mai credea cineva ca mai se intereseaza de chestia asta, un ultim articol anunta ca totul este in doliu. Sincer nu stiu cine a scris pe el, dar mesajul suna cam asa "s-a stins din viata un suflet drag, o inima pura, si in fata tuturor DROGURILE omoara suflete, cu toate ca TRADAREA DISTRUGE VIETI. Prea tarziu ca sa indrept lucrurile, prea tarziu sa se mai poata face ceva. Te iubesc ...si sa ma astepti si pe mine.. insa un pic mai tarziu ... si voi veni si eu, da nu pe calea asta"

P.S. Aceasta poveste nu este reala, dar nici ca un pamflet nu se poate categorisii, pentru ca exista multe povesti ale unor persoane tinere ca noi, care nu au mai apucat sa fie rostite.

luni, februarie 23

somn de voie..sau de frumusete


RECUNOSC sunt SOMNOROASA. asta este ... faceti-mi ce vreti voi (in limita bunului simt:)):))) ...) dar eu una dupa 10.30 p.m. mi se taie filmul. 

Cand mie lumea mai draga sau ca sunt pe undeva .... ceasul meu biologic tot timpul imi face aceiasi lucru, ma corupe la somnic. De fel daca afara ploaie... poi e vreme de dormit, daca afara e soare ...e vreme de dormit, daca ninge e vreme de dormit ... daca este <...> ei bine ati prins voi ideea;).. 

Daca ma vezi ca nu dorm o noapte , fi sigur ca o sa recuperez o saptamana intreaga ... :))):)))) Ai incercat vre-o data sa ma suni pe la 9 jumate seara?nici sa nu incerci ... ca nu ma gasesti ca am telurile inchise ..semn ca am tras pe dreapta... 

Somnule masina mica... de ce'l aduci tu pe Mos Ene .. pe la gene .... un mos mai tanar nu gaseai. :)) Pe langa somnul de voie ..ops..somnul de frumusete mai sunt si somnambula.:)):))... Ei bine asta este .. cea mai recenta patanie s-a petrecut chiar dupa revelion (singura noapte pe an care garatat nu dorm) .. cand dupa atata hora, putina bautura si nu in ultimul rand veselie .. am ras cu pofta in somn. Cu ochii inchisi si'n hohote eu eram in lumea mea de vise si mai faceam inca o data revelionul si mai dansam o hora si'n vis:)):))))..... deehhh nationalismul asta ..ce sa-i faci:):))))

O viata am si pe aia vreau sa o dorm..  deci pe viitor cel mai bun cadou pt mine este un pat mare si moale si o perna buna... 

Noapte buna si multe ganduri bune ..eu ma retrag in lumea mea de printesica plina de vise ... va pwp cu paiete:**:**:*

pilimoane...care esti ma:)))????=)))


Pililong cu pila lunga ...si'a pilit pila pe punga... punga'n pila ...pila-n punga... Pilong cu pila lunga.

Eram pe acasa ... tolanita in pat, in lumea mea de printesica ... ascultam Vibe fm ... si de-o data .. aud chestia asta...  Initial am inteles cu totul altceva,(nu e ceea ce iti trece acum prin minte... wof numai la prostii te gandesti)..;))... nu prea intelesesem.decat ultima parte  :)):))... dehh mai grea de cap;))... si ce sa faci atunci cand ai o curiozitate ..ei bine googalesti:)):))..

si am gasit asta... foarte tare ..daca ma intrebi pe mine ..da acum cine e pililong ..  ce o a avea cu pila si cu punga :)):))... Pungile din ziua de azi au inceput sa se pileasca...???? =))=)))
Mai cam ciudata lumea asta in care traim .. in orice caz daca cineva l-a gasit pe Pililong ,sau are date despre el sa ma anunte si pe mine ... s'l intreb ce a avut cu saraca punga:)):)))...

Pana la urmatoarele mele ganduri va pup dulce fanii mei :*