Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

vineri, martie 6

Emotii. Tacere ...


ahhhhhh am atatea trairi, emotii, sentimente, bucurie in mine incat numai pot sta locului, dar dragul meu cititor nu am cum sa ti le zic, pentru ca daca ti le-as zice tie ... ar afla o lume intreaga .. si asta nu e bine. Unele lucruri nu sunt bine de stiut. Inca nu am curajul sa marturisesc si sa vorbesc despre marele meu pacat, poate privita de unii ca marea mea greseala in viata. 

Poate ca uneori este mai bine sa zici lucrurilor pe nume, dar ii ranesti si e pacat. Dar sa stai cu inima indoita este o povara mult prea mare. Cum este sa vrei ceva ce nu il poti avea? Cum este sa vrei si sa nu poti? Vreau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu mai doresc sa ma resemnez in carapacea mea ... vreau sa urlu .. si sa ma auda o lume intreaga. Vreau sa imi satisfac capriciile. Vreau sa fiu mofturoasa. Nici nu stiu cum dracu se face ca atunci cand zic ca apuc pe drumul asta ... pentru ca asa este mai bine pentru mine, usor .. usor ..alunec unde inima imi este calda ... unde as da totul pentru acel loc ... 

Imi cer scuze dragul meu cititor daca tot ceea ce am scris pana azi este atat de lacrimogen .. pentru ca asta voi face in continuare. Dar cum poti sa scrii despre sentimente .. daca nu asa :D!!!! Suferinda in dragoste .... iubita de multi ... urata de altii ... zac in nefiinta mea dorminda ... si astept, astept ..circul din sufletul meu. Chicotesc cu viata ... chicotesc cu norocul si soarta ...

La mai multe emotiio..trairi.. si vise..


joi, martie 5

si. SHOC !!!!! ... Am revenit pe linia mea de plutire.!!!


Shoc !!!!!!!!! Bine am revenit. "O tu dulce autodirstrugere", imi pare rau dar nu mai am nevoie de tine. Am inceput un nou capitol, s-a mai scris o pagina din viata mea, a mai trecut o luna, ma aproprii cu pasi marunti spre bac, si inca visez la vacanta cea mare. Imi pare rau ca o sa ma despart de scumpii si iubitii mei colegi, cu toate ca nu prea ne agream cu totii, o sa imi fie dor sa mai facem caterinca unii de altii. ....

Hmm ... nu e bine ... ca am intrat in partea nostalgica, oricum partea plina a paharului este ca pas cu pas o sa cresc, si dintr-un dovlecel mic ce sunt, o sa se faca o "placintica" mare si gustoasa (metaforic vorbind) ;)) ... Ma simt plina de energie, vreau sa imi impart dragostea mea tuturor din jur!!! Este primavara, cu toate ca acum cand scriu afara toarna cu galeata si e frig de nici pisica nu o scoti la plimbare. 

Ochii imi tresar cand vad un pic de culoare in viata mea, cand stiu ca zambetul de pe buzele mele este sincer. Ma bucur ca nu am mai avut sarbatorile ruinate, iarna asta. De mult nu am mai avut asa o saptamana de buna, adica sa rad fara a ma gandi ca maine poate fi mai rau. Am uitat unde am pus pumnul meu cu lacrimi, sufletul meu de resentimente.

Nu iert ! dar nici nu mai urasc. Nu sufar! dar nici nu iubesc. Nu plang! dar si nu a venit circul la mine in suflet. Vreau sa va umplu pe toti cu ganduri bune, cu sperante, vise, idealuri. 

Am si uitat cum e sa zbori, sa te simti ca un fulg purtat pe aripile vantului. Sa ti simti cum inima iti pulseaza pana la refuz, mai ca iti si iese din suflet. Nici sa ma intorc lainocenta nu mai vreau. Copilaria a inceput sa ne impacheteze bine intr-un dosarel plin cu inimiare, adolescenta mai are cateva pagini si se termina de scris si in ea. Mai ramane viata care sunt pregatita sa o infrunt si sa o indulcesc cu visurile si idealurile mele. 

P.S. Nu am uitat ca am avut cea mai superba vara. Nu am uitat ce am facut noi. Nu am uitat de mine , nu am uitat de voi. Ramaneti ca o amintire placuta, pacat ca sunteti si veti fiii doar o amintire. La mai multe clipe date uitarii si fiecare sa merite ceea ce ii se cuvine. Adica dragoste, intelegere, prieteni.

luni, martie 2

Pentru ca ... de aceea am nevoie de tine.









Maine soarele va rasarii, imi va mangaia simturile. Imi va saruta urmele mele din asfaltul fierbinte. Va zambi frumos si politicos pentru toata lumea, iar pentru mine voi stii ca nu ma va parasii nici o data.

Stau, visez cu ochii deschisi si il privesc, si ce crezi ... chiar imi place visul meu.Pentru ca inima mea mea moare atunci cand soarele dispare, pentru ca sunetul nu ajunge din difuzoare pana in sange, pentru ca nu pot sa stau cuminte pana nu ma frig putin la soare, pentru ca sunt inca copil, pentru ca ... pentru ca ... Tot de atat de multe motive iubesc vara, caniculara, caldura dogaritoare, fierbinte. Asa ca ... 'pease don't leave me'. 

Poate ca sunt nenumerate ori in care te-am alungat si eu nu am mai fost capabila sa mai fac nimic fara tine, pentru ca mainele mele tanjesc dupa mangaierea ta calda, pentru ca nu te apreciez numai atunci cand dispari. 

Pentru ca te-am vazut tarziu, pentru ca mi-ai placut doar intro zi la mare, pentru ca mi-ai gadilat simturile, pentru ca ...

O piele "parjolita" bine , doi ochi topitzi dupa tine, doua maini reci cu care te sting ... mofturoasa de fire ... iubitoare de frumos ... imi oferi o sclipire in privire.