Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

sâmbătă, februarie 14

Romeo, Romeo, ... unde esti tu Romeo


 Shakespeare nu este un scriitor care imi starneste prea mult interes, chiar recunosc ca nu am citit nici una din operele lui, insa pentru o noapte am fost Julieta. 

3 cuvinte: CocoLoco, Partty, Prieteni dragi ... ei bine au fost 4 ... oricum ideea e ca anul asta Sf. Valentin adoptat de la americani, a fost inexplicabil in cuvinte pentru mine. Osa ma chinui un pic, de fapt o sa te chinui pe tine cititorul sa intelegi "De ce?" "Cum?" si "In ce fel?". Deja suna tentant de plictisitor? stai sa vezi ce urmeaza. 

O noapte frumoasa pentru ca am am avut ceea ce iubesc langa mine si pe aceia care tin la mine. O noapte frumoasa pentru ca a fost prima nopate in care chiar am vrut sa merg si nu am avut nici un regret (cum fac de obicei). Si spre stupoarea mea a mai fost si un concurs de coregrafie si dans intre tinere talente. De la inceputul inceputului, adica luni saptamana curenta aveam un chef nebun de dans. Vroiam sa merg undeva cu mitza si mitzoiul meu si sa dansez, si cine ar fi crezut ca o sa devina realitate??!!!??? Eu una nici in ruptul capului ... Show senzational oferit de acei pusti (max 17 ani .. oricum mai mici ca mine:D) si companie inedita.

Tematica era sa iti gasesti perechea fictiva, eu am avut Julieta. Pana sa-l gasesc pe Romeo nu a durat prea mult ... ma gasit el pe mine ... asteptarile au fost relativ dezamagite, dar pentru ca pustiul era AS la breakdance s-au mai compesat lucrurile. 

A fost frumos sa fiu pentru o noapte Julieta, cu toate ca adevaratul Romeo inca il mai astept ... Cine stie poate ca .... viitorul imi rezerva multe surprize.

P.S. Romeo te astept la anul sa fi pregatit pe ringul de dans, iar eu te voi privi de sus de la balcon

vineri, februarie 13

"te urasc!!!" ... (si nici eu nu cred asta)

De multe ori  sunt lucruri care ne ranesc ... iar, si iar... dar cu toate astea nu ne despartim de ele. Un viciu poate sa fie si fizic, cum ar fi dependenta de cineva, numai de acel cineva. Moral ... dependenta de un lucru care te adera la un gurp, cum ar fi fumatul. Si sentimental ... acel ceva care era totul o data. A fost in viata mea de atat de multe ori incat nici nu mai stiu numarul exact. Ma ranit tot de atatea ori atunci cand pleca. Ma revoltam, tipam, urlam, plangeam, zambeam fals cu speranta ca data viitoare o sa fie mai bine. Si cu toate astea daca acum ar mai vrea, fie si pentru o ultima oara sa revina in viata mea, cu durere il suflet recunosc ca nu cred ca l-as putea refuza.

Lucrurile care creaza dependenta acum, candva au creat o mare bucurie in viata mea. Si cu toate ca inca ma cred copil printre  oameni rigizi care nu au timp sa se bucure de timpul care lea mai ramas; as mai vrea inca o data sa tip, sa plang ... si multe altele ... doar pentru acel extaz de moment, acea implinire de sine.

Cand simti ca nu mai poti, simti cel mai mult lipsa unui lucru care-l iubesti. Iubirile adevarate nu sunt facute pentru mine, asa cum nu este si norocul.

Atunci cand iti zic ca te urasc, eu chiar te iuesc. Cand nu te mai vreau in viata mea, atunci am mai mare nevoie de tine. Cand ma bucur de toate lucrurile rele cu care te zbati, atunci ard de nerabdare sa imi zici ca ai nevoie de mine.

"te urasc!!!" ... (si nici eu nu cred acest lucru)

viata dulce viata

Traim intr-o lume nebuna, nebuna, nebuna de tot ... Ar fi cazul sa recuonostem ca nu suntem poporul care am fost o data. Am ajuns sa fim precum hienele intre ele, batandu-se pentru un job mai bun, pentru un om luat ca pe un lucru, pt orice. Nu putem, sau nu vrem sa vedem, cum am ajuns. 

Pentru a plagia un pic lucrurile, insa cu scopul de a-mi intarii spusele, melodia lu Bitza - "10 Degete" este plina de mesaje reale, insa pentru unii dureroase. "Pentru ca ati ajuns tarfe pe fata" ... un pic cam agresiv, dar incredibil de real. In viata cine se scuza se acuza. Nici nu mai poti sa fredonezi 2-3 versuri, ca deja incep cele in cauza sa se simta jignite.

Viata e mai dulce, dupa ce treci din nefiinta in fiinta. Greutatile cotidiene te doboara daca nu esti tare. La o varsta destul de frageda, (d.p.m.d.v.) m-am confruntat cu cea mai rea latura a vietii: "prietenia falsa". Tocmai cand credeam ca de aici inainte o sa mergem toti pe aceiasi linie, vom trece impreuna peste toate, totul va fi mai bine daca vom fi noi 3 "mitze" pentru totdeauna. Nu a fost sa fie, ...soarta asta. Pentru un nou venit intr-o vara s-a ales prafu de o prietenie de ani buni ... si doar nu ne cunosteam de azi ... de ieri ... ci de 12 ani. Daca pentru mine iesirile in spatele blocului, jocul ala prostesc "patratzica" si parjolirea unor lacuste spre deliciul nostru de copii puerili, au insemnat legamantul si inceputul unei frumoase prieteni. Nu a fost aceiasi perceptie si din partea lor.

Cu toate astea, inca supravietuiesc, si chiar mai bine ca inainte. Doar cu ceea ce iubesc, cu ceea ce ma face sa rad, cu cineva care intradevar se gandeste ca mai exist si eu.