Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

luni, martie 30

Complexi in fapte .. Defineste-te.

Somorose..pasarele.. pe la cuiburi se aduna ... se pitesc pe ici pe colo... buna dimineata.. O sa contestati ... cele spunse de mine, dar exista acele persoane nocturne. Dormn ziua si traiesc noaptea. Orasul are alta fata noaptea ... nu va ganditi la una urata sau cea plina de borfasi .. din contra .. este minunat. Luminile false dau umbre misterioase formelor geometrice. Sclipiri de bufnia se zaresc pe la ferestre.


Lumini. Umbre. Intuneric. Mistrer. Dragoste. Tacere. Pustietate. Asa se defineste noaptea in profunzimea ei. La inceputul si sfarsitul ei misuna niste indivizi in cautarea unor sanctuare in care noaptea se traieste ca ziua. Pleaca treji si se introc "adormiti" (marea majoritate) de parfumul imbietor al unei licori de struguri, prune si alte mirodenii.
Cu totii devenim pentru scurte perioade, calatori prin noapte. Acum este brendul cu cat mai fragezi ca varsta, cu atat mai bine.
Dimineata. Galagie. Nervi. Viata. Oameni banali. Iubire. Zambete firave care anunta o zi minunata. Ochi care urla dupa inca o clipa de somn... Cu alte cuvinte VIATA.
Tu in ce fel de viata iti place sa traiesti?

duminică, martie 29

Timpul trece pe langa noi

Timpul nu mai are rabdare, este nemilos cu noi si nu iarta pierderile de timp inutile. Cu toate astea ... nu am chef de nimic, nu am chef nici sa respir, vreau doar sa fiu eu cu mine, si cu sufletul meu ranit.
Un pic vindecat ... a fost iar supus durerii. Iar au rasucit pumnalul in inima mea fragila. Cred ca nu vor avea pace pana nu ma vor vedea la pamant.
Dar un singur lucru stiu sigur .. inca nu s-a nascut persoana care sa poata sa ma invinga pe mine.
Timpul imi va satisface toate poftele, imi va mangaia fiecare simt. Imi va fi aliatul meu fidel fara de care nu as putea face nimic. Nimic nu este intamplator si mai devreme sau mai tarziu ... lucrurile vor fi si in favoarea mea.
Timpul va trece ... il voi prinde din urma. Eu ma voi bucura pentru ca voi vetzi plange. Cand orologiul va bate si pentru voi ... singurul meu sfat este sa va spuneti rugaciunea, pentru ca va fi prea tarziu sa mai poteti da timpul inapoi.
Cu toate ca am nimic fara tine si tot ce-i mai frumos in viata mea, este numai din vina ta ... voi invata iar sa iubesc.
Timp ... incotro mergi ..? esti grabit .. stai sa ma pregatesc ... ca sa pot savura mai bine tot ce o sa vina.
Cu capul in nori ... cu inima franta ..iubesc si traisc clipe fericite langa viitorul suflet pereche....:X
La mai putine ganduri rele si meschine ...si la mai multe ganduri bune:X