Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

miercuri, aprilie 15

Spui lucrurilor pe nume?


Este important sa fii sincer, dar de cele mai mlte ori nu este o calitate demna de apreciat. Pentru ca in ziua de azi cu sinceritatea iti cam iei bobarnace in nas. Daca este ceva ce iti displace … si zici lucrurilor pe nume, intalnesti 2 variabile.

O prima consta in defavorizarea ta cu privire la pretentiile tale, fapt ce te poate exclude cu unsurinta dintr-un cerc, fie el social, cultural etc. In al doilea caz esti supra evaluat pentru ca marea majoritate gandeste ca tine si te face un lider, capabili sa iti faca si o statuie pentru ca ai fost primul care a zis “asata nu imi place”. Eu una nu zic lucrurilor pe nume, consider ca exista si alte modalitati mai discrete de a spune ceea ce gandesc fara a avea efecte negative prea mari cu mari beneficii. Daca am ceva de zis pe suflet … ceva in genul in care imi inspiri mila si de aceea inca ma mai vezi…. Eu zic stii nu mai este posibila intalnirea noastra din cauza nepotrivirii care nu poate fi combatuta de nici o concesie in secial din partea ta .. in nici intr-un caz din partea mea.

Ei bine asta este un exemplu destul de menschin si necaracterizant mie, pentru ca nu discriminez si nu ofer mila. Singurul lucru care ofer este prietenie si ura. Nimic in plus … insa idea este sa prinda.

Ca sa sintetizez un pic lucrurile eu nu ma vad conducand orice.. in functie de curajul meu de a zice ca asa nu imi place. Ma adaptez si indur aproape orice .. daca sunt la un job, zic da aproape la orice imprejurare, chiar daca nu am chef sau starea necesara … cu gandul ca este posibil sa iasa ceva bun si ca nimeni nu a murit din asa ceva… (dar nu este prea tarziu).

Acum .. in ce extrema te incadrezi???? Zici lucrurilor pe nume direct , subtil ….sau nu iei nici o atitudine site autocataloghezi ca fiind parte din duzina societatii..?????

Top-ul celor mai indragiti


Te-ai ganditi vreo data care este locul tau in inima cuiva. Cu totii stim ca ajunsi la maturitate avem experienta necesara de a afirma faptul ca am avut multe idile. Unele mai profunde decat altele, sau de ce nu … nici una ca pana cea traita in present. Avem persoane dragi carora le multumim pentru ceea ce la un moment dat au reprezentat tot, incepand de la o rampa de lansare in maturitate, pana la ajutorul primit in cele mai grele momente. Daca as face un tabel cu cele mai dragi persoane s-ar supara multi, iar altii vor avea o surpriza placuta. Poate ca cea mai mare surpriza este ceea in care si eu raman mirata de felul haotic prin care iubesc.
“Pe cine iubesti tu cel mai mult? … Pe mama? sau pe tata?” Asta este prima dilema cu care te confrunti inca din primii ani de viata. Si cel mai inspirat lucru este sa zici : “Pe X!” atunci cand esti cu “X” si “Pe Y!” atunci cand esti cu “Y”. Dar ce te faci cand esti cu amandoi? … “Pe XY!” (destul de simplu). Dar ce te faci atunci cand cresti … si incepi sa zici la fiecare cat de mult il iubesti. Ca de fiecare data se exagereaza, ca de ce nu … o minciunica atat de insemnifianta poate avea mari beneficii. In cazul cautatoarelor de cadouri sa spui unui batranel cat de mult il iubesti si ca ai sta toata viata ta (si a lui bine inteles) alturi de el. Ca dupa o perioada “toata viata” se scurteaza si se limiteaza pana intalnesti pe altul mai “prospatura” si cu buzunarul mai gros … c’est la vie!!!!. In cazul baietilor … ei stiu cel mai bine ca sa aburesti o fata si vrei in timp record sa o bagi in patul tau, ii zici ca nimeni nu te-a facut sa iubesti asa si ca ai da tot pentru ea. Aici se mai fac putine sacrificii si trebuie la pachet in unele cazuri sa-i cunosti parintii. O singura data si este suficient.

Revenind la oile mele, eu una iubesc pe toata lumea. Daca m-ai prins in toane bune … te iubesc. Daca tu mi-ai zis “te iubesc!”, eu chiar cred si incep sa ma gandesc ca ar fi bine sa iubesc si eu. Si cu toate acestea iubesc pe cine te astepti mai putin. Sa facem o referire la prieteni. In top bine inteles se afla Mitza mea. Ca daca nu ea atunci cine?? Pe locul secund nimeni alta decat complicea mea de acasa, mutumita careia am un gust mai rafinat la haine, nu mai sunt atat de ghertoaica pe strada si nu in ultimul rand imi da noi sfaturi cum sa imi mai fac de cap. Pe al treilea loc se afla protagonistul tuturor suferintelor mele, persoana care mi-a deschis noi orizonturi, persoana care o iubesc si o injur in acelasi timp. Pe locul al patrulea destul de important …se afla o blonda, dar blonda asta a mea este cam blond … hooligan de meserie ( ca si mine de altfel… numai ca eu pastrez aparentele). Pe al cincilea loc pot sa zic ca imi plac Bombonicile, dar in special o anumita bombonica …. Al saselea loc este ocupat de o mare figura, cu o gura atat de mica … insa cu o intrebuintare atat de buna. O persoana careia ii multumesc intentia de a-mi face dreptate si in incercarea ei de a ma razbuna. Al saptelea loc este bine de mentinut ca am o slabiciune pentru Channel (prietenii stiu despre cine este vorba). Pe al optulea loc se afla pasiunea mea partiala pentru Muse si de asemenea simpatia si gandul ca ma distrez copios cu un mare fan al acestei trupe. Pe al noulea loc in clasamentul meu se afla nou intrata in cercul meu de persoane dragii … pot sa zic ca acesta persoana este in urcare si pe zi ce trece inainteaza in clasament. Deci locul 9 … aceleia care imi zice Miss. (noua abordareintre noi fetele ). Al zecelea loc .. cei drept ultimul din sfera de persoane importante este ….. Nea Piersicutza. Tin sa mentionez ca ultimul loc are o importanta foarte mare, tinand cont de faptul ca este una din persoanele privilegiate, carora le ofer constant iubire. Locurile reprezinta mai mult intensitatea cu care imi manifest sentimentele.

Am uitat sa mentionez ca acest clasament este facut numai sa-l inteleg eu … nu si ceilalti ..pentru ca dupa aceea o sa imi sara in cap. In rest toate cele bune, tin la voi da nu am avut gand sa va regasesc acum in clasament. Pentru ca nu am stat sa analizez si sa punctez pe fiecare in parte, pur si simplu asa am simtit pe moment, se pot intalni rasturnari de situatie in orice moment.
Cat in ceea ce ma priveste imi place sa cred ca am si eu un loc in inima fiecaruia si ca nu ma fac uitata asa de repede. 

Stii sa aprinzi scanteia din sufletul meu?


Este greu sa imi exprim sentimentele. Dupa o indelunga absenta. Incercand sa traiesc cu E-ul meschin din mine, imi aduc aminte de toate clipele.Si cand spun toate clipele ma refer la cele frumoase... iar mai apoi alunec ..domol, domol la tot ce ma ranit. Imi vine sa urlu de invidie. A fost ziua ta si eu nici nu am zis un simplu “LA MULTI ANI!”. Nu prea cred ca ti-a lipsit asta prea mult, insa imi place sa ma mint ca da. Cu toate ca nu ma mai intelege nimeni, eu inca ma mai inteleg. Inca mai iubesc ca o nebuna … dar tot degeaba pentru ca nu imi mai arat sentimentele. Imi apar sufletul, si-a si-a zdrobit, precum leoaica care isi apara puii. Pentru ca asta este poate singurul motiv pentru care ma nu ma las prada agoniei, si inca reusesc sa respir. As vrea sa fiu pentru tine ca oxigenul. Sa nu mai poti trai fara mine. Vreau sa ma poti iubi, sau macar sa simti ceva ce nu ai mai simtit pentru nimeni altcineva. ….. Ce pot sa zic inca traiesc in lumea mea plina de sperante si vise, iar realitate cotidiana este predominata de ura mea meschina.

Instig la ura si ofer iubire… Ciudat nu ?? Insa pe cat de controversat suna, pe atat de adevarat este. Pentru ca ma fac sa fiu urata, dau falsa impresie si stiu ca sa saturat lumea sa ma mai blameze, sau sa ma mai inteleaga. Iubesc tot ce nu mai am langa mine. Credeam ca pot sa zambesc fara tine. Credeam ca pot trai fara tine. Oricat de multe lucruri meschine aud din partea ta, oricat de mult m-ai face sa te urasc eu tot timpul te voi iubi. Inca nu am incetat sa plang. Tocmai cand am crezut ca izvorul meu cu lacrimi a secat atunci am inteles ca el de-a bia a inceput.
Cum este posibil inca sa ma gandesc la tine?????!!!!???? Incerc sa te regasesc in bratele a multor amatori care se catalogheaza a fi singurele mele iubiri. Nu a ajuns nimeni in adancul sufletului meu pentru a imi reaprinde scanteia dragostei. Inca nu s-a nascut persoana care sa imi aprinda focul din suflet, acel foc care imi va mistui toata viata inima.

Constienta ca fiecare individ este unic si diferit de toti ceilalti, si cu toate acestea incerc sa-ti regasesc sufletul intr-un alt corp, intr-o alta maniera. Nici un cocktail de suflete risipite in tumultozitatea vietii mele, nu se poate compara cu ceea ce ai fost tu pentru mine( si care in present mai esti).

Ce pot sa zic sunt conceputa pentru a te iubi in nestire, iar atunci cand incerci sa te apropii sa-mi vorbesti … fug mancand pamantul. Constienta de faptul ca daca inca o data vei afirma fals ca ma iubesti, ma va face sa ma simt in al noulea cer pentru cateva momente. Dupa stii deja urmarea. Multe lacrimi, multa suferinta …. Si zici ca sunt nebunaaa!!!!! Dar nu este asa …. Doar iubesc … poate dragostea este nebuna si prin chimia ei .. ma face sa ma manifest asa …. Oricum prea greu de exprimat totul prin cuvinte. Pentru simplu fapt ca vorbele se pot interpreta .. si pot transmite un mesaj fals….

LA MAI MULTE GANDURI BUNE …. Si mai curand decat credeti.