Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

joi, aprilie 30

Incearca sa iti amintesti ... important este sa nu uiti.


Am inceput sa inteleg de ce batranei pastreaza fiecare zambet al nepotilor, cum o mama imortalizeaza fiecare pas al pruncului sau.. Pentru ca aceste fleacuri .. au o valoare sentimentala foarte mare:X.
Mi-am facut "curatenie" in adresa de e-mail. Ca de cand mai stiu am fost dezordonata, dar nu am aruncat nimic. Nici macar e-mailurile cu publicitate de la insigne, nu am putut sa o sterg. Si in harnicia mea de a imi mai aduce aminte am descoperit mania mea sa imi fac conturi pe tot feluri de sait-uri ... care mai de care ... cu cat mai necunoscute cu atat mai bine. Am intalnit un e-mail legat de un proiect de scoala. Proiectul in sine era notat tot semestrul la info.
http://www.clasa10aamv.piczo.com

Acesta adresa merita vizitata ..si eu sincer..cand am deschis ferestra...m-au navalit amintirile ... si sunt mirata de mine ... cat m-am aschimbat, cate prietenii am lasat, cate persoane am iubit, cati imi sunt dragi, cati si azi i-as strange de gat. Dehh copii puerili ... mi-am amintit de persoanele episodice din anii nostri de liceu. De diriga noastra ... care din "hooligani" nu ne scotea.
"Nu prea ne-am schimbat Tanti Nelly. ;))"

Asta este un exemplu viu cum constatam cu stupoare ca viata nu iarta, asa cum timpul nici timpul nu este mai prejos. Nostalgica pentru ca azi am crescut, pentru ca nu mai incap in pielea mea copil pueril. Ma avant in tumultozitatea vietii ... si de un singur lucru ma bucur ... ca am fost un copil implinit. Daca exista vreo boacana pe care inca nu am facuto, sau vreo fapta rea, vre-un fir alb scos in capul unui adult .. de acum inainte o sa imi las descendetii sa le faca. Poate cu mai multa nebunie dacat am facuto eu.
Ieri eram copil ... azi sunt doar un om mare cu suflet de copil. La mai mlte ganduri bune ... ma gasiti la desene ... Cow & chichen .. Dexter's laboratory ... viata cu Louie ... deastea ... deale adultilor;))) ( doar ma credeti pe cuvant:P)