Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

sâmbătă, mai 23

Ora de senzualitate.



Stuudii peste studii, arata ce ar trebui sa facem ca sa ne simtim bine cu persoana .. iubita. Tot mai multe sondaje arata ca femeile ajung din ce in ce mai greu la orgasm. Ca barbatii sunt pe zi ce trece mai complexati de prestatia lor in pat, sau pe unde mai presteaza. :) . In orice caz toti acesti sfatuitori in ale amorului, oare chiar au simtit vreo data ceea ce ei scriu pe hartie???.
In fond chimia vine de la sine. Daca nu esti compatibil cu cineva, se simte inca de la primul sarut. Daca acel ceva, acei fluturi din somac dau semnale ca poate fi vorba de o iubire platonica, trebuie urmat sfatul. Pentru ca intr-o relatie nu este suficienta intelegerea, respectul ... trebuie sa puteti sa va gasiti propria senzualitate. Simplu joc al buzelor fierbinti, care isi lasa urma pe o piele fina a unei tinere fecioare, care de-a bia asteapta sa intalneasca nirvana ... poate sa deschida subiectul unei relatii incendiare.
Pentru unii este suficienta o privire pentru ati da seama de vibratia care o traieste persoana de langa tine. Altii folosesc instinctele animalice si perverse din ei, doar pentru simpla si pura placere.
Fiecare atingere, privire, sarut, miros si gust al unui alt corp este o noua experienta. Trebuie profitat de toate momentele, secundele pastrate cu chibzuinta..si tot acest efort se datoreaza lipsei unei a doua sanse. Un "bis" este mai greu de obtinut.
Asa ca sfatul meu este ... sa inchideti ochii ... eliberati tot stresul si toata mintea ... si deschideti-va simturile. O viata avem si pe aceea trebuie sa o traim ... si in alte modalitati. La mai multe stiluri clasice .. cu bine.

joi, mai 21

Consolidati acele clipe care candva au fost totul !!!!!




De ce este asa de greu sa ierti? De ce exista aceeasi frica de reluare a unor etape din viata? De ce este necesara atata ura? Eu una am invatat sa iert si de fiecare data cand se iveste ocazia sa reiau o relatie, sau sa reiau un lucru care intradevar mi-a placut .. nu stau prea mult pe ganduri.
Pentru ca numai "blonzii" se cearta. Oricum daca cearta nu ar fi .. nu ar mai exista impacarea. Astfel mai invatam si noi ca avem defecte si le mai ponderam daca cu adevarat vrem. "Ma injuri in gluma? ... nu te mai caut o saptamana." Dar daca nu exista acel condiment care sa mai iuteasa un pik o relatie .. sa o perpeleasca un pik pe jar .. nu mai are nici un farmec. Trebuie sa stim sa iertam. Mai intai pe noi .. pentru ceea ce ne facem noua insine .. iar mai apoi sa iertam ceea ce ne-au facut altii .. si dupa aceea sa invatam sa fim iertati pentru ceea ce am facut.
Poate ca e prea multa filozofie ... o filozofie de oameni blajini .. dar in fond o cale excelenta de a mentine o persoana mai mult timp in preajma existentei tale.
Instig la dulcele stil clasic ... si fac apel la sentimente ... daca cu adevarat va iubiti .. scapati de prejudecati ... Schimbati-va pentru persoana draga .. pentru ca tare frumos este sa iubesti .. dar mai ales sa fii iubit. O perioada de timp petrecuta alaturi de o persoana .. nu trebuie privita ca o risipa de timp .. ci ca pe o noua experienta .. la care daca vrei .. lucrurile se pot schimba si pot reveni asa cum odinioara au fost .. sau poate chiar mai bine.
la mai multe ganduri bune .. eu va pup .. si nu uitati ubiti-va mult ... pentru ca asta fac eu .. sunt consumatoare a clipelor vechi ..care inca nu isi au apusul pentru ca nici unul din noi nu a murit.

miercuri, mai 20

Mitzo .. daca nu noi atunci cine?


Tin sa postez aceste cuvinte in dorinta mea de a-mi indosaria un buchet de emotii. Acele emotii ale adevaratei prietenii. In afara faptului ca nimeni niciodata nu a pus atat de mult devotament in apararea mea, vreu sa se stie ca ai un loc special rezervat pentru totdeauna in inima mea. Daca Nord cu Sud nu se intalnesc niciodata pentru ca sunt la poluri opuse, asa suntem si noi diferite ... si cu toate acestea combinate amandoua, rezultam un intreg. Falnicele gaduri ... a caror finalitate nu o au niciodata. Invata sa traiesti fiecare sentiment cu intensitate.
Nu vreau sa fiu eu cea melodramatica, vreau ca tu sa tii minte toate momentele petrecute impreuna, pentru ca atunci cand vom imbataranii ... sa le uiti .. si eu sa fiu cea care ti le va povesti. Mi-ai dat forta sa mai zambesc inca o data, ai fost in cele mai cumplite chinuri alaturi de mine. Nici o amicitie efemera nu va putea sa te inlocuiasca, nici o alta prietenie nu va semana cu ceea pe care noi o avem. Povestea noastra continua, pentru ca nu isi are capatul aici. Maine este o noua zi plina de peripetii.
Luv mult la tine MITZOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

luni, mai 18

In dulcele stil clasic




Imi astern gandurile pe hartie. Sentimentele le tin in suflet. Memoriile sunt acolo sus, in mintea mea. Viata intreaga este in mine. Eu sunt intr-o zona zgomotoasa, vibranta, frumoasa, gri si ploioasa uneori. Cu totii avem EMOtii, asa ca suntem o comunitate de emo tristi si inchisi. Razbat prin cuvinte, nu prin scris, ci prin viu grai. Incerc sa reinventez noi modele, noi stereotipuri dupa care trebuie sa ne luam in viata. Nu spun nimanui ce imi trece prin minte. Pentru aceia care ma descopera primesc necontenita mea iubire. Aceea iubire calda cu mici influente care ingheata si-ti acapareaza sufletul. Iubirea mea este mai rea decat drogurile. Lasa urme acolo unde a fost si este. Placuta la vorba, simt si auz, privesc cum ceea ce iubesc paleste timid sub soare. Si incerc si eu sa ma impca cu mine, sa ma iert pentru ceea ce eu inca mai sunt, pentru totata suferita curmata de la neatentie si increderea oarba. Trec usor in nefiinta nu inainte de a-mi lasa urma in nisipul vietii, pentru ca ceea ce zace in mine este pacat sa nu tachineze si alte suflete firave.
Renasc din pripria-mi cenusa ori de cate ori este nevoie. Pentru ca nu mai exista stabilitate infinita in nici un fel de mediu. Pentru ca tot ceea ce ne inconjoara este in continua miscare si daca esti la fel de clasic, ramai singur, solitar cu tine. E-ul meschin din mine nu mai ia amploare la ideeile mele de zi cu zi. Cu totii facem slalom printre cretini. Satuli de aceleasi rautate, instig in dulcele stil clasic.
Nici o data cartea nu a omorat pe nimeni. Scrisul este inca o forma mai buna de descarcare sufletesca. Modalitate mai buna decat plansul iar ceea ce crezi se scrie si nu se uita. Concentreazate pe ceea ce este esential si poti sa-l lasi si viitorului. Nu mai apela al rezolvari efemere, pune suflet in ceva constructiv. Ia atitudine la fiecare pas. Uita de prejudecati. Fa ceea ce este bine. Reinoieste trecutul. Da culoare caselor vechi care sunt pline de povesti ale bunilor, srtabunilor nostrii. Case a caror suflet striga dupa inca o clipa de viata. Multe lucruri vechi isi mai cauta un stapan. Mule lucruri noi sunt prea infumurate de noitatea lor. De ce sa uitam de aceeia cu care am crescut? De ce sa ne avantam in ceea ce nu cunoastem? De ce sa vrem sa uitam trecutul ??!!!! pentru ca ne gandim numai la ce a fost mai urat. Ce ar fi ca fiecare sa isi aduca aminte numai clipele frumoase, de fiecare data numai partea buna a lucrurilor. Pentru ca in orice situatie trebuie sa se vada partea plina a paharului.
Pe viitor o sa ma axez pe dulcele stil clasic pe care am intentia sa-l instig … care din pacate m-am aruncat in marea suferintelor si am uitat adevaratul scop pentru care cititorii mei fideli inca mai au rabdare si imi citesc randurile.