Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

vineri, iunie 26

CAmpania antidrog. filmul..


L-am postat in aceasta formula si atat de tarziu pentru ca nu sa putut incarca direct pe blog. Sper sa fi meritat efortul ..si sa savurati filmul.




www.blondu7zu.sapte.ro/files/antidrog.html

joi, iunie 25

DACA....


Daca tarfele ar fi flosforescente, Bucurestiul ar fi "Micul Las Vegas."
Daca viata ar fi numai roz, inseamna ca am fi toti gay.
Daca eu nu as mai iubi atat de mult, poate ca mi-ar fi mai bine.
Daca cineva se poate schimba cu adevarat, insemna ca este AS in artele minciunii.
Daca intradevar avem emotii, insemna ca suntem cu totii o comunitate de EMO prosti.
Daca nu ar mai exista ura si razboiul pe lume, am incepe sa ne omoram din dragoste.
Daca nu sar mai da tepe, am fii cu totii o Romanie saraca.
Daca pitipoancele s-ar calugarii, proxenetii ar muri de foame.
Daca hi5 nu se inventa, picipoantele isi faceau aparitia la mica publicitate.
Daca este criza finaciara, si betivilor le dai doar apa plata, inca nu exista medicamet sa trateze rugina din noi.
Daca tu m-ai iubi, inseman ca sunt in rai de foarte mult timp.

Exista atatea variabile in viata. Exista atatea ipoteze. Si cu toate astea te iubesc. Stiu ca sentimentul nu este reciproc, asa k pun capat, AICI...ACUM!!!!!. Si incerc sa iubesc si sa ma simt iubita.

Iubirea. dulce .. sublima .. dar lipseste cu desavarsire.





Iubesc! Insa cu toate acestea era mai bine sa nu am persoana iubita langa mine. Pentru ca mii de ganduri meschine bat la poarta inimii mele. Pentru ca suntem reci, si cu toate astea ne iubim. Pentru ca inca nu stim sa vorbim unul cu altul. Am incercat sa ne urmam dupa calapodul perfect, insa nu ne-am gasit unicitatea. Simt cum vreau sa pun capat acestui chin. Daca viata a fost atat de frumoasa prin shocurile pe care ea ni le-a dat, ei bine acum vrem cu disperare revenirea la normal. Se simte falsa impresie in care am mai vrea putin din adrenalina si suferinta ce o data am gustato. Poate ca mi-am pierdut simtul pur de a iubi. Poate ca ma uit prea mult in trecut in speranta de a gasi leacul care sa ne scoata din acesta boala, care ne curma relatia. In fond nu mai simt acelasi emotii interioare, acele bucurii puerile.
Vreau perfectiunea, si eu ma chinui sa o dobandesc. Vreau sa fim si noi fericitele fete a caror suferinta nici sa nu se observe atunci cand suntem impreuna. Cu toate ca amandoi ne chinuim sa aratam cat de mult insemnam unul pentru celalt, nu se vede efortul. Prea multa falsitate in aer, cand eu inca nu stiu ce zace in sufletul tau. Inca nu sunt sigura daca ceea ce imi oferi este dragoste pura. Nu vreau sa ma trezesc ca am facut aceiasi greseala ... de mai multe ori. Nici nu vreau sa ma amagesc, ca mai apoi sa iti zic iar "ADIO!, dar raman cu tine." Cu toate ca sentimentele mele fata de tine niciodata nu vor muri, nu vreau sa sufar, am invatat cum este si fara tine si pot sa supravietuiesc.
Vreau sa descopar iubirea, sau de ce nu, sa o reinventez. Tanjesc dupa ceva concret,dar nu stiu care imi este dorinta ... insa cu toate acestea stau si zac plapand in bratele tale, care inca mai cred ca sunt destinate alinarii mele. De fiecare data cand te privesc in ochi, simt cum toate gandurile meschine imi dispar. Atunci cand nu ma faci sa mai simt o parte din tine, vreau sa ma scufund intro groapa a abisului. Incerc din rasputeri sa te cert, sa te fac sa fii cum ar trebui sa fii, fara sa imi dau seama ca te pot iubi si asa cum esti. Ma cauti numai in momentele de tandrete. Sunt o papusa de plastic, varianta unei papusi Barbie bruneta, cu ochii ca smaraldul, si cu sufletul gol si rece si mic si sumbru.
Iubirea vad cum planeaza in aer, doar instinctele umane le mai regasesc in noi, inchid ochii si inca o data nu vad cum gresesc.
La mai multe ganduri bune ... poate cu mai multe sentimente implinite. Cu bine.