Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

joi, iulie 16

In viata mea vor fi 3 .... 3 Doamne ... si toti 3.!!:X




3 Doamne si toti 3 ... vor fi numai ai mei. Ii voi iubi necontenit, voi fi confidenta lor, prietena lor, vreau sa vada toata viata si increderea in mine. Este ciudat sentimentul ca stiu cu siguranta ca voi si eu mama. Deja vad cum se apropie fericitul moment cand butica va lua proportii mari. In mine va incepe sa bata o noua inima. Chiar 3 in decursul vietii mele.
Cu toate ca sunt sceptica, si nu cred in coincidente, un om care sa iti dea cateva indicii despre viitorul tau, iti poate da aripi. Cine ar fi crezut ca exista si persoane care sa vada dincolo de tine. Dincolo de normalitate se afla necunoscutul, care diverse pasarele iti soptesc pasii pe care o sa ii faci, si daca ai taria de caracter trebuie sa stii cum si cand sa ii schimbi.
Deceptiile vor fi multe. Si ce daca? asta insemna ca am puterea sa iubesc iar, si iar. Voi iubi, voi suferi, voi cadea prada melanconiei ... dar toate astea pentru ca stiu ca de fiecare data este un nou inceput. Un inceput care este plin de munca, truda si sudoare. Pentru ca niciodata nu am primit totul de-a gata si tot ceea ce imi place sa il dobadesc, va fi prin propriile mele rasputeri.
Dulcele va deveni amar, iar amarul dulce. Sunt privita de doi ochi reci si morti pas cu pas. Simt cum ura imi rasufla in ceafa, cum cruda rautate are un aer rece care imi ingheata inima. Insa cu stilul meu clasic, voi trece peste tot. Gandul ca voi avea ocazia sa dau vita a trei suflete, imi mai fura cateva lacrimi de fericire, din ochii mei inca tristi.
Ma voi folosii de darul meu ascuns, care-l tin in taine. Acel diamant neslefuit, care daca este dat pe maini rele poate sclipi in bataia soarelui cu o lumina malefica. Insa acest diamant il tin pentru mine, si il slefuiesc numai cu ganduri bune, caldura, dragoste, intelegere, prietenie.
Va astept dragii mei .... pe toti trei ... sper doar ca veti veni pe rand. Eu voi fi cea cruda care va va da suflul vietii crude. Pana atunci astept momentul ... desi cu moralul sunt foarte bine pus la punct si pregatit.
La mai multe ganduri bune ... eu o sa planez in asteptarea mea necontenita. Sufletu meu cald va astepta cu bratele deschise .. 3 Doamne si toti 3!!!! va iubesc deja.