Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

sâmbătă, august 1

Briza calda

Intre un intors pe fuga acasa si plecat iar afara, nu imi neglijez cititiori si ma pronunt in cateza idei subcinte. Ati obervat briza ce ne flutura pletele, chiar dk multi dintre noi nu le mai avem din diferite motive. Dar bate un aer cald, si eu cred k este linistea furtunii... simt cum vara sa cam dus si noi am ramas fiecare in aceiasi formula. Chiar constat faptul ca unii ne-am mai racit unii de altii. Am crescut si asta se vede. Am ales ce ne este bine si ce ne este rau. Am cam facut curatenie in viata. Am ramas cu totii prieteni. Unii dintre noi inca isi mai imbata necazul in halba plina mai mult cu spuma decat cu bere. Este sfarsit de vara ... cu multe zile de aer cald. Parc astept iarna . sar peste tomna.. vad cum va veni furtuna. ... cand nu voi mai avea timp decat sa respir.. si ca voi fi undeva .. mai bine singura si solitara pentru o mica perioada de timp.
Briza asta aduce calmul in noi. Am inceput sa ne obijnuim ca trebuie sa convietuim unii cu altii pentru asa ne face noua bine pe timp de vara. Este crud sentimentul ca iarna ditruge orice legatura. As vrea sa fiu optimista sa zic sa o sa mai iubesc. Ca o sa mai fiu fidela. Ca o sa mai fiu cea mai buna prietena din lume.. Vreau acum sa imi ocup cat mai mult timp .. iar mai apoi sa imi filtrez prioritatile.
Caldura pe noi ne uneste si ne face sa iesim din case. Ne instiga sa socializam. Nu ne lasa nici o clipa in pace. Vrea sa ne largim laorice pas cercul de legaturi.
Vara este iubire. Mai mult decat iubire ea este distractie. Unde crezi ca tot ce zboara se mananca. Am inteles siconceptul de o iubire deo vara. Frumos concept.
Vin iarna si tare cred ca ma intorc la tine ... nu prea cred ca o sa ma primesti.. dar te voi face sa ma primesti... si vom avea primul foc de artificii ..
Nebuna.. Nebuna de tot.. lumea numai poate de caldura si eu gandesc deja la rece... atunci cand va fi u adevarat rece. Cand voi avea nevoie de trupul tau .. si bratele tale sa ma protejeze de frigul inspaimantator ar suferintei..
la mai multe ganduri canlde.. ce nu fac bbrizele astea .. dau ganduri nebanuite in momente nebanuite:(:*:****
cu bine:*