Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

marți, august 18

Sondaj... toata lumea invitata cu mic cu mare!!!!!!!





Ca un bun psiholog ce sunt ... ce vedeti in imaginea aceasta dragii mei ?
astept raspunsuri si comenturi.

Life stile & fashion

Cele mai citite articole sunt cele cu multe poze, articole despre cum sa mananci, despre cum sa slabesti sau sa te ingrasi (depinde de caz) despre cum sa traiesti, cum sa arati, despre cum sa faci aia si cu asta.
Dulcele stil clasic impune si el anumite puncte si subpuncte pe care trebuie sa le respecti pentru a putea primii suflul care sa te adere la acest mit.
In ce consta aceste puncte si subpuncte, este probabil intrebarea care va macina. Nu trebuie neaparat sa fii o fire cinservatoare, sau sobra … sau ditai domnul sau cucoana. Fie ca este barbat, femeie, copil, adolescent.. timorat, entuziasmat, expansiv, conservator, sceptic … nu conteaza omul sau firea .. importante sunt lucrurile pe care le faci.
Dulcele … clasic … sa iubesti … sa fii iubit pentru ca de la iubire a inceput lumea. Sa respecti ca sa fii respectat. Sa incapa si bunatatea in inima ta (vezi,.. iar iubereee). Sa ai mintea agera. Sa gandesti la rece. Sa fii realist cu tine. Sa fabulezi pentru a te simti bine, fara sa aiba urepercursiuni prea grave “minciunile” tale (ex: conduc o masina .. X5 .. dar eu nici nu am carnet)
Toate lucrurile bune care pot schimba umea. Toate legile nescrise care nu trebuiesc incalcate pentru a rezista si rasa noastra umana (privita ca fiind cea mai superioara)
De curand am observat ceva. Chiar era un lucru! “Atlas de mitocanie urbana”. Stiam de campania celor de la radio Guerila, si cred ca o au mai bine de un an. M-am documentat in prealabil si am aflat ca aceasta carte/atlas ete de ceva vreme pe piata. Ma fascineazafaptul ca o voce a stilului clasic se zbate si pe alte fronturi, insa sub alte denumiri.
Imi place sa aud vocea pentru carte si campanie, pentru ca este vocea prezentatoarei de la Telenciclopedia. Ma uitam, inca de cand eram mica. Si acum din cand in cand mai urmaresc cum prind ocazia. Oricum ideea e bine gandita si promovata. Dar, daca stau bine sa ma gandesc sa ai o carte despre mitocaniile noastre. E grav! E foarte grav! Realmente foarte exagerat de grav! … (morala: in ce hal am ajuns sa nu ne mai suportam).
Alta forma a stilului clasic, mai harnic si muncitoresc il au cei de la PRO TV “Jos palaria!”. buna idee, insa cu toate acestea palaria ca un simbol al aprecierii??? Sa fie asta ceva mai concret pe viiotr Gen: “Te apreciez! Voila o palarie mon cher!” sa nu deziluzionam totusi ideea … formidabil de buna.
Stilul clasic … dulce stil clasic … dar de la atata clasicism poate o sa ma prindeti, o sa ma legati si o sa ma exilati in mezozoic… Ahhhhhh de ce sunt asa de amabila?!?!?!? Le dau criticilor idei cum sa ma elimine din peisaj.
In tot acest curent al lifestil-lui & moda, am prezentat,cativa, poate cei mai importanti care sunt pe deo parte impotriva curentului. Sustinatori care ori de cate ori pot .. trag un semnal de alarma … ca sa nu intram prea brusc in deriva.
Satuli de mitocaniile noastre urbane incercam sa iubim frumosul ( deja pot sa zic ca iubirea pluteste in aer la cat de mult o abordez). Ar mai fi ceva .. au mai bine zis cineva care mi-a atras atentia.
“In gura presei” cu Mircea Badea. Pipul prezentatorului .. haios .. spontan. Al naibi de rau .. dulce precum o visina… et. Etc. etc.
Ideea e ca tipul e bazat. Am vazut in el un suflu al dulcelui stil clasic. Insa el il transpune intr-o maniera mai potrivita noua. Vorbeste de nebun o ora, cei drept, insa vorbele lui de cele mai multe ori au mai multi samburi de adevar. Ideile lui, gandirea lui .. sunt omologate pentru mine ca semnale de alrma zilnice; date seara si dimineata ca sa prinda toto poporul.
Lifestile & moda. Anul acesta purtam cu totii aceiasi uniforma, sa mergem cu ttii in aceleasi locuri, sa dansam pe acelelasi beet al vietii. BINE CA NU SUNTEM LA FEL. Stau si ma gandesc oare cum reusesc cei care constatnt de impotrivesc curentului haotic pe care-l vedem zi de zi. Articole vechi sau mai noi, toate au aceiasi compozitie. Asa cum o masina polueaza viata, insa nu foarte simtitor .. asa si cu revistele.
Cu toate… acestea avem si o parte plina a paharului … daca iubim narcisismul ( iar iubirea.. insa una pleonasmica). Suntem osedati sa avem nu stiu ce cercuri. Va aduc aminte unele dintre cele mai tot timpul auzite “marci de top” :
• Roberto Cavalli
• GIORGIO ARMANI
• Turabo Society Club
• La Fitze
• Bamboo Club
• Bellagio
• Kristal Glam Club
• Etc. etc. etc. etc.
• Si uite asa ne trezim cu totii ca nu ne mai place Bamboo pentru ca este prea aglomerat, nu ne mai place GIORGIO ARMANI pentru ca il au toti … si umblam disperati sa gasim echilibrul. In obecaiala aceasta voi sta eu dupa un colt cu o bagheta fermecaa si fiecare bagheta pente ceafa va ajuta sa revina pe linia de plutire
• La mai multe chestii controversate si clasice .. CU BINE!..:*