Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

sâmbătă, august 29

Contradictie



Inger si Demon. Alb si Negru. Frumoasa si Bestia. Toate acestea sunt poate cele mai mari contradictii care imi vin acum in minte.
Stau acum pe divanul din sufragerie. Imi ridic privirea spre balcon si vad lumina. O liniste dulce imbiba camera cu parfum de vara primavaratic ( cu toate ca toamna bate la usa). In mine zac tot felul de nemultumiri, care-mi provoaca sufletul sa urle, sa-si ia talpasita. Incerc sa trag aer in piept … poate calmul din aer intra si-n sufletul meu. Mai rau acesta imi ridica ceata de pe ochi. Mai rau vad cat de mult gresesc. Am o inima iubareata. Singurul ei defect este ca nu are ochi si minte, si incepe si iubeste ca o nebuna pe cine nu trebuie. Isi trasforma sentimentele numai in iubiri vicioase.
Din cauza ei partenerul meu de viata urla de fiecare data la posibilele tepe de la asa zisa “cea mai buna prietena”.
“Cea mai buna prietena” ma tot sfatuieste sa trec peste o iubire de-o vara?!?!?? … nu … poate de-o adolescenta,
Oamenii acestia pe cat se urasc, pe ata se atrag si se inteleg mai bine. Se merita unul pe altul si se si potrivesc manusa. Dar ca deobicei eu stau in calea dragostei.
Adevarata mea dragoste inca nu am cunoscuto. Ceata de pe ochi ma impiedica sa vad acest lucru. De aceea viata mea este momentan haotica, in contradictie cu principiile mele. Si nu are cele mai bune alegeri dar ce este cel mai rau .. ca nici eu u am curajul de a face o alegere buna, tin cu dinti de legatura asta bolnavicioasa.

ANUNT!!!! MARE ANUNT!!! …. MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tanara. Frumoasa. Lady de eticheta cauta un Fat Frumos calare pe un cal alb. Ca sa se zbata cy toate fortele, sa tine cu tintii de inima mea si sa ma scoata din starea asta.
P.S. Reprezinta un atuu:
1. Fat Frumos chiar sa fie frumos si de preferabil inca necunoscut.
2. Calul alb sa aiba ceva cai putere
3. Dantura buna si rezisenta la presiuni :)))
La mai multe ganduri bune cu bineeeeeeee!