Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

joi, septembrie 17

Emotii din tacere.

Amicitia poate insemna mult acum pentu mine. Pentu ca inca ma mai droghez cate un pic cu vocea ta. Prezenta ta este pe atat de rara ... pe atat de dureroasa. Doza iubirii este din ce in ce mai mica. Asa este si speranta de a te avea vreo data cu sentimente pure.

M-am redescoperit in momentul in care m-ai sarutat intaia oara, si am murit atunci cand m-ai parasit... insa cu toate acestea anul in care tu m-ai iubit, am trait cu adevarat viata..



I was reborn when you first kissed me. Part of me died when you left me. But, now I still live, waiting for the day you return to me.

marți, septembrie 15

Tomana se inumara bobocii


Toamna se inumara bobocii … de data asta fara mine. 14 septembrie a venit … lumea sa pregatit cu mic cu mare … care mai de care entuziasmati sa ajunga la scoala. Florariile murmurau de suspinul florilor vandute. Profesoarele, dirigintii, educatoarele, toti s-au pregatit pentru un nou an. Un nou an in care o generatie noua apare. Un nou an in care o alta generatie sa stins. Asa cum a fost a mea. Liceul sa terminat. Ne-a mai ramas facultatea. Nu multi dintre noi ne-am inscris, si daca ne-am inscris putini sunt cei care sunt fericiti ca mai avem un nou ciclu de invatat. Mai mult de cunoscut fete noi si persoane noi .. decat aprofundarea unei specializari … care … de data acesta trebuie sa ne placa … pentru ca ne-am ales-o cu mana noastra. In orice caz eu zic ca nu se compara ceea ce am trait in liceu. Prima iubire … prima deceptie … primul premiu castigat … primul antrenament serios … prima sau ultima bataie … prima tigare in toaletele scolii … toate aceste nimicuri care ne-au ocupat si ne-au umplut adolescenta.
Acum trebuie sa tragem muullt aer in piept (nu sa-l fumam) … sa ne facem curaj … sa ne maturizam. Orice final are un nou inceput … asa cum orice inceput are peripetiile lui si fiecare trecut are povestile lui … povesti ale nostalgiei in care ne amintim tot ceea ce a fost mai frumos.

Tomana se inumara toti bobocii … pe mine ma va inumara undeva mai tarziu … pe la inceputul lui octombrie .. cu o parte din cei de seama mea … poate chiar si mai mari. In pricipiu voi avea aceleasi emotii ca in prima zi de gradinita … prima zi de scoala … prima zi de liceu …
De data aceasta o sa am florile in suflet nu in mana. Ghiozdanul meu se va regasii in bagajul de cunostinte. Doar niste pixuri banale cu niste foi goale imi vor acompania prezenta prin etapa asta de viata. Foile vor fi umplute numai cu bazaconii. Pupilele se vor dilata din ce in ce mai mult … pentru ca ma avant in necunoscut. Clar stiu de la bun inceput ca nu voi intelege nimic. Voi fi crispata si timorata. Insa voi avea inca un loc in care sa socializez si sa experimentez noi senzatii. Ehhh ….. in toata treaba asta ezista si ceva bun …;). La mai multe ganduri bune. Cu bine!!!!!!!!
New times … new days … se pare k just 4 me:D.
Aici DeeDeeNooi …. Over and OUT!!!!!!!!!!!!!