Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

joi, octombrie 1

Microdragostea din interiorul fiecaruia.


Fiecare floare isi face proprii boboci. Fiecare fiinta isi lasa urmasi sa le duca la bun sfarsit scopul in viata. Si acela este de a trai si de a celebra la orice pas VIATA.
Marti. Trei ceasuri rele. Cam asa o sa definesc ziua de 6 Octombrie. O zi la care la ora 6 voi afla ceea ce ma mistuie pe mine din interior. O forma inca neclara care ma seaca de energie. Poate fi cea mai mare alarma falsa. Poate fi cel mai frumos vis ... dar bine inteles cum happy endurile pentru mine nu s-au inventat ma voi astepta la cel mai sumbru cosmar.
Cea mai fericita perioada din viata mea. Cele mai reusite veri cu toate neplacerile si picanteriile ei acum se traspun intro cu totul si cu totul alata forma. Un nivel in care nimeni nu credea ca o sa se ajunga. O perioada oricum pllina de multa suferinta . Ideeea e,dragii mei, ca nu voi ma fi, iar daca voi ma fi, asta ar insemna ca voi avea un urmas care poate mai tarziu undeva peste 15 ani ca continua stilul clasic care cred cu tarie ca il instig. O lume fara rautate si razboi stiu ca nu voi aduce pe lume. Poate nu voi concepe nimic. Pentru o dragoste traita nu de multe ori sfarseste cu un rod al ei.
Acest lucru nu ar fi mare pierdere, poate mi-ar da sperante sa mrg mai inainte. Insa ajunsa la capatul puterilor, oftez greu si apasat. Sufeltul e pe sfarsite. Viata se mai atarna pe un singur fir de ata. Totul de pinde de un simplu "imi pare rau" sau "felicitari". Nu vreau sa ma felicite nimeni momentan. Vreau sa imi zica ca ii pare rau. Sa poata si constiinta mea nebuna sa respire.
Oricum pasesc inainte cu gandul ca ma putut sa imi ating scopul. Sper ca voi revenii si dupa data neferita de 6. Oricum stilul clasic va domni in sufletul meu . Nu il voi lua cu mine. Vi-l voi lasa ca mostenire. Testamentul il gasici scris acum ceva vreme, nu de mult apusa.
Asa ca daca veti mai citi cate ceva mai happy ... acela a foat scris cu zambetul pe buze. Restul ce este muuuult prea lacrimogen, a fost pecetluit de o mana firava dictat de lacrimile inodate in barba, cu cuvinte a caror vibratie au fost importate pentru sufletul meu.
Poate la mai multe ganduri bune... cu bine dragii mei.:*:*:*:*.
P.S. iubiti-va mult.:X