Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

miercuri, octombrie 28

Monotonie


Se apropie cu pasi grabiti Craciunul. Da!.. stiu ca sunt nebuna .. ascult inca de pe acum colinde americanesti.... doar este aproape noiembrie.
Ascult "jingle bells" .. si vreau lamare. Cine naibi ma mai intelege pe mine!!???!!! Eu una ma straduiesc din rasputeri sa fac chestia asta. Oricum momentan viata nu isi are un fir logic al lucrurilor, pentru ca fac aceleasi lucruri si timpul trece pe lanaga mine.
Adica scoala... pardon facultate Munca de "ciocolata".. de la replay si iesiri .. nebunii .. pauza .. lipsa, canci . Prin urmare nimic constructiv.
Asa ca am inceput sa-mi pun rotitele in functiune .. si sa vad care cum sta treaba .. ca sa mai evoluez si eu drak'. Astfel ca incep prin a ma vedea la plaja la Miami, in perioada craciunului, ascultand colinde .. dar pana sa ajung akolo am sa fac urmatoarele lucruri:
1. termin nenorocita de facultate
2. fac ochi dulci la un mos libidinos, ma fac ditami managera.
3. dau de carnet .. imi iau sofer
4. tot trebuie sa imi cedeze ori vulpoiul meu batran .. ori bitlejuice .. sau macar unu bun rauuu..
5. ma destrabalez in fitze cu ei .. prin tara.
6. vine craciunul .. imi iau "amantul"( adica partenerul de vaiat provizoriu) si ma duc la Miami.



La mai multe vise sa scap de monotnie .. cu bine:*

P.S. Ca sa fiu ma fitoasa imi voi lua o javra dinaaia mica, o vii baga intr-o genta de sooper fitza .. si ma voi duce sa imi fac mersul cu ea pe marile bulevarde. ...
Cu bine.. ne vedem cand ne-om intalni. XOXO :*:*:**:*:

Take-it slow this time!


Acesta este motoul nou pentru mine. Pacat ca-l uit de fiecare data. Si fac abuz de simturile efemere. Uneori am aceea calmitate in inima. De cele mai multe ori ma gandesc la Flroin. Am inceput sa frang mai multe inimi.
Vreau calmul de dinatea furtunii. Vreau inapoi la mare sa ma arunc in ea ... si sa ma mint ca asa marea imi va spala toate pacatele, tot trecutul si naivitatea mea puerila.
Mai vars o lacrimia. Mai zambesc cu jumatati de masura. Mai vars alte lacrimi si panglicile care ne-au legat o data se rup .. si se inoada in alte legaturi .. care nu sunt ale mele.
Lucrurile acum trebuie sa le las sa curga ... sa vina de la sine. Lenea este cea care ma tine-n casa.
I'm ready to go right now. O voi lua incet. Voi astepta acele brate calzi sa vina din ce in ce mai mai aporape de mine. Ochii caprui .. sau negri .. ca nici nu stiu imi vor dezvalui cu siguranta trupul.
I Don't what a broken hart. I know that I love you. I don't whant to play that ugly part again. Yes I admit that there are times when I hate you .. But i can't stop loving you. Spring my wings .. and fly with me. I don't whant be withouth you babe.
Uneori vreau doar inceputurile. Mutatul dintr-un loc in altul ma sperie. Pentru ca stiu ca schimba oamenii.
Singurul lucru dupa care tanjesc realmente este aceea aglomeratie acel drum spre piata Scanteii, in care milocul imi era curpins de o posibila dragoste. Inima era saltareata si aritmica. Dar realitatea este pura prietenie, pentru ca tupeul si curajul lipsesc .. iar ratiunea predomina.

La mai multe WOF-uri... cu bine:*


You made me do what I had to do. But I didn't whant it. I just know that i'm bettwen my past and hou mu future will be ( if it will be with you .. or withought you).

luni, octombrie 26

Ori de cate ori refulam


Noi suntem un intreg. Ne umplem si ne golim constant (macare, bautura, ... H2O, ... belegher->fetele, ... emotii, sentimente, ... etc). Ideea e ca tot timpul ne completam cu cate ceva ... sau mai tarziu ne descotorosim.
Inca din primii ani ai evolutiei umane, am scapat de balana ( eu doar partial - Vive la "ceara" avec les "beauty saloanele") si sa ajuns la haine.
Acum dam pe dinafara si suferim de moda si cat mai multe materiale, schimbate de la secunda la minut. Priun urmare REFULAREA DE HAINE
Mai exista si REFULAREA DE PREA MULTA CARTE Dap!! chiar exista!!! Ideea e ca de mici invatam ... si invatam .. si iar invatam. Aia mai destepti fenteaza sistemul, aia mai prosti ( tocilari ca mine) tot invata .. si invata Pana tampesc
Noroc cu recentul job a lu mama de la sectia de nebuni ca a vazut ca de la atata carte "o iei pe aratura". Astfel ca sunt incurajata sa o iau mai usor cu scoala. ( si de asta multumesc nebunilor de carte ca exista).
... In orice domeniu te-ai uita ... trebuie sa existe si ceva care sa dai pe dinafara din cauza lui. Am vazut zilele asta ca estia si REFULAREA SHAORMEI. Nu .. Nu este un film horrrorrr prost, chiar a fost pe bune. Cu toate ca mai degraba a fost mai mult invazia usturoiului!!!!!
Am impaturit si am impachetat ... si iar am impaturit si am impachetat cu un sictir si o scarba tot depozitul de la munca. Bine ca am avut o compatrioata de suferinta constanta langa mine.
Momentul care a curmat si mai mult disconfort si iritare a fost acela in care Ex-cocalarul actual Emo-funky a venit si a refulat shorma lui plina de aroma de usturoi fix printr-o ditamai ragaietura.
Eu inteleg ca unele pofte daca nu ti le satisfaci iti pot umfla " boabele de struguri" da asta nu inseamna sa dai is de fast-food tzoalelor de la replay.
Dar deehhh ... ultima zi in Baneasa .. Prima lui ragaietura de babuin mic cu fata de Beetlejuice. Cea mai curajoasa si un pic hornny in aceea zi, a fost colega mea de suferinta YMMY care daca aveam o camera in m,ana, o inregistram si o trimiteam la concursul de la JOE. Cine stie pentru fapta ei curajoasa de ai baga in gura spray de camera pentru a anihila mirosurile neplacute .. putea duce la o statuie.:D
Dar deeehhh,,, tehnologie CAnci.... Coca-Funky plin pana in gat de shaorma cu muuult .. dar muuuuullllt frate usturoi care nu stie cei aia rusine. Daca ne cunoastem de o luna, o sapataman , un an unele lucruri merita tinute pentru tine.
Asa ca dulcele stil clasic va recomanda:

1. Aveti grija ce si cum refulati.
2. Nu mancati usturoi + shaorma inainte de a veni la munca.
3. Nu ragaiti a ... usturoi
... belegher
... sau orice altceva intr-un spatiu inchis fara aerisire si fereastra.
4. Acesta este un pamflet si pentru persoanele care se asemana cu cele reale :"!!! Nu este ceea ce pare!!!! Este doar in maginatia voatra daca cititti!!!!!!!!! ... si va ube mnullt .. nici nu va dati seama cat de mult ve ube yo la voi X.O. X.O. Muahhh"
5. Bravooo fata !!! Un pic de pronto era bun ... sa nu se prafuiasca .. da si glade ... chiar distruge mirosurile neplacute.
6. Niciodata sa nu plageti dupa replay-ul de la baneassa, i-am lasat ca amprenta prezenta noastra : izmul de usturoi in haine.


La mai multe ganduri bune cu bine.
P.S. .... daca s-ar fi apropiat mai mult ar fi fost ca primul meu sarut cu un vulpoi batran ...( tineretului .. tomana.. :X:X:XX..) X.O.X.O..muaaahhh:*:*:*:*: