Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

luni, noiembrie 9

Vreau si maine acelasi cer senin



Imi caut cuvintele sa imi descriu apasarea inimii. Pentru ca locul unde o data am fost totul, acum sunt nimic ce mi-ar putea da un motiv sa raman. As vrea sa plang in continuu, sa dau eventual timpul inapoi. Este destul de frustrant sa vezi acei doi ochi caprui privindute cu ura. Sa simti cum nu mai esti suportata, cum se chinuie secunda cu secunda sa reziste in aceiasi incapere. Mai frustrante sunt cuvintele, care acum sunt scurte, aspre si taioase.
Si daca stau bine si ma gandesc ca locul asta a insemnat si insemna in continuare ceva frumos pentru mine... ajung la concluzia ca este trist... chiar foarte trist. Culoarea banilor nu ma atins, insa pretul sentimentelor rare este mult prea scump. Acel "BRAVOO" a disparut. A aparut acel ... "NU ESTE BINE NIMIC ... de ce nu mai poti face aia si asta!!!!".
Singurul meu alint ca nu sunt singura oaiee neagra .. si ca persoanele care ma iubesc si ma aprecieaza sunt si ele privite cu aceliasi ochi. Avantajul lor este ca nu le pasa asa de mult.
Ma gandeam daca as renunta ... ce mi-ar parea cel mai rau:
1. Nu o sa mai fie acelasi colectiv nebun si detreaba.
2. Nu as mai avea cu ce sa imi umplu orele mele libere.
3. Pentru ca a devenit ca un dorg .. nu as mai avea doza de unde sa mi-o iau.
4. Nu voi mai indragi aceleasi persoane.
5. Nu o sa mai invat chesti noi care sa ma maturizeze, si nu o sa mai ascult acele sfaturi care au fost luate in considerare in proportie 70%.
6. Nu voi mai avea parte de aceleasi teeem-bildin-guri.
7. Oricum nu o sa mai fiu CInderela de la REPLAY.. pentru ca purcioaca crede ca stau la Cuca Macaii.
.
.
.
.
.
.
..
...
........
99999999. Nu voi mai avea nici un motiv pentru care sa ma plang ca ma oboseste si streseaza ceva.
100000000. Nu as mai avea pe cine sa stresez ca plec la Loto ... ca imi dau demisia .. ca vreau inapoi in baneasa.



Asa ca nu stiu cum sa incep ca sa ma explic mai bine. Cred ca o sa ma bag in sedinta de urgenta. O sa invat cum sa o tratez cu indiferenta. Dar daca maine o sa isi piarda din esenta .... as vrea sa pot numi coincidenta.
.... si continuarea la gandurile mele pentru acest articol sunt deja spuse la sfarsitul melodiei Guess Who - De urgenta (vocea feminina). Cred ca as avea si cui sa ii le dedic .... dar ca sa nu mai creada lumea nebunii despre mine ... unele lucruri o sa le tin numai pentru mine.
Doar unul singur il cunosc ca pe un babuin frustrat ... si stiu ca ala imi mananca ficatii, lucru care cred ca incepe sa imi placa din ce in ce mai mult. .... O singura nepotrivire ... Nu il am MAI ROSU' ...MAI HORNY ...MAI FRUMOS. ... yo's doar DeeDeenoi... care oricum iubeste pe toti .. dar mai mult pe cei care nu merita.


LA mai multe ganduri bune ... cu bine X.O. X.O. :*:*:*:*:*:*:*:* muahhhh:X