Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

sâmbătă, noiembrie 28

"Romancierii"


Si-am revenit dragiimei!!! Concediul acesta mi-a dat ocazia sa fiu mai activa ca niciodata, atat cu postari pe pagina mea de ganduri, cat si in viata de zi cu zi.
Poate ca va intrebati de ce am pus acest titlu lacrimogen ... ei bine acum o luna de zile ( cu aproximatie) am vazut o piesa de teatru cu acest titlu. Iar astazi am realizat ca ma regasesc pe deplin in toata esenta piesei.
Pentru cei insetati de dulcele stil clasic, nu stiu daca piesa se mai joaca, insa: Teatru Notara- sala mica .. INCERCATI!!! Un grup de 6 actori, un decor modest, talent din plin au ca rezultat hohotele de ras si o piesa care merita vazuta.
Tema piesei, ca sa ma intelegeti mai bine (care este =))) ), era legata de 2 familii. O familie avea o fata, cealalta un baiat, cele doua familii erau despartite de un mare zid . Chipurile tatii lor se urau, iar ei se iubeau. De fapt iubeau cartile, romanele precum "Romeo si Julieta"si vroiau si ei sa traiasca in stil de basm.
Tatii au planuit o rapire, platita, a fetei ... lupta "crancena" dintre rapitori si baiat sa soldat cu victoria baiatului, parintii vazand acest gest minunat au facut "pace" ... distrugand "ura" lor de ani de zile. Toata aceasta tevatura a fost aflata de tinerii indragostiti si s-au racit( nu au murit :)) s-au sictirit unul de altul). ... bla ... bla... la un moment dat si-au dat seama ca se vor si nu numai pentru clasicele romane.
END OF STORY CU HAPPY ENDING.

Heiiii!!! Dragii de voi!! Dar ce faceti a-ti adormit? sau pur si simplu v-ati acrit de la atatea povesti lacrimogene? Ei bine .. tin sa va anunt ca acum de-a bia incepe marea mea insiruire de sentimente. Asa ca luati-va sulul de batiste un pumn de tranchilizante si cititi ... (app E UN ORDIN!! >:) )
EU- tanara domnita (vedeti am fost fata finuta si nu v-am mintit pe fatza ca sunt domnisoara) ... revenim.
EU- tanara domnita, caut dragostea ideala. Un sulfet pereche ( un tip frate care ssa-mi placa de sa-mi arda sufletul in mine dupa el... da-ma naibi de romantica). Dar Vaii!! M-am inselat in prima mea dragoste (pentru cei interesati .. cititi celelalte 6 de articole depre asa ceva =)) =)) ). M-am indragostit, iar, dar .... VAII!!( nu "aoleu" de la sale - din inima) ...Sulfletele noastre pereche nu pot fi impreuna. O lume cruda ne desparte (realitatea e ca tipul imi place, dar e cretin pentru ca vrea doar sa mi-o traga, nu ca asta nu ar vrea toti, dar asta are acel "je ne c'est quoi", si plm l-am atzatzat pana acum ..-eu pe le, el pe mine-.. dar acum mi-a cam dat flit.)
-revenind la lacrimogenitate-
Dragostea mea pentru el nu este suficienta pentru a rezolva totul, pentru ca sufletul lui e deja furat de o alta. Zilele imi sunt reci (drac' e iarna ..=frig) noptile si mai reci (astia de la radet se cam joaca cu nervi mei).
De aceea sulfetul meu suspina, in fiecare minut, in fiecare clipa ( singurul defect k isi ia pauze lungi de recreere cam 23h.59min pe zi=)) ) dupa o imbratisare calda, dupa a lui privire, dupa ale lui vorbe ( si acum pe bune .. mi-ar placea sa stie si el ce vrea, ori ma lasa in pace, ceea ce ia recomandat cretina de mine, sau sa aiba in plm mai mult tupeu, cu toate ca stiu ca e aiurea si pentru el, da PANA MEEEAA!!! fi coitzee barbat .. k deasta ai ****:D).
Mai sunt cateva zile, minute, ore .. si va veni ultima mea aniversare de anul acesta ( sf jigodie .. DeeDeenoi .. dau de baut:D). Si acum nu pe bune, de 2 ani incoace mi-am dorit sa am langa mine tipul care-mi place sa fie in ziua aia numai pentru mine, ca-n basm. Anul trecut l-am dorit pe mitzoiul meu .. ANUL ASTA in vreau pe Beetlejuice.
App deasta am plans de ziua mea, pentru ca nimeni niciodata nu a fost pentru mine stiind ca vreau sa fie.

Asa ca Dragii mei, fanii mei, iubitii mei, brioselele mele gustoase, (hai ca deja ma iau dupa Nikita -3 cefe de porc:D- ) va fi ziua mea, legati-l pe beetlejuice, imbatatil ca sa ma vada frumoasa si aduceti-l in B52 si torturatil sa ma tina-n brate sii.... si doar atat. Ar fi cadoul ideal:"beetlejuice cu fundita"


La mai multe ganduri bune cu bine .. pentru cei ce ma cunosc, nu ma luati in seama, pentru ca e aproximativ un pamflet ... La mai multe ganduri bune ... CU BINEEEEEE!!!!

X.O.

Happy Coffe



Neatza. Nu stiu la ce ora imi astern gandurile pe tastatura, dar la ora asta 7:17 mi le astern pe hartie.
S-a deschis televizorul cu o melodie trista, dar frumoasa: "Bosquito- Tigano". M-am dezmierdat inca 5 minute, si m-am trezit cu o idee ciudata. Mi-am adus aminte de un articol scris de Mihaela Radulescu despre cele 10 prime lucruri care-i plac la un barbat. Cred ca in aceea perioada, am facut un top al celor mai indragiti( deehh fiecare cu muza lui editata). Nu prea cred ca sa schimbat prea mult, oricum nu as mai faceo cei drept. Prentu ca am vazut ca cercurile se pot schimba radical.
Oricum ceea ce imi mai aduc aminte ca i-am dat un mesaj mitzoiului, cum ca: "Sexy la un barbat este atunci cand o lasa pe ea prima sa ajunga in "rai", iar mai apoi pe pamant" ( ceva asemanator oricum i-am scris) raspunsul a fost pe masura, o minciuna sooper dulce: " si de asta te iubesc!!!"
Si acum stau si ma gandesc care ar fi topul meu, avand in vedere ca mi-am schimbat un pic gandire.
Sa zicem ca "dulce si sexy" la un barbat sunt urmatoarele lucruri:
1. Sa fie ca sarea si piperul. Sa stie sa puna pe jar o inima de fata, iar mai apoi sa o pastreze pana cand cei doi vor avea acelasi drum.
2. Sa ii placa mai intai de fata pentru ceea ce este, iar mai apoi sa o placa pentru exterior.
3. Dimineatza sa fie primul care ii saruta gatul, buzele, si nu in ultimul rand sufletul.
4. Dupa dragoste sau sex ( depinde de caz) sa mai tina-n bratele sale inca 2-3 minute persoana de langa el.
5. Sa nu se indragosteasaca din prima. Dragostea sa vina pe parcurs, sa aiba o minte deschisa si sa aprecieze femeia care stie ce vrea ( nu sa o catalogheze drept ...???...).

... de la 5 la 10 va mai trebui sa mai descopar ceea ce este "dulce & sexy" la un tip.
ahhhhhhh ... 6. SA ii strea bine cu 3mm de barba, sa nu fie span. :D


In continuare imi voi savura cafeaua mea, inca fierbinte, imi voi destinde trupul, imi voi deschide simturile, pentru ca pe cer soarele e deja sus si straluceste numai si numai pentru mine, si ziua mea minunata,

La mai multe ganduri bune .. cu bine:* X.O.

miercuri, noiembrie 25

Constatare de moment."""Timpul se scurge repede""":D


Stau si umblu mai tot timpul pe acest spatiu de internet. Navighez ..cand repede ca gandul, cand se mai asterne praful peste gandurile mele. Pentru ca am fost un pic "adictid" acestei forme de a ma exprima, niciodata pana acum nu mi-am dat seama cat de repede a trecut timpul si eu nu am realizat ceva constructiv.
Stiu doar atat atunci cand am scris primele randuri, aveam fluturi in stomac .. inima franta .. stiti voi vechea poveste. Aveam 18 anisori .. dea bia proaspat impliniti. Acum am 19 ... si mai poraspat impliniti. Am realizat ca am luat bacul, cu toate contestatiile mele, care am uitat sa ma vait ca mi-au scazut media ... """"NENOROCITIIIIIII!!!!!!!"""" Acum sunt la facultate, am un job ... si ma lamentez de tot ceea ce ma inconjoara.
Am trecut de la un nemernic la altul, cu sentimente curate ( florin vs. beetlejuice). Deehh acelasi caracter, aceleasi chestii golanesti .. numai ca prezentul este mai bun ca trecutul. ( merg la sigur, fara macar sa fi indraznit sa-l incerc).. Mi-am schimbat inclusiv cea mai buna prietena cu care faceam totul. Asta am facuto de vreo 3 ori .. deja e mult prea mult, De la Petra la Sandy .. De la Sandy iar la Petra ... si de la amandoua la .. bine inteles buna mea prietena ANCA:X:X:X. .. o mai insel ocazional cu Raluca, dar deeh.. distanta isi spune cuvantul.
Nu mai am huliganii mei langa mine. Colega mea ma mai ubeste ( si eu ink o mai ube pe geany a mea:X) si nu ma uitat, Lucik inca ma mai astepta si il mai zaresc occazional. Mai comunic cei drept .. fff rar cu huliganul meu, pentru ca vrea ca lumea sa creada ca pamantul poate inghiti suflete. Adevarul il stiu numai eu. ( dirty little secret .. doar sa nu ranesc ceea ce ubesc).
Ce am mai facut in tot acest timp??!! .... Am invatat sa zambesc, chitzai mai mult sa mai putin ca inainte. Mare realizarree!!!! ... mi-am luat inima in dinti si m-am bagat in cazanul cu ceara ... si urmarea a fost in felul urmator :"""" OFF WITH THE HAIR!!!!"""". Acum nu tu par prea mult pe maini, fata mai luminata, noada mai putin paroasa:)):)))..
Inca mai plang dupa liceu, dar el nu plange dupa mine. Chair este atat de insensibil incat nu ma primeste sa imi iua amarata de diploma de atestat. As mai vrea sa o revad pe Satana aia de Iordache, ca sa ii zic sincele """urari""" de bine:D. Sa ii frang mana profesorului meu de mate. Sa imi revad Sufletelul meu cum a mai crescut:X:X:X:X.. ( inca mai am la capul patului ursuletul de la tn .. plus srisoarea pe care din cand in cand o mai citesc doar asa ca sa imi fei dor)..

Timpul trece dragii mei .. si eu ma invart in cerc, astept sa imi revin si cursul vietii mele sa mai prinda iar putina viata, ca sa ma ce sa va mai aburesc, sa va mai mint, sa va mai indragesc sau chinui( depinde dupa caz) timpul.

La mai multe ganduri bune .. X.O. X.O .. muahhh:X:X.

P.s. daca am uitat pe cineva asta inseamna ca sunt dobitoaca. Oricum nu puteam sa includ totul in atat de putine cuvinte scrise in graba. Ubesc pentru ca nu sunt ubita:D

marți, noiembrie 24

FOAAAAAAAAAARTE special pentru Beetlejuice


Go away
Come back
Go away
Come back
Why can't I just have it both ways
Go away
Come back
Go away
Come back
I wish you knew the difference
Go away
Come back

Go away
Give me a chance to miss you
Say goodbye
It'll make me want to kiss you
I love you so
Much more when you're not here
Watchin all the bad shows
Drinking all of my beer

I don't believe Adam and Eve
Spent every goddamn day together




You taste so sweet :X:X:X:X:X:X:X
But I can't eat the same thing every day
Cuttin off the phone
Leave me the fuck alone
Tomorrow I'll be beggin' you to come home

Y yo ... En cuerpo y alma como era ayer


"Y yo
No tengo armas para enfrentarte
Pongo mis manos, manos al aire
Sólo me importa amarte
En cuerpo y alma como era ayer"

Dulcea si cruda soarta. De fiecare data dau cu bata in bara si imi pare rau. Dar ca de fiecare data tot raul spre bine. Si a mai trecut o zi ... o zi din viata care nu vreau sa o uit, vreau doar sa o consemnez in Dulcele stil clasic.
Ieri ne-a parasit un coleg, pentru un job mai bun, un viitor mai bun , cei drept mult mai bine pentru el. Ma bucur pentru el si pentru realizarile lui,( BRAVOOO RAZVIII) insa ma ofica pe de-o parte faptul ca nu mai este colegul nostru si ca migreaza catre alt colectiv. Oricum in ultima lui zi la munca a fost foarte prolifica pentru mine, datorita conversatiei avute. Ma incurajat pentru ca am o varsta atat de frumoasa .. cea de 19 ani proaspat impliniti, sa pot sa am tupeul sa fac ceea ce imi trece prin minte. Sa injur atunci cand sunt agasata, sa nu mai tac doar pentru simplu fapt ca ma gandesc la repercusiuni. Pentru ca acum este singura perioada in care toata lucrurile astea se iarta pentru ca sunt inca mica.
In miez de noapte m-am trezit din cauza unui vibrat de telefon. Curioasa si putin nervoasa ca cineva imi trimite mesaje noaptea tarziu,m-am trezit pentru a-l citi. ... Mesaj in care scria scurt pe doi "SIFONARO" ... tensiunea si nervii au ajuns intr-un timp foarte scurt la maxim. Si de-o data mi-am amintiti de vorbele colegului meu Razvan. Urmarea a fost destul de nestepatata pt. interlocutor, si drept raspuns am primit pedeapsa de a nu vorbi cu mine niciodata. ..... MARE PAGUBA ... ca sa zic.
La cati nervi am si acum ca imi aduc aminte ... un singur lucru am de declarat .. chiar public. Trebuie sa stii sa faci mult prea multe lucruri ca sa ai privilegiul de a-mi atinge sufletul, si a gusta placerile mai mult sau mai putin umane alaturi de mine. Un singur dat din cur nu e suficient, ca asta stiu sa fac si eu.
Prin urmare dragii mei ... sunt libera ca pasarea cerului, ma avant unde ma duce mintea si capul .... nu mai stau sa astept ... sa sper ... sa visez ... sa mai stiu eu ce dracu lucru sa fac. TRAIESC CLIPA ... En cuerpo y alma como era ayer.


La mai multe ganduri bune dragii mei ... X.O. :*:*:*:* muahh.