Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

joi, decembrie 10

Padababim … Padababummmm….



Nu stiu daca atunci cand cititi titulul, va puteti imagina sunetul care vrea sa-l trasmita. Un sunet al unei cazaturi neasteptate (ca din cer) insa cu un “ending” mai mult sau mai putin placut.
Sunetul acela ar trebui pus si inregistrat pe ceva, pentru ca atunci cand mai apar in viata cuiva sa fie apasat “play”-ul. Asa a-ti avea marea mea intrare. Dehhhh … mica .. mica .. dat tot timpul cu chestii mare ( gen .. intrari spectaculoase =)))))) ).
Bine-nteles ca la inceput va place, mai apoi incep sa apara intrebarile. Alergati dupa raspunsuri … iar eu … eu … ei bine deodata brusc, tresar, imi infig coada mea de scorpie, analizez situatia un pic, si ma gandesc ….
Gandirea consta in a anihila de tot adversarul, sau a supravietuii intr-o viata mizera, urandu-ma …. Si pentru o scorpie am o inima buna, greu de crezut, dar ce vreti?!!... ma uit mult la basme. Aleg sa traiasca, pentru ca asa are cine sa ma pomeneasca. (and now … “fuk me, cause I’m faimous”).
Cine a zis ca nu se poate trai din publicitate negativa? Oricum e mult mai palpitant atunci cand cunosti oameni noi, viitori cobai, care habar nu au ce-mi poate sufletul si mai ales pieleaaa.
Asa ca dragii mei, profitati de vulnerabilitatea mea de moment, in care ADEVAR GRAIESC … si luati aminte.

La mai multe ganduri bune .. cu bine (victimele mele firave).