Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

vineri, decembrie 18

Chestii de craciun.




Bai a venit iarna ... gerul, chesti sweet pentru copii, naspa acum pentru mine pentru ca am crescut. Am vazut ca atunci cand esti copil lucrurile au cu totul alta perspectiva. Timpul trece .. cresti, vin responsabilitatile, si nu iti mai arde de toate prostiile astea gen zapada, colinde, beculete, cadouri. Dar dehhh deasta este asa numita sabatoare a Craciunului, sa ne oblige sa stam cu familia acasa, sa daruim cadouri, eventual sa si primim.
Cam in esenta am devenit si eu Grinch (doar asa un pic). Craciunul asta o sa se rezume la niste ciorapei sexy cu adeziv, o lenjerie pe cat de sumara pe atat de dragutza, un vin roshu bunnnnnnn (ne fiert .. baut asa la rece)... cineva aproape (daca nu-l bag sub masa de la atata vin:)) ) si eventual niste caldura ... daca nu cer prea mult un semineu ,... o soba ... ceva mai rustic. :D

Ca sa nu mai zic .. ca as cam vrea anul acesta sa ma pun in poala mosului (Nenea Craciun) fara sa mi-o iau de la amantele lui, alias Craciunitzele ( nume de cod:)):)) ... moshul asta pervers rauu) sau sa ma certe nevasta oficiala a Lui Moss "CRACACILAAA". AAAAAAA ... toate astea doar ca sa imi cer cadoul, sa nu va ganditi la prostii. Oricum, sper, ... anul asta ca am fost destul de "cuminte". App.. cu acest prilej stai k imi fac ciorna pentru scrisoarea Mosului. (copii mosul chiar exista .. mamele voastre il cunosc bine:)))...)


Deci ... o sa ii scriu asa lu Mosu (si acum imi urla profa de romana in constiinta .."FARA DECCCCIII LA INCEPUT DE IDEEE!!!!!") .. revenim....

Draga, scumpy, Moshulica

... anul acesta sa stii ca am fost cuminte, daca nu ma crezi poti sa ma verifici ... si daca te mint sa mi se faca nasul roshu ca al lu Rudolf .( motzatul). Am umblat numai cu o duzina de baieti .. nu doua ca anul trecul (vezi .. i-am mai redus ... nu am mai supus atatia tipi la cheltuiala .. m-am ganditi la criza asta economica).
Am invatat bine la scoala ... am luat si Bacul (cum .. numai eu stiu .. plus ca la oral tin sa iti mentionez ca am luat 10, cand toti nu ma credeau cand le spuneam ca ma pricep mai bine la oral .... decat in scris), prin urmare sunt si cuminte si desteapta si mai stiu sa si scriu si sa sii socotesc. Am fost harnicutza si m-am angajat la Replay ("replay, buna seara "..app:)...) si nu mi-am dat demisia de prea multe ori, adica sunt tot acolo si nu la loto, sunt in alt mall, clar ma vrut Purcy (adica miss ... mai bine tanty Dora ca titlul de "miss" nu prea i se potriveste pentru ca sincer e cam grasa. Daaa, stiu, si nu sunt rautacioasa, sunt doar realista).
Mi-am scos din pepeni fiecare manager cale l-am avut (moolti rauuu) .. de la Amalia (cu id ei de Stress:)):)))... potrivire manusa) ... pna la Cristy "tismaneanu" ... un Grinch mai mic si negru, da e bun el asa ca tip(bun.. adica sufletist, trec peste faptul ca mi-a zis ca mi-ar da-o o data, dehh atata poate si el, e batran ca tine).
Am inceput sa fiu mai sociabila, atat de sociabila incat acum raman si dorm la ei, nu ma mai chinui sa ajung pana dimineatza cand iese mama din garda de noapte. Sunt mai responsabila, nu trag cu ochiu prin vecini (masiimo dutii sa dat primul la mine ... eu doar ma holbam ca chioamba).
Si acum .. draga Santa, Honney, Sweetey, dk vrei sa ma faci fericita, cum faci de altfel mai mereu(fie vara, iarna, craciun .. alte chestii) imi doresc
1. Fericire
2. Pace in lume
3. Intelegere intre omaneni .....
WTHF... stai k vrajeala asta este pentru misss:)):)))

Vreau:
1. Lenjerie secsy (dca vrei poti sa vezi cum imi vine, doar daca iti iei aspacardinul inainte, pentru ca deja esti cam batran ...si mie frica naibi sanu mori)
2. Bijuuuri
3. Tot ceea ce poate sa faca o fata fericita* ..
...........*nu vibratoare, chestii cu multa valoare "sentimentala"( € )



Mai cam asta este lista de inceput a Mosului. La mai multe ganduri bune dragii mei, iubitiva mult, ca e frig si va mai tine de cald.
X.o. muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:X:X:X:X:X:X.