Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

marți, decembrie 22

Varianta mea masculina (un articol cu dedicatie)


...Bine v-am gasit dragii mei. Nu va temeti din cauza titlului, nu mi-am schimbat sexul sau orientarile(nu ca as avea cum intr-o lume atat de rigida). Pur si simplu in mersul meu asta asa .. fara rost .. prin viata m-am intalnit pe mine.
Nu sunt eu .. dar simt de parca as fi eu .. Ehh!!..Putin cam complicat asa ca v iau mai intai pe gandirea mea ilogica, dar atat de filozofica .. mai da-ma naibi!!!(*vocea de fundal a Ralucai, eu fana ei .. o mai plagiez)
Vreau sa va ganditi la misterul oglinzii. Unde suntem tot noi, dar intr-o alta dimensiune, sau sa ne gandim la Ing si Iang, .. mai bine... cred ca aceasta comparatie este cea mai indicata.
Aceiasi forma, contopire perfecta, insa una alba si alata neagra

Asa si eu ... Eu tanara(nu fecioara ..norocosul :)):)))=)) ) El barbat ..(bun rau .. acum cine este mai norocos!!???!!! ADEVARAT K EU) ne potrivim, ne placem si ducem aceleasi vieti, (aproape aceleasi vieti). Din toata aceasta experienta eu vreau sincer sa ma bucur de ea. Nu imi mai pasa cum sunt, cine vreau sa par, daca ma plce asa cum sunt "PERFECT!" daca nu:(... macar sa apuc sa i-o dau o data (bataie .. la ce va gandeati...:)):))...logic ca poponeata lui dea bia asteapta sa fie palmuita un pic)
Era prea ciudat sa fim aceleasi picaturi de apa. Doar cei care ne-au conceput sa difere. Adica cate sanse sunt. Elementul care ne leaga se afla sub semnul zodiei.
Deaaa stiu.. sunt o mare cretina ca ma iua dupa asa o mare minciuna a horoscopului, dar sincer .. nu ma pot abtine.
Acum .. sa ma intelegeti mai bine ce ma caracterizeaza de este asa de palpitant si interesant .. ahh pardon ce NE caracterizeaza:
-2 firi care conduc la capitolul "text"sunt asi in acest domeniu (dar fiecare pe partea lui)
-2 firi carora le place ca sunt oameni blanzi, iar atunci cand trebuie sa ne dezlantuim, cum numai noi stim, o facem.
-avem inima calda
-punem in videnta numai lucruri bune
-stim sa mintim

Toate acestea ne aduc impreuna. Privesc si vad cum imi place. Am uitat sa mentionez, varianta mea masculina pe cat de de opusa imi este la sex, pe atat ii sunt opusa la sex!!!!!!!!!!
Dehhhh nestiutorii sper sa mi se alature mie, ca sa nu fiu singura.


Inchid scurt si sec ... Cu bine...(adio, dar raman cu tine).


P.S. O fata mintita cum trebuie, o imprejurare naiva, o experinta benefica, cam tot ceea ce se poate spune de bine = Reteta ideala a unei povesti si amintiri care merita avuta.<3.