Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

miercuri, decembrie 30

SEc .. fara "dar" si "poate"


Pntru un hobby, care-l am, este destul de solicintant sa te stresezi ce si cum sa scrii. Pentru ca trebuie sa iesi, sa iei un aer proaspat, sa cunosti cat mai multi oamne sa simti, sa asculti, sa critici, sa-ti impui parerea-n viata lor. Poate ca daca pana acum m-am tot plans despre rateurile mele, si suferintele mele in materie de dragoste, de acum in colo o sa ma inspir dintr-o anumita persoana.
E chipes, frumos si sooper dragut, atent la detalii, structura atletica, ochii blanzi-intepatori, perpelitor si mistuitor de suflete, cam tot ceea ce ma poate acapara.
Si acum dragii de voi care mai de care va umflati in pene, cand cititi pentru ca va regasiti in descrieri si credeti ca sunteti voi. Dar bucurativa ca aveti cu totii cate un pic din fiecare lucru pe care l-am vazut in el.
Persoanele noi sunt bine venite, mult mai frumos sunt lucrurile care le descoperi pe parcurs la o persoana. Recunosc cu mana pe inima ca dupa crunta mea despartire (cea mai buna decizie ever luata pana acum) am cam umblat in lumea larga. Daca am mintit ca ma nivelul II la categoria performanta, adevarul e ca asta se cam dubleaza,
E minunat atunci cand incep si incurc lucrurile, si amestec din obiceiurile fiecaruia. Partea cea mai sweet este ca am tzinere de minte, si jonglez povestile cum vreau eu. Daca o expeditie pe munte poate sa fie un pascut pe iarba verde de acasa, iar o bila jucata "la Leu" este minciuna perfecta pentru o noapte in Crangasi...atunci inca mai pot!!( si asta e bine, pentru voi dragilor)
Nu toate experientele plac la prima vedere, pentru ca substrag esenta experientei la sfarsit. De aceea eu vorbesc acum de ele cu multa usurinta si intelepciune pentru ca au trecut.
Daca primul a fost cu impresia ca a fost bun, al doilea a fost curiozitate de sexperimentare, dar asa subtire experienta, fara insistari prea multe. A treia a fost dorita, trebuita, copilaroasa, timida, facuta tot mai mult de nevoie la repezeala timpului. A patra a fost mintita cum ca ar fi fost a doua, cruda a fost durerea dureroasa a poponetei pentru ca DA!!, am fost si eu bubuita un pic peste chestia aia care-mi lipseste.
Acum principala este a 3-a . Mai matura experienta, altfel si mult mai multe lucruri de spus. Cum ar fi: siguranta, placerea, mai bine fara fluturi in stomac, amabila, care cred ca merita respectata si conturata mai mult pe viitor.
Uitete si tu acum cate lucruri personale le am la activ. Lucruri despre care as vrea sa urlu-n gura mare-n scris, doar pentru simpla mea placere de a ma reciti peste cativa ani, si sa rad cu gura pana la urechi de mentaitatea mea de acum.
Mai mult lucruri care trebuiesc trecute-n revista cum ar fi deficitul de prietene, Pentru ca am repulsie fata de fite si suferinte. Ce sa va fac ??!!!?? daca nu ganditi inainte, daca luati ce e al meu , daca stiti numai sa abuzati de naivitatee, daca nu stiti decat sa criticati, daca sunteti prea departe, daca ne-au legat nimicuri.
Am respectat prietenia, timpul petrcut, tot.Mie dor de shopinguiala, de patratica din spatele blocului, de rasul pana la lacrimi si cotrobairea fiecarui colt al Bucurestiului, petrecerea timpului pe iarba din parc, joggingul de dupa amiaza, concertele din aer liber, povesti si sfaturi in materie de baieti, telefoane lungi, nimicuri spuse doar ca sa umplem un gol.
Minute, clipe irosite doar de dragul de a le
irosi.

mai sunt lucrurile care vreau sa le dobandesc, timp care trebuie oprit din loc, pentru ca a cam luat-o rasna si se scurge mult prea repede. Oboseala care trebuie combatuta. Personalitatea bagata intr-un mortar de beton. Vorbele slefuite pentru taisuri perfecte. Dar toate astea poate la anu.
2010 va incepe in haine noi. 2009 a fost frumos. copilaros, plangacios, lacrimogen si salbatic la sfarsit.
2010 e plin de vise si sperate. Esenta seaca as dori sa dispara sa incerc sa regasesc echilibru cu toate ca risc multe si stiu ca nu dureza. Asa ca mai am multe de analizat, dar inima stie putine, dragoste si iubire daruite tipului de vizavii, din fata ochilor, doar sa incerce placerea in 2.
La mai multe ganduri bune, Sarbatori fericite La multi ani va multumesc ca ati fost alaturi de dulcele stil clasic pana acum. Cu bine.

X.O.

Replay ... buna seara

19.12.2009,, 21:30 ... poate ca nu este asta datat si ora in care apre postarea, dar asta este data si ora in care-mi astern inspiratia pe hartie.
"99% transpiratie, 1%inspiratie"...parca asa era zicala .. in cazul meu "99%lacrimi duci-amare si 1% constientizare". Pentru ca ...DA!! sunt ce ma mare cretina patetica. Dupa ce ca nu ma mai satur (numai eu stiu ce si cum) vreau din ce in ce mai mult.
Ma vreau iubita!!... sunt iubita!!!
Ma vreau rasfatata!!... sunt cea mai rasfatata!!!
Vreau sa pot zice ce simt acum!!.. Sunt o cretina sentimentala care visa cu ochii deschisi si char daca am privit crunta nepotrivire-n ochi, si nu pot a zice niic pentru ca ma ascund dupa deget.
Mai cretini ca mine, sunt aiai care tin la mine si ma iubesc, si cei mai cretini sunt aia care ma cred, Dar deasta ii iubesc eu pe ei, asa.. in felul meu cu felul lor de "cretineala"
Daca stau bine si ma gandesccred ca 1 singura persoana din existenta asta ma cunoste si i-am spus cam mai mereu adevarul. Nu prea ma baga in seama, face mai mereu misto de mine, misto dinala bun( atat de bun incat nu ma pot supara) dar stie de umpluturile mele curriculare, cu cine ce fac sex si mai ales cum (vai curu meu.... la propriu, mai ales la ultima strigare)
Dar as putea sta si fara ea. Ea ar sta si fara mine, asta este clar. Mai clar e ca unele lucruri care oricum stiam ca o sa se intample, ma rnesc si chiar doare. Zic a sunt pregatita, dar defapt plm... bag chestii lacrimogene.
Nu stiu de ce plm mai numesc blogul asta "dulce stil clasic" pentruca nu am mai dat de mult un sfat, plus ca am scris numai adevaruri pamfletate si aberez intr-una
..........AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA(tipat de disperate)
Dulce.. stil .. clasic.. De la un dovlecel incerc sa devin o placintica apetisanta. Ideea e sa nu ma mance viermii pe parcurs, dar am 19 ani, cunosc din ce in ce mai multi oamnei, si sfatul meu pentru moment e ca niciodata sa nu-i crezi, intotdeauna sa fii atent la lucruri, inclusiv la ticaitul unui ceas de mana.
Daca ticaie, nu-i de calitate, si nu-l tine daca nu merita desingnul sau marca.


La mai multe ganduri bune .. Cu bine..X.O.