Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

vineri, ianuarie 8

Conditia femeii.


Bine v-am regasit gragii mei. Promisiunea mea de a ne auzi, citi, vedea, ... din ce in ce mai rar, vad ca nu prea are conretizare reala. Azi cred ca am avut o zi cat se poate de obijnuita. Gen mers la munca, cearta, dispute, nebunii, sperante dor, sentimente, buze sarutate de amarul iubirii, sau dorintza ardatoare al sarutului care duce spre pugatoriu. Singurul lucru care ma pus pe ganduri a fost tonul de dimineatza de la Radio Guerila.. Un radio de bun simt. Cu o emisiune matinala. La un moment dat a intrat in discutie conditia femeii.
Grosolani un pic la vorba cei ce trasmiteau live si in direct (gen dan diaconescu in reluare:))...). Cu toate astea Femeia domnule, Femeia scrisa cu "F", este cea care dirijeaza tot. Ne cam pisam pe ei de barbati. Nu ca as fi acum pe invers, dar iubesc femeia. Pentru ca la fiecare fraier trebuie sa fie minim una care sa ii puna capac si sa-l aiba la picioare. Cei drept acum aud riposta sexului mascul cum ca ei au multe la picioare, a dap .. mai sunt si specimene cu o vulnerabilitate mare, am fost si eu asa un specimen.




Insa barbatul este unealta potrivita de a face banu-n casa, nu pentru ca e mai bun, ci pentru ca e mai bruta si mai prost. Cei mai buni bucatari sunt barbatii.... si vai ce se mai mandresc cu asta, deasta nu plangem noi femeile cand ii vdem in bucatarii cu sortulele la gat gatind, iar noi ca niste dive ce suntem asteptam deliciul culinar.
Ca sa nu vai vorbim de partea sexuala, unde pentru un minut de placere, ar fi capabili sa dea si pielea de pe ei, nu numai camasa. Dar, recunosc exista si barbati mai destepti care sau reprofilat rangului lor. VIVE LES GAY.



Acum parca vad mutimea de barbati nervosi. Care incearca sa argumenteze si sa caute verigile slabe, insa cu toate astea sa recunoastem ca deasta suntem "barbati". Adevarul e pur atunci cand este rostit.
Mai trista este atunci cand din toata suprematia asta feminina incepem noi sa ne intepam intrenoi. Pentru ca atunci sa se vada cine este mai buna, care pe care. Sexul predomina, nu este problema, numai ca aici deja intervine taria de caracter. O lupta care barbatii stau confortabil pe canapele, foroli s.a.m.d. si savureaza lupta asta "amazoniana". Unde cea mai buna castiga.





Si acum sunt buni barbatii, pentru ca sunt pernele ideale de plans, sprijinul moral implacabil (daca are unul). Alintul si incurajarea.
Cand am dat bacul vorba lina a fratelui (barbat si el), incurajarea lui barbateasca cu palma peste umar, sprijinul moral oferit, a contat cat o miieee de alte lucruri. Chiar de nepretuit!!

Inca un lucrcu ciudat intr-o lume in care Femeia predomina, sunt pitorialele. Revistele acelea colorate unde toate se inghesuie sa le cumpere pentru sfaturi si sugestii. Cum si cu cine sa faci sex! Cu ce esti in brend! Ce a iesit din uz! Cum sa razi! Cum iti dai seama ce barbat ti se potriveste.
Articole a caror esenta este scrisa si prelurata de niste femei care nu si-au gasit locul in aceasta suprematie a noastra.

In incheiere nu vreau sa demralizez barbatii, nu vreau sa ii subjug la niste teorii care sa le desconpire barbatiile, insa Femeia Rule:D.
La mai multe ganduri bune. Cu bine.

marți, ianuarie 5

Chemarea fiului ratacitor.

Bine m-am intors dragii mei. Bine v-am gasit, fiecare pe la casele lui ... cu betiile lui ... si cu povestile lui palpitante din categoria "Ce-am facut astA Iarna". Nu e panica dragii de voi,, toate pacatele sunt iertate, si nu trebuie neaparat sa va inghesuiti toti sub poala preotului la spovedanii, si mantuiri .... asta este deja deale babelor. Va rog ... nu le furati meseria. Lasati-le, macar asa nu o sa le mai vedem inghesuindu-se si aruncandu-se prin mijloacele de trasport pe scaune.
Sa nu va inchipuiti acum ca am ceva cu cei bratani, chiar imi sunt simpatici. Imi place sa le ascult povestile, sfaturile si chestiile intelepte. Oricum revenind pe meleaguri batrane, sau noi. Vreti sa scriu de noul annnnn?. Nu de alta da ma vazut ca este in ton cu moda. Oricum ma cam doare in cur de anu' asta. Pentru ca e o mare jigodie si trece la fel de repede ca toti anii. Oricum in afara de cuvintele astea scrise altceva mai prolific de atat nu cred k mai realizez.
Am vazut ca pana si cei mai iubitori si fideli catei, te parasesc si pleaca dupa veverite la munte. Povestea asta e scrisa de mine. Inteleasa cei drept numai de aceeia care sunt in cunostinta de cauza.
Pe "idiotul" principal il cheama Titza. Un cretin rocar, tatuat, de treab, hommless,, de prin area Bucuresti. Cred ca l-ati observat de pe poza din josul paginii. Cu ochii aia a lui de iti inspira mila si compasiune, pentru ca DA! e un mare caine, ca sa nu-i zic javra. Caracteristica lui este ca a lucrat de o viata la Replay. Acum de-o data sa sucit mai ceva ca vantu si a inceput sa bata in alte directii, pe alte carari. A renuntat la jobul lui. Tocmai ce sa chinuit si el sa avanseze ca si casier, dupa 9 lungi amare luni. A venit unu Tismanaru' care a fost un fraierache si la facut tovarasul lui.. Adica o veriga mai slaba,,care credea cu tarie ca merita o functie de raspundere. Adevarul e ca bubuie si da pe dinafara. E prost ca noaptea, si destept ca .... ca nimic. Lumea zice ca asemanare ca Titza nu exista. Si daca esti comparat cu el, sau si mai rau sub el .. e un lucru grav, cel mai grav lucru din toata existenta.
Toate cuvintele astea nu sunt scrise la ranchiuna, sunt deale povestilor, lucruri care sunt verificate, certificate si juste. Oricum a lasat o colega sa zaca in Replay-ul ala infect. A lasat-o sa prinda panze de paianjen, tocmai acum cand este perioada in care vroia si ea sa mai aiba un moment de respiro. Si de asta cred ca toate lucrurile au o logica in viata. PEntru ca acum cine sta si freaca duda pe la munca? Cine nu trebuie sa se streseze ca nu are cine sa-nlocuiasca ca sa ajunga la examen. Acum nu pe bune. E perfect!!!
Toata esenta rea din poveste este ca Titza nu mai este. Insa numai este, nu pentru ca nu l-am mai vrut noi, ci pentru ca el asa a vrut sa dezerteze. Dora ii duce doru', e putin panicata. A zis ca ii taie din atributii. Ca il vrea inapoi. E pacat sa-l arunci ca pe o masea stricata, cand a stat aici atata timp. Incercam cu totii sa dam de el, sa vedem macar daca este bine sanatos. Macar atata lucru. ... Ahh si pe astia ii doare mai mult pentru chei. Mamamaa lor de chei infecte.
Mie personal imi pare sincer rau de el .Pentu ca era fratele meu alb. Cu toate ca toti arunca cu noroi in el, cu toate k toti i-ar sparge mecla daca il prinde. Eu una l-as primi cu inima deschisa. O inima deschisa, mai ceva ca a lu Dora nevastasa'.

Titza vinoo inapoi numai vino. E cel mai bun sfat at vreodata. Pentru ca daca ai neplacerea de a mai lucra cu noi, spune lucrurilor pe nume, nu te ascunde dupa deget.


Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh. La mai multe ganduri bune dragii mei, cred ca o sa ne mai auzim mai rar pentru ca a dat sesiunea peste mine. Cu binee.

duminică, ianuarie 3

Indosariere, poze ale caror amintiri sa ramana.

A mai trecut un an. A mai trecut inca o sarbatoare. Am petrecut timpul langa persoane dragi. Inca mai imi este dor de ele, si de cele care nu am fost aproape. oricum trebuie sa trec in revista si clipele astea. Savurarea lor in timp va fi una de nepretuit.


O gura proaspata de aer. Un pahar bun de odihna



Draga, Scumpi, Moshulica ... am fost atat de cumnte incat ti-am dat pomelnicul de lista de cadouri personal. Oricum m-ai satisfacut si anul acesta dupa pofta inimii.





Nelipsita poza de hi5.




MUNTE



IRINA, pretena mea de suferinta si singuratati:))))




Cik un om de zapada (Ioana Irina yeuuu)




Ce pot sa zic. Nici nu stiu cum de ma suporta, cred doar k ii plac maimutele:))):)).





Si da... dansam cik pe minimale:)):))




Fete cucuiete:D.





Salutari de departe



Bai cam atat de vazut. Mai nimic de Stiut. Blogul meu este un fel de hi5, sau facebook, spunetii cum vreti. In principiu am savurat fiecare moment, clipa, rasuflare.

La mai multe ganduri bune. La multi ani dragii mei. Sa ne auzim cu mine anul acesta.

X.O.