Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

vineri, ianuarie 15

Un articol de "pupincureala"

Bine v-am regasit dragii mei. Tin sa va zic ca dupa un drum lung am poposit si eu pe meleaguri mai noi, va aduc la cunostinta faptul ca nu am mai rezistat stresului si presiunii si ca am emigrat din Bucuresti, spre plaiuri mioritice si pline de zapada.
Oricum cu toate astea am de exprimat niste ganduri, si mai mult adaugiri. Pentru ca sa facut atata valva ...(gen agitatie, nu dinalea de schimba tata la dacie:))):)).. pretenii stiu de ce;)...).Sa comentat si reinterpretat despre ce am scris si am tot scris, iar acum cum toti se asteapta la o mare pupincureala, hai sa le-o ofer,ca dehhh deasta sunt eu fata cuminte.
Daca scumpa mea colega Ymmy, a zis ca am fost rautacioasa ca i-am dorit prin spusele mele interpretate de ea, cu privire la impaienjenirea ei tot mai pregnanta in Replay.Tin sa mentionez. mabucur in continuare pentru mine, pentru lucrurile care sunt, pentru ca turnura lor au o logica destul de implacabila si prolifica pentru mine. Imi pare rau pentru ea, sincerele mele pareri de rau. Pot fata sa te consolez, "HAI K POTI...!!". Cand ti-a zis scumpul de Cristy ca in momentul cand ai facut 20 de ani (multi inainte app) ti sa dus viata, ei bine a cam avut drepate, draku'! Lucrezi la replay, trebuia sa iti mance cineva ficatii si tineretea. Macar ai o familie care nu ti-ai dorito niciodata, care trebuie sa ne suporti, sa induri fiecare sptereotip de la "sucar" pana la mine:)):))))). Asa ca nu mai fi asa trista si nu ti-am ziso nicodata cu rautate, doar priveste partea plina a pahaului, celputin asa ofac eu. Acum logic ca exista si victime colaterale.

Al doilea in plan este Cristy. Cel mai scump si iubit manager everrrrrrrrrr!!. Pentru ca cu mila in scris tin sa zic ca dora inca il mai firbe si nu ii arata contractul de manager, si-l tine pe posturi mai mici. Ideea e ca el sa nu se streseze pentru ca "piersicutele" lui sunt foarte vulnerabile si nu vrem sa explodeze, sa-si dea "zeama" prin magazin. E un tip de treaba. Ma adresez cu Domu' Tismanaru'("domnu' " scurt cum se aude, ca sa mearga cu peisaju') si sincerele mele aprecieri cu privire la indurarea meain magazin. Sunt curioasa cat o sa mai rezisti in aceste conditii. Pentru ca Dora a explodat deja si mi-a zis "Go Worck To ZARA",(purcioaca mica si secsy pentru nevastuicile alea gen Dimitris Juvalachakis, sau cum plm ii cheama,oricum Chardalia "te rugam nu pleca!! ne-ai promis demisia!!!!").
AAAAA, bai acumnu pe bune Tismosule' (:X,:*) sa stii ca te sooper apreciez, tu chioar esti respectat de cineva in firma aia, ....pot fi chiar eu:)))).( cine stie).

Si sa ma gandesc cine a mai ramas, Cred ca Alex. de fapt sunt 2 alex. Alex colegamiu. si alex "ia-ma asa..:))"
Pentru colegamiu nu prea am cuvinte de repos si nici de lauda pupincureala,e oktipu' calm asezat la viata lui.A teminat ASE-ul FRATEEEEEEE!!! e doctrina omu'
Alex "ia-ma asa..:)" Frateee esti bun rauuuu. Ti-as mai da-o o data;). Asta daca imi permiti, ideea e ca m-ai cam frant la inima, si suspina tainic dupa tine. Murmuratul lin al vorbelor tale vreau sa imi atinga sufletul, sa neimprietenim precum tovarasii, sa ne inmultim ca serafinii:)):))). Chestii de genu'. scurt si sec la tine. "POATEEEE!". mai mult sigur "_ _".

daca a mai ramas cineva, acume prea tarziu simie somn, ploapele-mi sunt dince in ce mai grele, oboseala imipasa ficatul si ba va iubesc da-tiva in puii mei de simpatici. Nu mai interpretati voi airea in tramvai ca sa va suparati si sa iasa scandaluri, iubitiva moolt. asa cum va iubesc eu.

La mai multe ganduri bune. Cu bine.
X.O.



P.S. pentru cei ce nu intelege, frateee sunt obosita si nu mai vad claviatura . v-am pupat.