Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

marți, ianuarie 19

Un moment!!!! Va ROGGGGGGGGGGGGGGGGG



Bine v-am regasit dragii mei. Revin din frumoasa mea “laponia” unde ninge ca-n povesti, iar in “iglu-ul” nostru este atat de cald si bine. Mi sa cam urcat emotiile pana la cer si inapoi, dar dehhh de la frig, si noi bagati akolo prin paturi cu lumina stinsa, nu sa mai stiut care, cum a fost de vina.
Nu ca ar mai conta, placerea este cea care a lasat gustul duce al prostiilor puerile. Nu va aburesc prea mult ca nu am nici timpul, nici cheful si poate nici inspiratia. Pentru ca este asa un articol scris la voia intamplarii. Doar ca sa mai treaca timpul :D
Aaaaaaaaaaaaaaaa. V-am cerut un moment. Da am de facut un anunt important. Atat de important incat nici nu va inchipuiti. Si cu cat scriu mai mult cu atat incerc sa va mai framant si sa imi gasesc si eu motivul pentru care va retin din timpul semipretios al fiecaruia.
Sa va mai zic despre dragoste…? Cred ca mai bine nu
Sa va mai zic despre peripetiile mele?... cu siguranta nu.
Sa va mai cert un pic …? Nu am facut-o niciodata si nici nu o voi face.
Va voi tine in susptans si nu va voi spune nimic.



Sau uite bine pentru ca m-am cam plictisit de atat butonat, varful degetelor ma cam lasa de la lene, tin sa va zic ca nu am de transmis fix NIMIC. Nu tu peripetii de munca, nu tu pupat, nuu tu aventuri extra-conjugale, plm acum zici ca vine moshu’ si imi aduce cadouri si trebuie sa fiu cuminte.


La mai multe ganduri bune dragii mei, sper ca data viitoare sa va pot acapara cu ceva cat mai palpitant si interesant. Sa ma iubiti cum nu m-ati mai iubit niciodata.
X. O. :*:*:**:*:*:*::*:*:*:*:*:*:*:*