Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

duminică, ianuarie 24

Fetita cu chibrituri.




Bine v-am regasit dragii de voi. Credeam ca nu o sa mai apuc momentul in care o sa mai scriu cate ceva. Am trecut prin chinurile chinurilor. Am trait cu frica si durere-n suflet.
Daca va mai amintiti povestea care ne-o citeau bunicii inainte de culcare. “Fetita cu chibrituri”. Ei bine asa m-am simtit si eu.
Cu o durere dureroasa de cap. Cu 39.5 temperatura la activ, am simtit cum mi se scurge viata prin vene. Si am inceput sa ma gandesc ca pentru cateva minute crezand ca voi muri de frig din cauzaz frisonului sia temperaturii, si chiar si niste chibrituri m-ar fi ajutat. Dar ce sa ma mai joc atata cu focu’? Cand deja m-am jucat prea mult.
Am amagit persoanele din jurul meu, multora dintre ele le-am dat teapa, pe altele urmeaza sa le ard. Ideea e ca nu am avut suflet pentru nimeni, si nu am decat cateva sentimete doar pentru persoana care mi-a dat cea mai mare suferintza-n viata.
In rest ma joc cu focul. Imi place sa ma ard. Asta este sigu!!r. Dar cu toate astea as mai avea ceva de spus. Celor care nu le place, sa nu se mai uite. Celor care nu le convina sa nu mai citeasca. Celor care nu-nteleg, SCUTITIMAAAAAAAAA.

La mai multe ganduri bune dragii mei, momentan inca mai astept tempertura sa-mi mai scada. Si de ce nu ??!! san e auzim cu bine.

:*:*:*:*