Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

joi, februarie 18

Iti mai aduci aminte?

Bine v-am regasit dragii de voi. In seara acesta mi-am adus aminte de un vechi cd cu poze, in care inaintea reformatarii klk-ului. am salvat acest pachet de amintiri. Nu stiu dintre cei care ma cunosc daca mai tineti minte. Amintiri din liceu, din adolescenta, cadouri compiuterizate frumoase care inca le mai am, chestii care trebuiesc tinute. Tin sa mentionez ca pe acest cd nu se afla poezia facuta de mine si de Blondu'. Stiu doar ca o am pe o foaie, aruncata pe akolo pe undeva. Am sa o caut si promit ca am sa o atasez aici.




Hmmm da. O sa comentati de prima poza cum ca ar fi coca. Nu prea e, se purtau cerceii lungi, plus ca erau cu fluturasi. SIII...DA!!! De MIKKKK aveam tenta emo, in poze:))):)):)). Mai dama naibi.:D






Moama.. deci in pozele astea fratee... aveam 14 ani..fratee... cat de veche poate sa fie. Oricum frumoasa de mik, si cu pozele:)):))). pupama's singura..!!





VULCANESCUUUUU!!! VULCANESCUU!!!. Puscarie. In primii ani nu prea a fost asa, de ce sa ma kk p mine??!!!!, da ultimul an a fost cel mai panarama ever, oricum astea sunt .. deja de prin a 11-a.





Asta cred ca este cea mai caterinca de poza everrr=)))... eram de serviciu pe scoala, si ce drak sa fk:))=)))).. nu vedeam prea bine, si chiar nu imi era foame. Poate ca mancam baietii din priviri:))))=))).







Incep prin a ma scuza de neclaritatea pozelor, dar sunt facute cu Cosciugul meu, cu totii il stiti. Aici eram a 10. Nu sunt eu in poza. Miky in stanga, sanndy dreapta . DA!1. stiu una cocalara, aalta ok, fata de treaba. Umblam pe culoarele liceului cu ele. Acum ne-am luat arfe si impresii si ne dam mari. Myky te besck fata!!!. Aaaaa.. am uitat sa zik.. NU TE MAI DA SCUMPA..VEZI ..TE STIU DE LA REDUCERI!!!!!
desk la tine mitzo...HA!




Neste chestii facute de scumpul de Blundu'. Tovarash de breasla. DeeDeenoi!!!!. DeeDeena!!!! DeeDeena divina!!!! si toate cele ce mi se mai ziceau. Ce vreti ma iubea lumea.:d...pe vremea aia nu eram asa o japitza.




Asta nu mai stiu ce este, un banner, oricum facut de faimosul Blondu. Mare om, mare tip, mare talent .. dar cel mai mare.. DITAII HULIGANUUU. Deasta il besck eu pe el:D.




Asata.. asta este poza unui desen sooper misto de-al meu, ... dk nu aveam ce face la ore printr-a 9-a. Adoram trupa asta, iar pe langa se mai vad si alte preferintze. SIMPLE PLAN!!!!!!.... asta da adolescentza:D.





Ehhhh.. amintiri.. peste amintiri. Cand eram eu tanara fecioara, nici nu credeam ca o sa cresc atat de mult. Parca aveam si un fell de moto. "Live your moment, feel the vibe, enjoy the life!". Asta a ramas si inca mai e unu dintre motourile mele preferate.

La mai multe ganduri bune. Cu bine.
X.O.

Iti mai aduci aminte?


Acesta este desenul care cred ca l-am facut prin clasa a 9-a. Era trupa mea preferata, iar pe lanaga se poate vedea si preferintele mele poate nu lafel de infocate ca prima. SIMPLE PLAN!!!!!!!


Va instig la muzica! Fiecare cu dulcele stil clasic! Eu "clasicesc" punk rock-ul.<3

miercuri, februarie 17

MOTTO: Inainte de toate, VREAU SA FIU TESTATA

Bine v-am gasit dragii de voi. Cu o bine cunoscuta raceala, si cu multe chestii pe cap. incep si va mai aburesc un pic.
Daca lucrurile i-au turnura pe care mi-o doresc in curand ma veti vedea pe tocuri fuste, compleuri, camasi, decolteuri.. ce sa mai!!! ofiice in toata regula. Dar cum realitatea nu este tocmai in aceiasi concordanta cu visele mele, macar incerc marea cu degerul.
Asa ca daca voi avea oportunitatea de a intra in cercul vicios al nebunilor, voi intra in hora si ma voi mentine cat mai bine, nu voi lasa o simpla maturareasa sa imi puna piedica, doar pentru ca asa doreste "pizdulik" Doomneaei..>:).
Si apropo.. reguli reguli .. si iar reguli... de fapt mai pe scurt spus ..pile pile si iar pile de unghii foarte ascutite, care sa ajute sa ma agate de un vis care nu prea cred ca o sa devina realitate...... SO: WTFFFFF!!!!!!!!
Am un nou moto in urma la toate acestea -
MOTTO: Inainte de toate, VREAU SA FIU TESTATA

Pentru ca :
1. Sunt capabila
2. Imi place tare mult la birou
3. Pacar ca nu e manager.. ( ce i-as mai face)
4. Pot sa ma inteleg si cu femeile;)
5. Desteapta, Carismatia, Tanara, Forta de munca prospta ( sau propatura..)


Asa ca astept mare testare.. si mare mea visare ... si nu ma treziti dragii de voi, mie chiar imi place sa visez frumos

La mai multe ganduri bune.. cu bine.
X.O.