Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

marți, martie 2

Sunt fata! Dar sunt diferita.

Si fetele e magari cateodata!

Da, da' barbatii e porci tot timpul! :))



Bine v-am regasit dragi mei. Ati vazut ce poze amuzante se pot gasi pe net. Mai valoroase sunt cuvintele. Si pentru ca o sa imi petrec mare parte din luna cu Ymmy, pentru replay-ul ce ne manca ficatii. Am tinut sa fac un articol, cred eu pe gustul ei. E adevarat ce spune ca e foarte greu sa lucrezi cu fete. Cel mai greu e sa lucrezi ca baiat printre fete. In afara faptului ca mai tot timplul vorbesc cu saracutzul de nou' coleg despre menstruatia femeilor, pentru ca pare a fi pana acum ceva vreme un tabu pentru el.
Oricum sarind peste. App sa nu uit penseta ca sa il jumoi de viu pe ala mic. >:)>:))))). Revenind la subiect. Mi-am adus aminte ce insemna sa stai printre fete. E molta bartfa, se cerata intre ele. Se injura, se urasc. Se fac in fel si chip.
Acum la modul cel mai serios nu cred ca as putea sa ii zic cuica asa in fata gen "fufoo" ... sau "pisam-as pe ea"... m-as rezuma la niste pumni si flegme in ochi, le-as calma, ar tace si din gura, iar masculul din mine ar fi foarte implinit. Oricum nu mai este ce a fost o data. E doar locul unde vii si vorbesti in continuu. Nu tu o caterinca ca se supi-upi si se poarta ranchiuna, plm e nasol. Deci, prin urmare, "si fetele e magari cateodata!" eu nu sunt. Si oricum nu va suparati pe mine fetelor ..
"barbatii e porci tot timpul"
:)):)))


La mai multe ganduri bune. Cu bine.
X.O.

Gold digger

She take my money when
Yea she's a trifflin friend indeed
Oh she's a gold digga way over town
That dig's on me


She take my money when
I'm in need

Probabil ca asta va vine in minte cand cititi acest titlu. Minunat titlu, ca doar e scris de mine. :)):))). Doar pentru cei ce intelege, nu m-am nascut ca sa fiu rege. M-am nascut sa fiu printesa. O printesa frumusica foc. Dar daca nasterea mea a ratat secolul cu regi si printese, acum doar un gold digger pot sa mai definesc. Because I have my american dream. When you have one chance, one opportunity, it'a very easy to dream. I'm dreaming with my eyes wide open. Sow take a chance!!!! Live your life.

NUUU!!!!!! MERIT !!!!!!! CHIAR MERIT!!!!!

La mai multe ganduri bune. Cu bine.
X.O.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!... da este despre facebook >:P



Bine v-am regasit dragii mei, Incep prin a injura ... cacam-as pe el de facebook. Cu Facebooku' pizdii. Toata loomea acum are facebook. Ca ce chestie coitze? Hi5 a devenit prea cocalaresc?. Nu te mai integrezi in loomea asta larga, daca nu esti pe facebook. Am auzit ca ati avut si o petrecere, si daca nu dadea nu sh cine "ADD" nu erai bine venit la respectiva petrecere. Adica nu mai exista sitebuildere care sa va acopere mania de a va posta pozele cu familia si chilotii de toamna iarna? Nu stiti cum sa va gaseasca loomea mai repede?. Adica telea, mai nou nu ma mai intreaba cand mai intri pe mirc( sau ce era prin tineretea lu fratimiu) nu te mai intreaba ce id ai( si sa ii raspunzi ceva de genul scumpica dragutza .. pisicutza.. plm), ce adresa ai pe Hi5( buzata roscata, 20___), nu iti mai cere nimeni numaru' de cosmote ca sa poata vorbi cu tine pe moca ... mii si mii de minute. Acum te intreaba cum te gasesc pe facebook. Nu te-am vazut akolo!!!.. VAIIIII quelle horreur!!!!!!
Comunitatea, comunitatii ... ce sa zic. Oricum brendu-i brend, loomea-i loome, si nu o sa ma gasiti pe facebook, Facebookuristilor ( exact "-kuristilor"). In schimb puteti sa imi gasiti jumatate din pitiponcii cu care am umblat pe acolo. DA!!! exact am umblat!!!! Facebook-ul e de vina. Mai rateaza loomea.
La mai multe ganduri bune. Eu imi postez pozele in "dodoasca" goala aici pe blong. Ca la mine acasa. Pentru cei interesati, "La mai multe accesari ... va urma". Oricum in afara de poze eu scriu mai mult de un coment, gen :"eu cu fetele" sau "la pulenii din vale". Mai da-ma naibi, si pupam-as singura.
=))))=))):)):)))).

La mai multe ganduri bune. Cu bine.
X.O.