Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

miercuri, aprilie 7

Multe alte lucruri de scris

Bine v-am regasit dragii de voi. Dupa deja o indelungata absenta, vin sa va dau vestea cea mare!!!!!! NU MAI LUCREZ LA REPLAY :(. Imi cam pare rau si imi cam pare bine. Pentru ca locul unde nu poti fi indeajuns de apreciata si avansata, trebuie luata talpasita. Momentele cele mai disconfortante au fost raca, rautatea, nu stiu .. multe. Imi este dor de Dora. Cu toate ca era o vaca oridinara (poate) cu altii, pe bune de nu mi-e dor de ea.
"Afto... cartofi la tava ... Malachia":))
Poate ca mie dor si de rautaciosii aia doi. Mi-au mancat zilele. Dar pacat ca s-au ofticat atat de rau, dehhh little girl.. cine oare o mai fi ca mine?

Cred ca am invatat multe din locul ala. Acolo am crescut, acolo mi-am dat lacrimile si sudoarea. Acolo am urat, acolo am inceput sa ma distrez, acolo am inceput... sa mai tin la oamenii care nu cred ca meritau. Cand stau si ma gandesc, in ochiul meu stang, imi mai da o lacrima, insa ochiul meu drept, vede rautatea oamenilor, dualitatea lucrurilor. Nu am mai rezistat nici macar o zi. Am plans mult cand am plecat, pana la ultima strigare m-au facut sa imi para rau.



Azi, defapt in seara asta imi scriu lucrurile marunte.. de unde credeti???? de la noul meu job. Un job infect, dar care place tuturor, un job nasol, dar care este destul de usor. Aici este locul unde lucrurile merg pe burta. Si da este de mii si mii de ori mai mare presiunea si stresul. Pentru ca e si mai multa bartfa, concurenta, multe fete care ma urasc, si ma vad si ele ca little girl. Locul unde nu trebuia sa ma sune, locul unde nu m-au vrut. locul unde sper ca ma descurc. Daca nu, plantatia lu Mamaie inca ma astepata. sesiunea se aproprie cu pasi marunti, sper sa ajung sa o termin cu bine.

Lucrurile dea bia acum incolo icep sa se inrautateasca. Nu ma astept la multe lucruri bune. Ma apropriii cu pasi destul de grabiti de varsta de 20 de ani, insa in perioada asta am crescut si m-am iflorit mai ceva decat o tipa de 20 de ani. Sufletul imi este de 30.. sau poate chiar mai mult.


As vrea sa pot scrie multe .. sa va pot spune in gura mare, insa sufletul imi este zavorit intro cutie ascunsa, iar lumea din jur nu trebuie sa imi auda tipatul.