Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

duminică, aprilie 11

.....

Ufffff. Bine v-am regasit. De fapt bine m-am regasit. Ca in afara de mine si de persoana mea altcineva nu mai citeste praful asta, nimeni nu mai vede oricum nimic. Toti sau aruncat in mari aventuri, senzatii tari, cele mai si cele mai ... oricum treaba lor, nici ura, nici banii, nici razbunarea nu te face mai fericit.
Mai tineti minte??... de fapt uit ca nu mai am cu cine sa vorbesc pentru ca nimeni nu se uita, .. mai imi aduc aminte cand imi era un dor nebun de vara. Un dor de nu ma lasa, un dor de visam marea in fiecare seara. Si asta nu este nici o exagerare de-a mea. Ei bine acum mie si mai dor de ea. Stiu ca e inca departe insa .. nu stiu .. o vreau cat mai repede. Calda primitoare, curata, ca la inceput de sezon, pura si cu nisipul cristalin. Poate nu cel mai curat, insa cel mai ok, exista sa stii daca cauti si ceva care nu a fost poluat, urat, si vai de mama lui.

Mie dor de caldura aia, nu mai mie dor de stiu eu cine. Nu mai visez la stiu eu cine. Acum am in plan cam 2 mari lucruri. ei bine poate 3,4,5,... i don't know. Really.:D. Sa ma acomodez la nenorocitul asta de loc de munca. Sa dau o data de permisul ala, sa ma mai duc si eu la facultate. Sa... merg.. cu bitu meu la mareeeeeeee. Sa vad costinestiul cum nu a mai fost niciodata.:D

Vreau .. ce mai vreau ... sa ... sa ma pitiponcesc mai mult. Vreau extensii, vreau gheare de plastic, vreau ... vreau .. ticuri, rochite, fundite, parfumuri, chestii care sa ma resfete. Vreau tot ce se poate obtine.

Ehh..revin cu picioarele pe pamant. imi aduc aminte ca este inca frig si ploua. Imi aduc aminte ca .. nu mai suport frigul. Ca mijlocul imi urla a durere.
Si imi aduc aminte de faptul ca.. de faptul ca.. masinii i s-ar potrivi un cd nou cu moozica.. sooper. cu trapa lasata, cu vantul prin plete, si o pereche de ochelari care sa nu permita o raza sa patrunda.

La mai multe ganduri bune. sper doar sa nu ma las de hobbiul asta prostesc, care il ador si ma oftic ca nu am prea mult timp pentru el:D.

V-am pupat dragilor, si stiu ca mai este cineva cae inca mai citeste cand si cand. Sper doar sa va placa, sper doar sa ma mai placeti. :D:D:D
V-am pwpaaaaaaaaat
X.O.