Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

duminică, iunie 6

O tema cu si despre simturi cu senzatii.

SALUTARE....... SALUTARE.....

Bine v-am regasit dragutii de voi. Nu am plecat nicaieri, numai ca nu am avut timp, si chef sa mai scriu, eram sictirita de spatiul asta virtual. Si va mai vand inca un pont, daca am lipsit atat de mult, e ca cu sexu-ul, cand dai de el dupa o perioada mare, mai rau iti ardee.. si placerea e si mai mareeeee... :)).

Asa ca hai la tusha DeeDeeNa sa va zica o poveste. Tusica, pentru ca asa am si eu statusul acum, am inceput sa iubesc copii, mama lor de zmiorcaiti pe 4 picioare.
Fusei colo si in coace. mi-am dat mentalitatea si nervii peste cap. Pentru cei ce nu s-au actualizat cu noutatile, nu mai sustin sus si tare sloganul "bunaseara REPLAYYYY..frateee", acum m-am dat pe Samsonite, dehh. e cald si bine colo shea la Marriottu' ala shmecher.

Mi-am tras gagic,. v-am mai povestit de el? Cred ca nu, oricum acum pot sa ies cu el in lume, si asta nu pentru ca s-ar fi facut uratzenia lui, mai dragutza, doar pentru simplu fapt k nu mai umblu brambura, cu 10de-o dataa. s-a mai cumintit samanta in mine, ca dupa vara trecuta, terminata atat de dramatic, (dramatic pe drak, plangeam k proasta dupa un bou, care nici macar boii nu merita sa il numesc pe el bou). Si ma aruncam pe umerii care doreau sa imi deschid sufletul catre ei:)):))).

In afara de asta eu cu Buby, pentru ca asa o sa fie pseudonimul prin aceste randuri viitoare, am stat toata iarna pe camera, si munte, casa, plimbare. Cand ma intrebai, eram cu BUBY, cand ma cautai eram la BUBY, chestia e ca e foarte tare sa gestionezi viata cuiva, si sa dai indicatii pretioase. Chiar e foarte tare... DeeDee-DURU ma numesc:))))):)):))))


A venit primavara.. nu stiu ce drak interesant am mai facut, ca nici nu imi mai pasa, si a venit dupa aia varaaaaa, ehee nenicule, acum daca imi dai voie sa ma exprimez eu cu parolele mele, CALDURA MAREE MON CHERR, si nu pentru ca sunt 40 de grade afara CHERR-ule, ci pentru ca e sezonul imperecherii.Si daca vreti sa si intelegeti rostul titului, haide-ti sa va explicitez.
Vara=mers la mare. Asta este edestul de ok. Vara=mers la mare=20 de ani=... Asta este lasata la aprecierea voastra, pentru ca fie ai 20 de ani, sau aproape 20 in cazul meu, si te destrabalezi cu iti arde tie, fara paparatii si alte chestii de hi5,si facebook... ori ai 20, 21 , etc si o arzi in cuplu. Chestiia e ca in al doile caz, te cam arzi ca culplu, clar nu ramai, toate peste toate pierzi distractia, si nu iti tine nimic de cald.
Doar da ca o arzi pe la suprafata ca un cuplu si in esenta e doar "PISI " care plateste marea. Nu este recomandat celor slabi deingeri, pentru ca vara va ia valul, si nu stiti sa il coordonati.

Revenind la simturi, sau senzatii. ei bine simt un sentiment de afectiune, fata de trupa de shoc a lui BUBY. Prefer de o mie de ori sa stau cu ei, seara chiar si pe frigul ala cum am stat asta iarna, si sa ii aud cum se trombonesc ei intre ei. Caterinca e maxima, iar scumpul meu tovaras, mi-a dat statutul de FRATZICA, mare lucru, pentru un mare caracter. Nu prefer pitiponcelile, si alte chestii. Raman acolo in peisaj, cu samanta, alea bulgaresti care au spart piatza:)).. si cu sucul, ca tovarasii au numa' berici. Atmosfera este veseela, ei nu prea stiu de ce rad, insa eu rad uc ei, nu de ei, fumul, este cortina care ne uneste pe toti, in aceiasi stare de bine. Eu una prefer sa ma dau dupa cortina,si sa imi savurez de fiecare data stand-up show-ul care il ofera seara de seara.

V-mai zis ca am fost la fotbal. am fost si i-am sustinut pe baieti. Cu toate ca sezonul asta au retrogradata, asta este pentru ca eu tot ii sustin si cred in continuare ca sunt viitorul footbalului. nu le zic denumirea pentru ca nu ati auzit de ei. Dar cine stie.. poate maine.. ve-ti auzi. azi, cel mai sigur.. Nu. Oricum sa asisti la o victori e de-a lor, sa ii vezi cum isi inumara fazele tari, si cum se imbarbateaza ei in tre ei, care cum a facut. Mici si ei, dar mai mici ca ei sunt si eu. Inca ma mai agit sa ma ia si ep mine in echipa, cu minimul meu de timp, si toate cele , insa eu VREUUUU. !!! putin cate putin, o sa reusesc.

As mai zice cate ceva de artifex, cum este pe la mine la scoala. Sincer ma asteptam sa fie ca spiru, dar profii chiar se joaca pe bune cu nervii mei, dau notele alea fraticaaa... de te ustura la carnet. Inca le multumesc ca primele examene le-am luat si am 0-restante, insa mai am 3 examene.. asa k loomeee.. e panik maximaaaa.

In rest ce sa ,mai zic, mai era ceva de zis? Cred ca nu. De fapt si de drept as mai avea cateva pietricele, care ma mai seaca pe inima, dar nu dau tot din mine, astept pe parcurs. Dehhh cocalarii si tarfele la sfarsit, daca am inceput cu ele asta nu insemna ca o sa si continuii cu ele.


La mai multe ganduri bune cu bine.. Instig la ura si ofer iubire, instig ;a simturi ca sa avem senzatii. Fiti gata pentru clipa viitoare, ca va fii bine. Stiti ca am dreptate, la mai multe ganduri bune, cu bine...

VA PWP.!!!!!!!!!!!!!!