Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

joi, iulie 22

Mica mareaa ieseala de iulie

Bine v-am regasit dragii de voi. Este plin sezon de canicula, si pentru ca sa fiu in brend, intitulez acest articol marea, ei bine, mica iesieala de iulie. A fost soare, mare, cald, frumos. AAAA Va mai aminti-ti cat de mult scriam de mare, si cat de mult mie dor de ea.. am fost si am vizitato.. A fost .. zooper.. si ca sa nu uit am incarcat in acest loc prafuit de mult cateva poze. Nu radeti, nu admirati, doar calmativaaa.. si HAII!!!!! LA MAREEEEEEEEEEEEE ieseala fratilorrrrrrrrrrr..



AICI DE DIMINEATA SOARELE DEA BIA ISI IESE DIN PATUTZ, CRED CA ISI BEA INCA CAFEAUA CA NU ARDEA ASA CUM TRBUIE.





AM FACUT UN SALT IN MARE.. .SI BRRRRRR ... UN PIC FRIC, BATEA VANTUL SI SOARELE ERA SUB NORI, CREDEAM CA MI-AM RATAT CARIERA IN PROGRAMATOR DE DISTRACTII, PLUS CA L-AS FI BATUT PE BUSU' DE LA METEO
.




POZA DE GRUP CA SA DESCHIDEM SEZONUL ... SI IATA CE A URMAT...





BINE INTELES TREBUIA SA AM O ASTFEL DE POZA, PENTRU CA PALARIA MEA CEREA LUCRUL ACESTA, ATAT DE ... VINTAGE, INCAT NICI NU MAI CONTEAZA CA E BUBY IN POZA, E VINTAGE SI ATAT




SOARELE ARDEA MOAMA .. MOAMA...






DAP.. ZAMBESC FRATILOR!!!... MA USTURA NASUL SI PIELEA DE NU VROIAM SA SPARG APRATUL .. PE CUVANT.. :):):)




AICI PUP O MINGIE....:d






DEFAPT ERA BUBBBYY...:d:d... HIHI...





MI-A ACORDAT SCUMPUL MEU FRATE 5 MINUTE DIN AFACERILE LUI CA SA FACA SI POZA CU MINE.... APPP SE VAD RATIATII DE LA TELEFON???.. O MAI FI CAZUT UN FIR DE PAR DIN CHELIEE... HMM.. TREBUIE SA MA UIT MAI INDEAPROAPE..:))):))..





SI ACUM POZELE CU BUBY... iata cam ce a iesit.. :))):))).. Daca nu stau locului...;D






Seara ..ieseala in 4..... faleza alea alea.... :D





au venit si indienii... Fac mai multi bani la mare.. mai ales k era full de loome. zici ca ne-am vorbit toti.. sa iesim la aceiasi ora in acelasi loc, la aceiasi masa, pe acelasi scaun... :))):))






CAteva poze pe faleza.. alea alea... hmmmmmmmm marea :X:X:X:X:X:X.






Si iata-ma .. am adormit in front..:)):))))... ma luat valul ... mi-a luat calul.. nenea ene pe la gene... si numai ZZZZZZZZZZZZ... se auzea.. si asta nu de la tantari. ci de la mine. :D:X.






aici deja.. pe autostrada... :(((:((.. fete triste.. plm... doar 160/h parca ne ma intrepta zambetul cu patentul. ....




AAAAAAAAAAAAAAA.. era sa uit.. POZA DE PITIPOANCAAAAAAAAAAAAAAAAAA doar este autostrada..:)):)))... moose deja se uita urat.. de dehhh.. pitzi style.. e pitzi slyle...:))):)))





Cam asta a fost ... in mare.. in detaliu.. eheee.. fiecare fir de nisip nu il pot scrie.. stiu doar sa va zica ca sunt atatea stele in univers ... cate fiere de nisip vedem pe plaja.. deci fiecare are steaua lui... a mea. e la mileeeeee miii... infinituri distanta... si sta akolo bine.. si va saluta.. cu o clipire din ochii..

CU BINE...
La mai multe ganduri bune.. va pwp
X.O.
X.O. muahhhhh