Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

marți, septembrie 7

Hai sa va zic neste vorbe...


Bine v-am regasit dragii de voi. Daca pentru unii vizita pe blogul meu este modalitatea de a imi aduna gandurile si tot ceea ce vrea pl mea sa scie aici tin sa va anunt ca degeaba culegeti fraierilor. Poate aveti dreptate ca este un spatiu virtual si toata lumea are acces chiar si aia din africa care mor de foame. Dar asta nu insemna sa aveti dreptul sa ridiculizati.
Aici este locul unde imi astern niste ganduri, aici vreau eu sa imi fac un jurnat.
Un jurnal cu multe intelesuri. Pentru ca in timp, eu o sa vreau sa imi citesc gandurile, sa imi remprospatez amintirile.
Asa ca:


Draga tagore6699.wordpress.com

Mi se cam rupe de blogul tau cu corectitudinea matii.
Daca vreo data mai ai tupeu sa mai zici ceva, cumva, despre orice as putea sa pun eu pe internet, ramai cu basicile de la mouse si tastatura, pentru ca chiar daca nu scriu corect, chiar daca nu este din punctul pizdii gramatical sau nu. Oricum eu tot ti-o dau sa o sugi(erezi), incontinuare cum fraierii au dat de net si pun tot felul de cacaturi si agramatisme pe net.
Coite este un blog .. Daca esram un ditamai site-ul .. nu sh .. gen .. un site builkder.. ma comperatam ca atare. Dar aici eu comand, eu umblu desculta si libertina in ganduri si in cuvinte. Mai scutestema de orice ai de zis.. si mersi pentru mica publicitate proasta de kkt.


O zi cat mai minunata si mai putine vizionari pe site-ul tau si mai multe la mine,,



WOf.. ca m i-a trecut naduful. Dar opricum este strigator la cer sa umblu pe net sa imi gasesc asa articole scrise de mine, sa vad cum m-ar vedea lumea dk da un serch pe goole.. cum plm sa zica coite de mine asa.. cand aici sunt sentimente, sunt eu cum vreau sa fiu, sunt doar eu .. acum nu DeeDeenoi,mai mult Fratica.


La mai multe ganduri bune.. va pwp si celor ce nu ma inteleg.. pupati-ma-n 3 litere.. (COT... doar ce credeai.. curu e preaa lux pt voi).. hai pa.. o zi buna.