Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

duminică, septembrie 12

Numai .. numai, pentru mine..


.. "Cu miscari si gesturi fine", Cam asa ar fi continuarea la titulul meu. Bine v-am regasit dragilor (daca inca mai existati)
Ehhh si este septembrie, frunzulitele copacilor au inceput sa cada. Au inceput clopotelele vesele sa bata. Pe mine ma intristeaza ca nu ma mai duc spre vocea sa, sa ii mai revad splendoarea prin care zdrangne sa imi zica ca trebuie sa intru la ore. Sau cum imi placea cel mai mult.. sa ies. Acum as vrea mai mult sa ma aflu acolo. Sa!! .. nu stiu,;))... sa mai fiu o mucoasa printe atatia pusti, sa ma cred cea mai tocilara, doar de suprafata. Sa imi mai zic ca si maine e o zi in care pot lua toate notele. Pentru ca eu si acum gandesc ca notele sunt facute sa le iei pe fiecare in parte macar o data in viata.
Tin minte ca am luat 1, 4,5..10 :).. dar niciodata 2 si 3:(((.
Ehh dar ma calmez instantaneu ca stiu ca mai am 2 ani de facultate. Cea mai Facultate:)):)))..cea la care m-am inscris eu . locul unde nici nu vreau sa calc.. si oricum daca o fac... nu cred ca dau peste nimeni:))). Este ca si cand as vrea sa invat de una singura de aici de acasa. Doar asa k nu am ce face.... siiiiiiii la sfarsit ne unim asa mai multe triburi ca sa ne batem cu pumnu in piept.. ca domnule!!! noi am fost la scoala!!!!!! NOi Am FOst COlegi!!!!!
=)))).. ha ha .. triplu hahaha...
Crede-ti ca este o gluma buna..? ei bine nu este, cred siiii chiar cred ca o sa fie purul adevar.

Oricum E toamna.. de la asta am inceput. CA poate ma mai agit un pic si ma las pe valul amintirilor de liceu.. cu mitzoi si mitze. cu chesti care le-am facut si care nu trebuia sa le fac. si care ar fi trebuit sa le fac.. (cateva cuvinte: tip brunet, parter, liceu, ochii.. WOOW).

Ahh am citit in revinte.. ca doar asta am ajuns sa citesc.. (app proaspat, recenta mea carte citita a fost "HEiTDY"...:D). zice ca este un nou val un nou inceput... bla bla.. cred k e cea mai lamentabila replica de a anunta un "nou articol" care se mai scminba vreo 3 cuvinte.. se mai muta cateva expresii.. si gata articolul.. "un nou.. PLLM":)):))).

Frate e tomna.. oficial sau nu MORRR platele. se ingalbejesc.. adic sunt pe "duca". Mie . si numai mie imi raman culorile .. de fapt minunatia de paleta de nuante de tomna. Care mi se potrivesc tot mai bine... ajung sa ma cred un fel .. asa mai maslinie..:)):))...


Tomana. asta o sa fie asa cum nu a mai fost pana acum, pentru ca oricum nu o sa fie la fel pentru ca am mai crescut si m-ammai schimbat.. o sa fac 2O deANIIIIIIIIIIIIIIIIII
Anunt de pe acum pentru pentru ca o sa fie tam-tam mareeeeeeeeee!!!

Nu ami pot sa ma mai aberez pe aici .. k treb sa plec.. VINE BUBYYYYYYYY
La mai multe ganduri bune .. X.O.