Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

sâmbătă, octombrie 30

metrou.. sau locul de intrunire al post decembristilor si cam ce insemna democratie



Bine v-am regasit dragilor.
Absenta mea in cadrul acestor ganduri sa bazat pe framantarea mea de a scrie ceva care sa nu va dezamageasca. Am inceput cu un titlu care oricum nu va place. si o sa inchei cu niste lucruri care sper sa va placa.
Las la latinudinea voastra.
Prin urmare... Metroul este vazut ca cea mai rapida cale de a te deplasa prin bucuresti fara prea mari eforturi( fata de mobilizarea prin oras cu bicicleta) care necesita intotdeauna cartela..ca sa intri un lumea subterana. Daca incalci regula te iau tambi sau talambi dela Scorseze si iti da o mama de munstrare prin a sfarsi injurat de femeia tot timpul tzavoasa de la bilete. Tifnifositatea" ei poate ca se trage de la acelasi job, luminat doar de un neon deasupra capului.
Oricum eu vad metroul ca drumul pe care l-as face peste tot in lume. Prentru ca are cam acelasi zgomot ca al trenurilor ce parcurg o lume intreaga, lipseste "ciu-ciuul" care il scoate locolotiva.. dar o am ringhton la mesaje:). asa k mai suna din cand in cand;D... vodafonul mai des:))).
aici poti privi si analiza tota categoria de oameni. Post decembriste. de ce postdecembriste??!!?? pentru ca de la democratie in coa' (20 de ani app.. eu .. chiar eu o sa ii implinesc.. da shhh.. k nu vreau sa fk cinste:)))...)
Acum nu mai suntem toti sub acelasi calapot cu doar un magazin dupa care sa fim toti la fel..(traiasta patria""!!!) fetele se pot perinda chiar si in tzatele goale..si baietii..ei bine baietii.. de la bust in jos\sus ce vor...
Suntem unici si asta insemna mult.. dar eu zic ca prea unici frate... asa k hai sa va povestesc doua faze.... acum depinde pe unde si la ce ora circulati..dar pe ruta pipera-berceni la amiaza sunt numai femei. Stateam si analizam .. vizavi cele 6 scaune era numaicu femei..totvagonul numaicu femei. asa k fiecare scaun avea cate o personalitate. Femeia urs polar si leopard, cocalara mica care inceaca sa devina femeie de la 15 ani, femeia ochelar care are ochii in fundul fundului de la calculator, mancacioasa de chebab in metrou, batranica care o arde in culori tari si stridente ca la fisa de umbla cu mijloacelegoale, si non stiutoarea de nunte ce sa si le aplice pe fata si dela machiaj de zi ajunge la paiata.
numai una is una.. ce pot sa zic.. acuim de launirii pana la berceni magandeam care cum o sa coboare si o sa isi reprezinte statia... respectiv zona.
eu am pariat asa : mancacioasa la aparatori chiar si mai incolo. calculatorita, berceni maxim piata sudului, imblanita tineretului la fel si etatea colorata, iar eroii revolutiei papaornita de rafie si copilul care vrea sa fie neaparat femeie urata proasta si la cratita.

Ei bine tineretului... blanoasa!!! ahh pe asta am nimerito.. mai amai sa imi dea fiori k nici nu stia pe la ce stati eram si cand sa se inchida usile si-a dat si ea seama..si a tzajnito pe usile mai mai sa ii reteze blana.
Eroii revolutiei... aia de p arde batraneste in culori tari. ehh mai ia tzeapa si logica mea.
brancoveanu... nimeni ..
Piata sudului .. calculatorul.. ???? NU ... eu ..clar..
restul au mers mai departe..

ideea care este.. k daca mergi de la unirii in jos... fratee ,, intalnesti tot felul..

CA in seara acesta .. hai sa va zic si categorile. mama roz ain cap(chiar la propriu) cultii cu joituri in buzunare, tobosarul, snobiii "eu am bani nu am maisina, nu am bani sa trec strada.. da eu am toale macar pe mine"si nemtii.
Frate mamica aia tocmai vea cred.. facultatea terminata si vorbea cu fisa(max 1.5 ani) despre chestii gen fizica coantica, mai avea si o esarfa ca alea din afica pusa de isi poarta copii.. simte ea domnule k miroase urat si incepe sa ii dea salopeta jos petiisi baga nasu; adanca sa vad..so fi kkt aiamica??? sau doar am eu kkt in nas... oricum naspapriveliste..si app femeie.. nu esti barbi.. nu mai ai 12 ani.. esti mama fati si tu o freza de mama.
Aia de vorbeau numai din carti..erau pisati rau.. da rau.. unu dintre ei cat a stationat ultimul metrou la ars gatul sa isi aprinda o tigare..credema noroc cu usile alea deschise care sia sia nu faceau fata. Au inceput sa se bcure ca copii in ziua de craciun cand primesc cadoul dorit cand a scos unu dintre ei niste " bomboane SKITTLES" frate aia cred k simteau curcubeul din reclama cand au inceput sa se maimutareasca cu cam tot pachetul pe jos.

tobosarul a tinut ritmul pe pisior prin baiata mainilor,pe bataia barii de la margine.. mai apoi pe plasticul din spatele lei.. mai apoi pe frunte..era o baterie in toata regula..akolo..cam tot ce prindea in cale..dk ii dadeam o mana .. cred k batea la unoshisor.

snobi stateau si vorbeau si recomandau un sapun..DURU .. dinala mai ieftin tipilor fumari. domnule.. cum ca apometrele arfi de vina..si ca nu au bani si ca e crezza si nu se pot igienizasi sa se dea cu nu sh ce colonie.. plm.. ei de unde stiau ???? ata de greu le este .. dar ce pl lor ei sunt snobi.


Asa k dragilor este o lume.. nebuna..nebuna.. akolo jos..aveti grija cum circulati..si pe unde si langa cine va asezati.. astept la comentarii intamplarile voastre legate de mersul cu metroul.. o zi minuata o viata si mai si .. va ube,..

La mai multe ganduri bune..cu bine
X.O.X.O