Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

luni, noiembrie 8

roata..doar un fenomen in care viata se tot repeta dar intr-un mod diferit.


Bine vam regasit dragilor. tin sa multumesc anonimului care mi-a zis la multi ani.. si celor care inca mai stiu ca ma cheama si Grabiela.. macama'r puricii k nu suport numele.
Oricum.. nu mai stiu...ieri, alaltaieri, in timp ce sefulica asta al meu suferea grav pe melodiile lui HOlograf.. o trupa tare draga mie.. mai apoi s-a dat un pic pe vama veche.. (pacat nu nu a mai ramas doar vama.. si nici statiunea nu mai e la fel.. )oricum am avut o revelatie..
Eu nu prea stau bine cu neuronul meu slab si plapand.. dar am constantat ceva cu el. Unele lucruri se asemana. Eu una vad anii ca pe niste perioade... gen ere.. adik pot sa vorbesc de anumite persoana.. despre anumite chestii.. niciodata nu se repeta.. insa stii ce am observat ca se repeta?
PERSONALITATEA OAMENILOR.. si acum am un sefulik care ma protejeaza si zice k sunt micutza...la fel ca si crity(bettlejuice) numa' k akum il cheama Andrei.
Si acum am o pretena care ma am cu ea mai ceva ca surorile.. cam asemanator ca raluca(ymy).. si inca mai fac nebuneli cu baietii adik cu buby.. cred k este cam singurul constant din viata care sa ramana . oricum acelasi loc.. aceleasi persoane dragi.. gen nu se poate compara nimeni cu titza.. dumnezeu sa-l ierte.. dar am gasit pe unul care este la fel de pornache si de calm asa cum era razvan.. razvii cel cu maini de aur..si alias TOMY.

Ce pot sa zic lucrurile se asemana, se mai schimba un pic peisajul .. se mai schimba oamenii..pacat ca nu raman fidela acelorasi persoana..
Dar stiti ce ma mai surprins placut? ca stia Tzopica si Moshu de ziua mea. ube mult si tovaraseste la ei.. cred ke i sunt un fel de exemple de urmat doar partile lor bune.. nu otti sunt perfecti dar ei par intruchiarea perfecta..
Acum inchei sec.. si va pwp ma duc la o seara romantica cu buby.. demeci.. "haide steaua" .. si ma inclin cu voie buna.. la mai multe zile bune.. la mai multe ganduri bune.. cu bine...

X.O.X.O.