Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

miercuri, noiembrie 17

Ollllaa.. la toti..!!!!!!!
Mai tin minte k salutul acesta il foloseam cu totii in liceu ..sau cel putin eu si unele demente.. si prea putini dementi:D.
Tin sa va zic.. sau sa imi zic, ca nu sunt asa de fericita. Pentru o parte din probleme s-au mai dus pe apa sambetei ..asta nu insemna ca au disparut in totalitate.
Pshihicul meu lucreaza asa cu particele...bune si rele.. in rest oricum plictiseala. Poate si deasta scriu atat de rar. Adica as avea ce sa zic.. ca nu sunt eu una asa de monotona.. numai k timpul pe acasa..este unul din ce in ce mai mic. si mai rapid.. si daca apuc sa stau sa scriu aici ceva..inseamna ca sunt racita..si zac in casa...
Bine inteles k vindecarea se sarbatoreste cu plecare.. prin a vizita fiecare coltisor.. prin a mai afla cate un pitic de pe creierul cuiva. A mai afla o bartfa noua, a mai trage niste concluzii mai rapide. si mai subcinte despre viata. Intalnesc fel si fel de fetze.. Spre exemplu aseara.. tipul dilimandros ..care orice ziceam.. ma intreba "dar de ce.. eu vreau o explicatie". si bine intlees. k Iam zis un calduors: "prietene..mai lasa-ma.. k te alerg !!!!!".. eiiihhh.. el a tot tis "de ce??!!?? de ce??!!!" pana cred k nu a mai vrut sa mai manace in viata lui. Nu zic.. nu dezvalui ce i-am pus in mancarica:D:D:D:. Doar putin respect.. pentru un simplu "dar de ce!!!!!".

Dragilor si scumpilor.. si adorabilor baietii. am o veste proasta sa va dau... eu .. personal..fara sa imi dau seama. fac un an .. in care mi-am petrecut minut cu minut.secunda cu secunda.. timpul cu BUBBY. Am fkt un an.:D S-a materializat printr-un inel. si multteee. multe...scantei...
Dar asta nu insemna ca poate in tacerea mea inca mai tanjesc dupa acele 3-4 luni de anul trecut..dragilor. Perioada in care Bettle juice credea k nu mai satur. si ca de la o trecere atat de rapida in viata mea.. stiti..voi.. ma poate defini k ceva urat in viitor. EHHH uite ca nu a fost asa. Am ramas si cu experintele.. si cu..( greu de crezut..) cumintenia:d.

Mai nou fac 20 de ani..+\- 7300 de zile ...+\-175200 de ore.