Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

miercuri, ianuarie 12

de la nefumator ... fumator..si nu numai tutun..


DAca simti moartea ficatului pe viu .. insemna ca esti in prieten chileanu..
ma gandesc numai la aceea melodie guess who.. cu sunte..Acum 2 ani incercam sa chizelez un cocolar care ma ducea aks .. pe "ahh lee leee .. sunt cacat de bomboana de baiat" sa il cizelez cu un guess...cine:D..
Am ajuns la unul chileanu ... miop dar dragut.. mult prea dragut, care iti taie rasuflarea.. la mult tutun..ochi rosii, unde inima gandeste si mintea se arunca de parapetii sentimentali.
Ajungi dupa un an la ceva mai cool de decat tutunul .. Si acea parte in care faci coitzee 20 de ani!!!! Si o arzi chileanu.. simti cu adevarat versurile.. intelegi fumul din piesa.
Si asta macar sa fumezi... asa un pall mall slim albastru...
Este panica care o ai .. greata de dimineata.. este acel ceva care nu credeai k e atat de chileanu. coitze..
Am 2 restente .. cu un examen care il iau.. cu un catalog plin de absente.. un an de facultate cel mai fericit...
O plimbare cu baietii.. una alta.. cu tovarasul meu de suflet .. tare iubit imi mai este de tot tupul meu. Un anturaj in care multitudinea dezvoltarii individuale este caregoric mare. Locul unde poti sa dezbati absolut orice subiect pe baza deontologic-intelectual-complex. Stiu k asta nu e un cuvant.. dar este multitudinea in care te poti axa.
SA vorbesc de fiecare prieten drag.. hai k va zice "fraatica" incepem cu Moshu...car este cel mai mare cel mai supper om.. care supper pupa o Floare.. cel mai de treaba.. care daca ai ajuns sa vorbesti cu el pur si simplu te baga in cel mai mare complex.. care iti da senzatia k nu se mai poate sustine o discutie pentru ca nu ii poti tine pasul cu gandirea lui care este de sooper om ..si sooper caracter..
Sa va zic de Z.. si atat .. carismatic ca intotdeauna.. cel mai bun sprijinitor..care atunci cand ceva nu este moral, dar nu are cum sa iti spuna ca acel lucru, care il faci tu .. K NU E BN... isi lasa srancenele.. se inclina ploapele.. iti rosteste numele printre buze..si da din cap asa in gest dezabrobator..
Este cel mai subtil lucru care il poate face.. iar daca pe tine ..ca individ te duce capu ai primti cel mai valoros sfat din totdeauna.
Sa va zic de Peca.. cel mai mic poate dintre noi dar cel mai ..CEL... pentru ca este pungas asa in felul lui insa cu inima la fel de mare..probabil k bunul simt este datorat neamului.. sau si faptul ca a vut tot timpul langa el cel mai bun exemplu oferit de fratele sau mai mare.
Sa vezi .. de cine....ei bine ma cam dor degetele..dar sunt toti akolo.cu toate lucrurile care ma inspira.. cand Z a zis" nu fratico" pai stiu ca deja merg pe drumul gresit, si nu e bn..
Si cand moshu zice k "nu e panik".. apoi drumul e liber.. si cand ma mai contrazic cu Peca..mai rar ceo drapt ('aici te contrazic fratico').. stiu ca doua capete pot gandi cel mai diferit si imfluenta o ia cel care nu cunoaste .adik eu..
Si de la o simpla pitipoanca .. care am fost, care din rasputeri incercam sa dau un cocalr pe brazda.. (poate k bubu o sa se supere k ma gandesc la trecut)... oricum revin..de ls tranformarea unui cocalar.. la cel mai minunat loc.. poate mai mult fum decat aer curat.. (dehh al ls ei aici se face focul)..nu se compara.
DAr nu as da niciodata ..sa zic asa..fumul de lemn .. pe gazul de la teava..pentru ca esenta bradului este de mult prea multi ani.. decar extractia propriu zisa a gazului.
Gazul este efemer.. lemnul iti mai lasa si ceva jar..daca vrei sa mai pui niste lemne pefoc..
nu cred k a avut noima ceea ce am scris..dar pentru mine merge..
La mai multe ganduri bune.. cu bine

X.O.X.O