Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

duminică, februarie 20

Uauu .. depre socializare si facultate... nu te teme ..nimic interesant.

Bine v-am regasit dragilor. Incep prin a ma comporta ca un om matur ce sunt. si scriu pe blog.. cum ca mi-am facut ochlari.. !!!!!!!!!!!!!Dahh aceleasi versuri obosite ..gen ce mai e nou in viata mea... si ce se mai schimba.(asta e gen hi5..ami nou n brand facebook)
Pentru cei interesati care ma vad zi de zi.. mi-am mai achiziotionat si vreo 2 sutine si vreo doza de chiloti.. zic asta pentru ca nu aveti cum sa le vedeti si plm ce mai e nou in viata mea..
Pentru cei ce nu m-au vaut sa ramana faza cu ochelarii. Postez si o poza.;)


Oricum uzura morala s-a instaurat in monopolul viselor. Asta ca sa raman pe aceiasi linie semnatica care mi-am construito dea lumgul timpului pe spatiul acesta.
App de spatiu frate de camd am blogul primesc vaucere de la google. plm nu le-am folosit k poate ma gandeam k imi intra dusmanii si imi vad postarile .si o sa incerce sa imi faca o manea din metaforel scrise de mine.. Gen mor dusmanii mei .si k eu devin mai clasica..:):)).
Nu stiu ce am in sera aasta.. dar de fapt stiu.. am 2 "cuie" batute bine la activ..si inca mai nimeresc tastatura.. penru ca acele cuie.. mi-au fost implantate in mana. Nu stiu cum au ajuns poate sorata vieti sau roara care se face atunci cand esti cu tovarasii .. si iti imaneaza cuiele..si tu ca prostu nu stii ce sa le faci ..sa ramai cu le mana..pana simti ....sau auzi gandurile lor..gen nu baga cuie in aura.poatr ai sa moriiiii
Asa bagale in nana..pasazale daca mai poti .. si veze-ti de starea ta .

Ultima patzanie am avuto in metrou..unde era cu uby.. venita de la neste priteni, draguti dar dubiosi pentru k o ard cu cantare dar nu stiu sa faca tarbla impartiri .care si cum trebuie sa mai dea. Si se ard fraieri singuri petru ca tu esti nou venit si esti trez.. si stii sa mai socotesti.Oricum singura mea panica nu era k cum drak ajung eu aks.. sa dau ochii cu mama... ci daca am ochii rosii. si incercam sa gasesc o explicatie plauzibila pentru cei din jur.

Am injurato pe una n metrou pentru ca vaca nu sa dat ca sa il tin pe iub de mana. si nu sa simtit k sunt vreo dubioasa.. daca ii infigeam un cui in ochi cu palma mea. La ce stare aveam era de inteles.

Dimieata..apropo de stari este cel mai nasol.pentru ca incerci sa razi si nu mai ai aceiasi pofta..trebuisa mai stai sa te trezesti sa iti mai freci gandruile si dupa aia ..revii gen in starea aceia.. si te tripezi cate ai ajuns a faci.

Singura mea imagine era cat de bine mi-a stat cocul cu rujul meu cel rosu. Si cum daca nu as fi avut gaicul cu mine, mi-as fi luat vreo 3 fluieraturi. Ma gandesc k lumea deja stie k eu nu ma dau cu ruj..si este cva nou pentru mine. :)))
gen look at meee. m-am tunat farte .. mi-am schimbat lookul.


Ce am mai obervat in ultima vreme este ca nu mai fac poze pentru fiecare cacat. Gen am iesit din casa.. pac.o poaza.. am ajuns in statia de metrou ..pac o poza.. ammers mai departe de bucuresti..pac o poza.
Eram o mega hi5 la minut. Povesteam pana si starda care au maturato femeile de stervici..pac..poza inainte si dupa.. Concluzia.. Astai de la rebu iau prea multi bani si nu fac nimic.!!!!!!!!! :))

Ma gandesc la astia cu facebookul..cand nu stiu cand fac 3*3..posteza pe faceboook pentru ca ala din america sa imi zica k face... plm nu stiu 6inci.. dai uun exemplu. Am auzt un cretin la examenul de engleza.. o ntreabre la un subiect era ce insemna L&SA. Dobitocul a postat pe facebook si la sfarsitul examenului a aflat si el ca insemana L (License), SA (Software Assurance) . Mai bn cauta pe google daca tot avea net pe telefon si avea mai mult timp pentru celelalte subiecte...dar prostul.. hai sa stie lumea k are examne la engleza si nu stie sa foloseasca netu, k este atat d greu termenul incat ceilaltii idioti care stau pe astefel de lucrurii isi storc creierii si mai posteaza la altii ..pana ajunge la unu din america..si le da explicatia.. ca sa ii dea prietenului sa ii dea dobitocului sa scrie pe foaie.. si cat a durat?
2 ore.. plm in 2 minute te rezolvan chiar si cu cel mai prost net care se incarca sooper greu.

Cele mai penibile chestii le vezi in facultatea mea. pentru ca toti o ard:
EU sunt la facultate!!!!!!!!!!!
si cand mai vin 2-3 tocilari la un seminar si vreo 10 oamaneni la cursuri.... eu cred k nu au ce face acasa. Sincer da plm vezi k din 200 de persoana cat suntem in anul 2 inscrisi vii doar tu cu inca un..mai bn va imprieniti si o ardeti unul la altul pierzand vremea. DAr domnule..asa intelegem mai bine.. iar intrebarea mea este CE? ce intelegi mai bn k e o facultate care o platesti si o sa ai la sfarsit o nota.. si oricum nu iei bursa ca nu te duce capu sa inveti cum ar trbui si ne prefacem cu totii ca dam niste examene.
Si mai pica unii din cand in cand.. ca sa mai scoata ceva bani in plus de la noi. Adica gen Domnule profesorii au si ei niste standarde. Hai sa fin seriosi. oricum ai o diploma care te stergi cu ea la fund.si plm tot mort de foame esti dac nu ai papagal, bani si pile..

Ahhh.. iar ma gandesc k poat o sa ma idolatrizeze manelistii dar asta este adevarul, asta este realitatea care ne frusteaza. Si stiu ca o dau don bara in craci. Ca incep cu ceva si termin cu altceva. Dar sunt lucruri care le vad zi de zi.. si nu se mai schimba. Crezi k dac vii zi de zi la scoala. O sa aduci si altii la cursuri.. o sa ne imprietenim..si tot de la unu ca tine se obtin niste amarate de cursuri. CAre sincer am fost si eu la facultate.. nu stiu daca este la fel ca la A.S. sau Universiate dar mi se par niste kkt-uri cu care iti pierzi vremea si existeanta.
Asa k mai bn k mine k am 2 "cuie" ale vietii pamantesti in mana.. care ma lasa sa fac ce vreau ..m-am obijnuit cu ele si ma descurc in viata..pot sa zic k merg pe telul meu in viata.

Asa k dragilor.. nu luati de unde trebuie.!!!!!!!!!! Viata de student nu e aici. Viata pe net..nu e numai din ce am mai facut..si uite ce poze si ce profiluri mi-am activat. E vorba de spre multe aalte lucruri care trebuie sa le constientizezi. Asa k imi las aparatul de fotografiat aks.. si plec in lumea asta .. si va pup pe toti.. si o sa mai revn..nu promit..cu subiecte si mai interesante

O viata minunata .,.. X.O.X.O