Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

luni, martie 21

un pupic si noapte buna


Bine vam regast dragiloorrrrr.

Stiu ca inca nu a sosit primavara insa nu este timpul pierdut sa soseasca. Inca imi mai ingheata degetele pe taste atunci cand mi astern candurile pe "hartie". M-am uitat asa prn catastiful meu de vorbe. si stiti ce am observat, ca nu mi-am scris niciodata cum a aparut mare a fericire in viata mea.
Este timpul sa scriu despre ea, pentru ca stiu este foarte importanta, mai importanta decat prima doragoste.
Este vorba de BUBU, asa il alint eu, de fapt in cheama Savof Claudiu. Este cu orgini bulgare, nu sta in jegul din bucucresti, este aici al pensiunea unde ma delectez ori de cate ori am si eu nevoie de liniste. Este un tip inalt, nu foarte inalt, acolo cat a se dea cococs. Are ocii caprui, care daca te uiti in profunzimea lor sincer chiar vezi cruditatepura, are ochi de diavol. Si nu imi este frica de ei, char ii ador. E brunet, poarta ochelari...:))). deeh mai greu cu vazutu. Si este foarte bun la inima. Este precum rivanolul, iti alunga toti microbi:))). Fata de spirtul dinainte.

Povestea noastra amoroasa a inceput.. eheee nici eu nu mai stiu cand si cum .. si la ce ora a inceput. Pot sa zic ca buna mea ex colega.. dar pritena Alexandra ne-a facut cunostnta. Eu suferinda, el la fel.. k dehh sunt multe ierburi rele pe fata pamantului, s-a gandit sa ne cupleze.
Am vorbit muul, dar foarte mult la telefon. Inante aveam un teleofn atat de minunat, doamne cat am iubit acel telefon il intitulam COSciug:))). si nu prea aveam semnal cu el. si stateam ore intrei legata de calorifer..poatepoate..curge semnalul prin teava))):)))


Oricum fluturii din stomac erau akolo.. daca dadeam tot din mine ca sa dau poante dinalea de il faceam sa rada pana la lacrimi.. ideea e k eu nu sunt haioasa,,.. bancul trebuie sa fie mult prea bun,, ca sa rada cineva atunci cand il spun eu... pe persoana fizica:)):).
Pustiul ma placea. Lumea era fericita k in sfarsit .. mai zambeste si el .. una alta, eu mai eram cu unu.. altul... asa k m-am plictisit repede de un baiat provincial. CAre ..ioronia mea de pitipoanca akum sunt cu el..si sunt ursul dupa miere dupa el,<3.

A mai trecut timpul .. el nu ma mai sunat, pentru k vaca de mine nu ii raspundea la telefon, plm ,.. cate poante sa am in mine, asa k m-am mai distrat si eu pe aici pe akolo.,


Am terminat liceul, si cine crezi k a fost cu mine la contestatie la romana de mi-a scazut si mai rau nota de la bac..:)):)).. ei bine, Claudiu. Nu e el piaza rea. Poate era primul semn k nu trebuie sa ma bag, dar el a incercat sa ma avertizeze.. dar eu batman,,,,batman.. sunt destepta ce pizda masii.!!!!!!!!!!!

Si asa .. parca am mai iesit in cismigiu, imi aduc aminte k era atat de dolofan, ca sa nu il fac gras, de nu puteam sa il cuprind cu mainile. Ehheee, si transpiraaaa.. avea niste emotii, dar avea dreptate. AVeam niste tzatze.. si niste decolteu. Pe perioda aceea nu ne nazarise nici o acctivitate extra conjugara, prin urmare se intelege surplusul de hormoni unde a ajuns.

A mai trecut o perioada.. si nu ne-am mai bagat in seama, eu inca ma gandeam la pustiul care mia carat gentile cand am venit de la munte cu clasa.. de la sianaia.. si frate nici pe obraz ii era tarseala sa ma pupe..si nenorocita de mine ,, nu stia cum sa fac sa scap de el.

Eheee, si in timp ce vecinii mei comentau k in fiecare zi ajung akasa cu cate o alta masina, am inceput sa ma cumintesc, m-am angajat tocmai la mama drak in baneasa.. k sa nu dau ochii cu nimeni,

a trecut toamna .. a venit ziua mea. cred k aveam 19 ani.. da 19 ani. Lucream la replay, si atunci am avut o revelatie. Am vb cu cine crezi.. cu alexandra pe mess, si in timp ce vb noi .. bine inteles nu aveam credit nici in ziua de azi nu am:)):)). vb cu mine pe mess si il suna pe pusti sa ma sune. Urmeaza partea cea mai interesanta. Stiu k o sa ma omoare k dau asta pt public, dar meritati ce eate mai bun.

Frate sa vedeti ma suna, imi zice "BUNA SUNT CLAUDIU .... IIIAAA... TEAM SUNAT K ORICUM VROIAM SA TE SUN, NU PRENTU K AS FI VORBIT CU ANDRA":))):)))))=))))))\
triplu hahahahahahaaha.. app andra este defatp alexandra. EU am stat asa in telefon, da hmm. bine... ma invitat la un suc. Ma gandeam in sinea mea.. frate .. plm in ce mam bagat.. auzi team sunat k oricum vroiam sa te sun.. nu k mia zis andra..:)):)))).. nici el nu a crezuto. =))). Cred k poate Moschu isi mai aduce aminte. k era cu el in drum spre focsani.


Exceptand toate acestea, am fost in liberti ma scos la un film... am baut si un suculet. si ma pupat.. Eheeee.. morfoiala naibiii, mia dat de intels un lucru. Sia sia nu mai am chef de gagicareala cu prosti si idioti.. hai k il pun eu pe pusti pe pioare sa vezi ce mare gagicar il fac.
Appppppp filmul a fost.. cu lacrimi in ochi de suspin din cauza filmului twilight, :):))). hmmm ok... mai ales k eu sunt fan harry potter.

si uite asa am inceput sa ne vedem .. si ma iesit in twice prima oara separati.. a doua oara impreuna. de prima oara nu va zi k e mult prea mult de scris j imi intervine in scena un altul.. asa k ne rezumam numai la bubu:X:X:X.
Iar ma suna, asa timud si ma intreaba .., vrei sa mergi in twice.. eventual dk e poti sa dormi la mine. Eu ... hmm ma gandeam 4 luni de stat pe bara, tustiul..lasa kil sarut eu mai cu foc, iam zis stai sa o intreb pe mama dk ma lasa. si iti dau un raspuns.
Plm nu am intrebato pe mama iti dai seama. Doar iam zis.. frate vezi k ma duc in club nu vin aks..
punct.
Si lam sunat iam zis k merg doar in club.. si cand a venit sa ma ia de akasa..pe drum iam zis.. pot sa raman la tine.. asta dk mai vrei. Dk il intrebi o sa iti zika k numai la asta sa gandit. Si am ajuns aks si ma surprins camera lui , nu va zic pentru k sar putea fetele sa fie curioase. Oricum nu ma asteptam la un romantism in accea seara. A fost de neuitat.

Si uite asa am inceput sa il iubesc, prima oara doar atractie, ma dus la munte .. hai k pustiul are bani,. merge.. cu aceleasi conceptii de pitipoanca. insa un singur lucru am de zis

Niciodata nu am crezut k o sa stau cu pustiul acela timid, care nu credeam k e atat de .. hmm nu stiu cum sa zik. E dulce amar, dulce tot timpul,amar in sensul bun al cuvantului, si numai eu o stiu. Imi redescopar fiecare lucru in el. Si cu toate k sunt privita k o nenorocita k de cand sunt cu el a slabit sooper mult, dar eu cred k este din cauza k ma iubeste. Nu la fel de mult cum il iubesc eu.