Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

vineri, iunie 3

I.ve ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I’ve had the time of my life
And I’ve never felt this way before
And I swear this is true
And I owe it all to youuuuuuuuuuuuuuuuu.



Parfum de vara.. everbody..?? il simtim cu toii .. si ce crezi nu mai este aceiasi vara ca cele care au fost pana akum ..
De ce?

Pentru ca ochii vad in fata o mare tumultoasa.. un nisip care gadila.. un public din ce in ce mai nebun. Tineret care sare in sus cand aude ceea ce vrea.. fie ea manea pentru coca.. si asta o zic ca nu sunt rasita. Dar mai zic si niste vibe si iarba.. pentru cei ce ma intelege...

Ce sa mai colo si incoace, imi fac provizia de material bio degadabil. imi cumpar strict o pereche de slapi.. si ma intreb pana unde ma duce cardul meu de credit.
Care dintre voi simtit cum trebuie pusa pielea la blonzat..sau asa cum fac eu sa o parjolesc bine. Sa stau cu un cocktail in mana.. fara sa imi pese decat de muzica din jur.

Hai sa facem unpact cu totii.. stiu ca mai este pana la liberty parade.. un eveniment aglomerat si destul de ok. DAr hai sa fugim cu toii la mare.. Fie afara fie in tara. unde vedem cu ochii.Chiar si o balta atata timp cat este voie bune.. si sunt si piptzeeeele.
Sa auzim asa un beet mai excentric ca celor de la vama veche asa cum iam intalnit eu prima data atunci cand am facut pe dracu in patru ca sa nu mai plec cu parintii la mare.. si am iesit din coconul meu.

A fost momentul cand am zis..
imi iau viata in piept.. cu ristul sa creasca mare:))))))).


Ce pot sa zic. Poate nu mai citeste nimeni, Dar baieti. pe cati dintre voi vam avut, nici unul nu se compara cu valul asta care il am de 1 an?? mai bine de 1 an???.
O sa fac un comentariu indiscret si o sa zic.
SHAME on YOUU. Nu mia-ti tinut nici unul piept asa cum mi la tinut al meu. E al doile an care vreau sa ma duc sa ma joc cu nisipul si apa, intr-o mainiera cat mai discreta, palpitanta si extraodinat de romantica.

Noaptea cad mi sa adunat aceea sare pe corp.. sa fiu sarutata, sa ma indulceasca, asa cum nu am fost nici o data. Oricum daca este un cutezant care crede k poate sa imi depasasca asteptarile, bagtiva in evidenta poate fac un sondaj..sau o preselectie. Oricum stiu ca picati din prima, dar ma mai amuz si eu de sufletele voastre pricajite care habar nu au de capul lor.



Oricum inchiei apoteotic, cu o bere in mana... recceeee ... ma inclin.. cu voie buna, ma gasiti pe plaja, cu o palarie in cap, cu bine obijnuiti ochelari, saurand si tot ceea ce a mai ramas din restul omenirii.

App. un singur sfat, prdenta dragilor. Marea in fiecare an isi cere tributul.

X.O.X.O

La mai multe ganduri bune .. cu binee.