Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

marți, iunie 28

Cuantic si .. Cedry2



Bine v-am regasti. Incerc sa alerg in juru cozii, ca sa imi mai aman putin si sa nu imi dau sama ca tot ceea ce se intampla este real.
Parca sunt intr-un hipercube, cu dimensiuni paralele, in care pot fi eu cea trista si eu cealata eu???!!!, razand..... Totul traspus asa ca o oglinda.

Ce ar fi daca fizica cuantica ar fi la un nivel mult mai mare. SA nu fie asa un domeniu instabil si mai putin stiut de lume. Nici eu nu ma pot bate cu pumnul in piept ca as putea da o explicatie logica pentru acest fenomen. Insa este mult mai bine daca as visa ca ar fi posibila.
Mi-ar placea sa mai am inca un EU care sa mai citeasca acele vorbe siropoase scrise de oameni cu suflet, tratati ca drept nebuni. MI-ar placea sa ma traspun intr-un mediu paralel, in care sa stau o secunda pentru altii, insa pentru mine un infinit, pentru ca orice aspect legat de spiritualitatea umana, si de bios-ul acestei realitati sa imi starneasca reactii si controverse. Mi-ar placea sa aduc un ton de prospetime acestei vieti.

Aceste lucruri inca imi sunt departe de realizare, insa constat cu bucurie in suflet ca sunt oameni care inca mai trasmit ceva si oameni care inca mai percep.

Am un singur exemplu pentru demostratie. Ati ascultat vreo dta Cedry2?. ei bine eu din pura intamplare, asta poate ca nici nu cred ca nu este genul meu, si pentru faptul ca nu mai am timp. Toate se invart repede. Prima mea reactie cand am auzit melodia "11secunde", a fost ca acel episod din sowth park.. cu muzica intre generatii.. "ccrapp.. muzic".

Any way.. m-am inselat. Pentu ca in secunda urmatoare am simtit un fior rece pana in maduva oaselor. SI am auzit niste mesaje. Nu mai auzisem asta de ceva vreme... decat poate de super vorbe scrise de altii prin articole de "nebuni".
Are sens ce spune.. are acel ceva... nu stiu. ai impresia ca trebuie sa aplici fizica cuantica.. ca sa incetinesti lucrurile, eventual un alt EU sa stea cu un dictionar in mana ca sa prinzi profunzimea vorbelor.
.."o vorba grea lasa urme adanci".. Adanci nu in sensul de jignire.. in sensul de patrundere, de paralizie, iti misca circuitele .. si te duce la limita.

Nu as vrea sa dezbat prea mult melodia,Nu sunt genul de critic...MA pornunt ca ne fiind fan al genului muzical, insa vorbeleeee, ei bine aici as sta o zi intreaga sa ii ascult, numai pentru cuvintele si mesajele oferite.
Si pentru ca pe mine ma mira multe lucruri si imi place sa stiu cat mai mult, mi sa parut ceva ciudat in versuri si anume:
"Facand presa s-asemene cu fiul lui Sem"

Ai impresia ca este un simplu Sem, poate unul care il cunoaste, ceva reprezentativ, sau pus acolo doar pentru rima,....
Hmm Daaaaaa. VEZI SA NUU!!!. De fapt este legat de vechiul testament si anume de spița neamului fiilor lui Noe.
Cat de multe sa stii.. sau cat de mult sa gandesti .. sau sa cauti,, ca sa corelezi atatea lucruri.


Doar un lucru mai am de zis. Ca sa nu dezvolt prea mult subiectul. Insa pentru anumite lucruri merita sa iti doresti mai multe vieti. Sa descoperi, sa instigi, sa fii tu.. printre atatia .. care nu pentru ce traii...
Jos palaria..
La mai multe ganduri .. cu bine.
X.O.X.O