Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

joi, august 11

intamplari din nemurire



Ati crezut vreo data ca acele filme cu spitale, cu ultima ta dorinta, cu toata viata trecuta prin fata ochilor le veti traii cu adevaratttt....???!!!!!

Ei bine la un moment dat al vietii va sosi poate clipa... insa acum as zice niciodata!!!!

Ne dorim o viata plina de etape. Vrem sa umplem frigiderul cu magneti care ne reprezinta excursiile.

De la Cape TOwn pana in Sighetul Marmatiei. planifici fiecare gand in speranta ca acolo vei ajunge. Dorinta iti lasa asteptari care sa te simti mai bine cand treci prin viata.
Dar exista momenta in care dorinta este uitata. Te trezesti intr-un abis al durerii. Lucrurile nu mai au o aceeasi turnura, ci una ciudata.

Pulsul este mic, inima se zbate, vrei sa fii fruntasa.. insa te bate stresu'. Clachezi si ajungi pe mana altor suflete. Te trezesti in triaj.. Vii sau cu siguranta mort. Viu insa grav de mort, codul ti-l leaga de dosar. Te plimba din radiatie in radiatie. Sangele este acum despartit in mai multe epubrete. Analizele intarzie sa apara si deschizi ochii..

Vezi oamenii care lucreaza sa te faca bine. Ei deja vor mai multa adrenalina. Ceva despicat in tine, nu numai scuze ca la orele de sport "azi nu pot.. nu ma simt bine".
Te ia, face o caterinca, mai citeste ceva, cu o mana in sangele meu cu cealalta savurand mai apoi un pepene rosu.

Crezi ca este o lume de pshihopati, tie iti este rau si iti ofera un vertict, dar nu iti da tratament... decat pe hartie. Te gandesti l amodul lor de trai si la chestiile infecte, bani putini, spital odios, 6 ani chinuiti numai printr-o facultate. Se amuza si iti dau sentinta si te echilibreaza. Macar psihic, nu a nimic pentu ca deja ai un diacnostic.. poti sa mori fericit. macar stii de ce.

Asa am patit eu. Plecata de la Decathlon, lasand in spate o mana de oameni (5 cu tot cu paza) care sa duca un magazin in spate. Am plecat si mi-am vazut in fata reusitele, nereusitele si ceea ce voi pati pe viitor pentru ceea ce mi sa intamplat.

Munca in genera imi este medicament insa acum a devenit inamic.

La mai multe ganduri bune ...
X.O.X.O.


P.S.S. Nu uita. Fa-ti planuri, zambeste mult. Din prisma celor ce o patesc este bine.. este bine ca esti strict asa cum esti.