Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

sâmbătă, octombrie 13

la mai bine de un an de zile

La mai bine de un an de zile, revin prin a.mi spune gandurile. Imi expun viata pentru a nu o da uitarii. Imortalizez fiecare clipa... fie ea de durere, tristete sau.. de ce nu BUCURIE.
Ceea ce este de spus este ca aripile de adolescenta si tinerete mi s.au transformat in emotii ale vietii. Acum incerc sa inteleg de ce viata este mai frumoasa atunci cand nu ai un drum drept. Provocarile acum daca sunt prea simple nu isi au rostul in peisajul cotidian. Cea mai importanta secventa in viata este acum familia. Vad cum am crescut, cat de bine era in pantecul mamei. Imi vad revolta de adolescenta ca pe o mare rabdare de toleranta a celor dragi mie. Vad cum din cuib toate pasarile au zburat. Cu toate ca vara asta a fost mai prelungita, cocorii isi urmeaza cursul.
NE INDRELTAM SPRE TARILE CALDE. DE DATA ACEASTA IN ALTA FORMULA.
Mama.. dulce si suava incearca sa isi redescopere tineretea pierduta, relaxanduse cu cresterea nepotilor si plimbarile lungi in natura.
Fratiorul meu GÂGĂ' este acum in goana emotiilor de a deveni tatic. Nici nu stie ce.l asteapta.
Cat despre mine incerc sa supravietuiesc cu al meu camarad... este tot ce ar trebui sa ma sprijine de acum in colo. Sa ne petrecem existenta alaturi unul de altul.. la bine si la rau, insa mai serios ... peste vreo 2 ani.
Toti care fac parte din viata mea sociala sunt asa niste umbre efemere. Nimeni nu mai sta sa "miroasa trandafirii". Alearga.. alearga dupa teluri in viata. Doar cativa sunt mai apropriati.. doar doau fete gingase. Unai blonda.. si cealalta mimoza dubla mamica satena. Invatam una de la alta... si le admir pentru ca sunt cam ceea ce a as vrea eu sa fiu. Insa dupa cum bine vad trebuie sa alegi una din doua. Ori cariera... ori bucuria de a da viata. Va veni ziua in care.. poate si numai poate le voi avea pe amandoua.

Pana atunci dragilor sa ne auzim mai des, si cu bine. Sfatul meu pentru toti este sa va OPRITI MACAR O DATA PE SAPTAMANA SA FACETI UN PAS INNAPOI SI SA ADMIRATI PEISAJUL IN CARE SUNTETI. JUCATI IN HORA VIETII, INSA ASTA NU INSEAMNA CA NU O PUTETI SCHIMBA!... BAFTA IN A VA DESCURCA CU EMOTIILE. ELE SE RECOMANDA A FI TRAITE DIN PLIN

Cu bine!