Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

vineri, iunie 19

EXPUNERE .... si doar atat stim.

Imi bat mintea cu romantismul, umanismul, iluminismul, si toate aceste curente literare care au fost in mare voga acum sute de ani, si vad din ce in ce mai multa prostie din partea celor care ma inconjoara. In fond de la sincerele sentimente, la date exacte, la narcisismul cu care am fost invatati ... ne adaptam unei lumi contemporane. Poti sa iti postezi acum pe net, tot felul de prostii, de la poze de hi(cinci) . pana la cele mai ciudate videoclipuri. De ce sa nu rada toata lumea de tine? .. sau pardon ... de ce sa nu iti vada o tara intreaga talentele?? Daca cei de specialitate nu remarca talentul tau, atat de vehement si de vizibil, faci rabat de la opiniile critice din jur, si te remarci prin propriile forte sa te stie toti.
Se remarca o lipsa de reflectare a lucururilor inainte sa te apuci sa le faci. Nu se mai gandeste la repercursiuni, la reactiile celor din jur. "Daca nu voi atunci cine!!!!?", iubitorilor de fite, destrabalari si maimutareli. Nu mai stiti sa scrieti, nu mai stiti sa vorbiti. Va rezumati la un simplu grup, la un simplu televizor, cu aceleasi infuente proaste ca de obicei.
Prea dezgustata .. ca sa pot scrie cuvinte a caror profunzime sa poata schimba. "Scrieti! baiati, Numai scrieti!" celebra vorba este acum de prisos.
EXPUNETI-VA ... !!!!! .. chiar as vrea sa pot vedea unde ajunge aceasta instigare.
La mai multe ganduri clasice. Cu bine!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu