Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

joi, octombrie 22

Viata ca la zoo



Zilele trec din ce in ce mai repede, fara macar sa vad ceva cinstructiv. Pentru ca in ultima perioada vad numai porci. Pentru ca daca procul nu e porc sa aminteasca numai de scroafa ... si de potentialul ei de a grohaii ca o purcioaca secsy ce este ea... parca nu e porc destul.
Daca as incerca sa il compar cu orice animal ... cum ar fi un Bou. Boul este tot bou pentru ca aminteste de o vaca, despre cum isi misca ea ugerele si da lapte doar binevoitorilor ei pesti care o tot mulg. Dar... deeeh boul e bou... si tot la vaca tine.
Daca ar fi un babuin, ar sta toata ziua cu curu'n apa doar pentru a vedea curul briliant al altei babuine. Mai rosu! ... Mai mare! ... Mai horrny! ... Mai frumos!. Ca o maimutica mica si dragutza nu are constructia de babuini cum o au alte consoarte din rangul lor.
Daca as compara cu un lemur. Ei bine pe cat de simpatiti sunt ei lemurii, pe atat de parosi si negri la fata sunt in realitate. Lemurul e tot lemur, pentru ca manaca doar insecte si la zile mari papaia.
Ideea e ca oricat de om ar fi ... tot nesimtit este si oricat as incerca sa il compar cu rangul animal, de pe acest pamant ... insemna ca i-as jigni pe toti.
Asa ca imi pare rau dragilor, adica porcii, boii, babuinii, lemurii ... pentru ca v-am dat exemplu odios pentru a-mi descarca oftica pentru anumiti indivizi din randul Homosapiensilor. Ai naibi simpatici ce mai sunt si ei ( vb lu raluca ... buna pretena de la Replay ... magazin de tzoale..pentru curiosi).

In concluzie am draci. Viata e ca la zoo. Nu toate speciile se intleg intre ele, din contra se manaca pentru a supravietuii, si supravietuim pentru a ne vedea interesul. Ma alatur furnicilor, ca ele sunt cele mai harnicutze, si sunt un deliciu pentru Nenea Furnicar, cu botul lui lung si ascutit. Si mici .. si puternice .. si bune alpiniste ( parasute numai cand este nevoie). Asa k VIVE LES FURNICI!!!!!!... sau orice altceva ...
La mai multe ganduri bune .. Cu bine ..


P.S. multumesc fanilor care imi citesc blogul constant. Pentru voi exist.

Un comentariu: