Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

luni, martie 30

Complexi in fapte .. Defineste-te.

Somorose..pasarele.. pe la cuiburi se aduna ... se pitesc pe ici pe colo... buna dimineata.. O sa contestati ... cele spunse de mine, dar exista acele persoane nocturne. Dormn ziua si traiesc noaptea. Orasul are alta fata noaptea ... nu va ganditi la una urata sau cea plina de borfasi .. din contra .. este minunat. Luminile false dau umbre misterioase formelor geometrice. Sclipiri de bufnia se zaresc pe la ferestre.


Lumini. Umbre. Intuneric. Mistrer. Dragoste. Tacere. Pustietate. Asa se defineste noaptea in profunzimea ei. La inceputul si sfarsitul ei misuna niste indivizi in cautarea unor sanctuare in care noaptea se traieste ca ziua. Pleaca treji si se introc "adormiti" (marea majoritate) de parfumul imbietor al unei licori de struguri, prune si alte mirodenii.
Cu totii devenim pentru scurte perioade, calatori prin noapte. Acum este brendul cu cat mai fragezi ca varsta, cu atat mai bine.
Dimineata. Galagie. Nervi. Viata. Oameni banali. Iubire. Zambete firave care anunta o zi minunata. Ochi care urla dupa inca o clipa de somn... Cu alte cuvinte VIATA.
Tu in ce fel de viata iti place sa traiesti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu