Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

joi, decembrie 3

In pantofii de sticla.


Multi pantofi sunt minunati pe lumea asta. Multi au farmecul sau. Numai cei de sticla iti pot taia picioarele la propriu. Pentru ca pantoful de sticla e ca viata. Daca ai grija de ea, si stii cum si cand sa calci nu ai prea mari probleme, poate mici bataturi, pana te mai obijnuiesti.
In schimb daca piciorul nu ti se potriveste cu pantoful se sticla, daca il calci apasat, si nervos ori de cate ori ti se pune pata, asta nu insemna ca esti mai impunatoare ca restul persoanelor.Din contra instabilitatea te poate duce la craparea sticlei,ranirea picioarelor, taierea viseor, tot....
EU o impatimita a acestor obiecte fermecatoare, prinsa in vraja lor divina, am incaltat si eu pantofii de sticla. M-am simtit mai speciala, inca mai sunt. Dar... esxista si un dar, Mersul nu e totul ... mai exista persoane ca te mai calca din cand in cand in valsul vietii.
Pornind de la "buna prietenie" .. pana la "dragostea de cariera".
SI ... sa incepem cu inceputul. .. Fetish party, Twice, "doar pentru cei ce intelege". Noapte incendiara, insa pacat ca am inteles ca lucrurile nu sunt chiar asa de roz. Si cum poate o prietenie sa se sfarseasca atat de repede, doar dintr-un simplu principiu de morav. Daca intlegere nu e??.. atunci ce mai e?. Revenind probabil cu gandul la ideea de "scumpa la vedere" ... ei bine tin sa te anunt ca asa o sa ramai. Pacat din toata chesti asta ca ai pierduto pe Anda, tipa care intradevar merita putin respect. Nu imi pare rau, nu iti port ranchiuna, raman inca de partea huliganilor, nu astept multumiri, nu astept regrete ... un singur lucru am de zis ... PACAT MON CHEERRR AMIE ... Pacat mai mult de voi, tine, tu si Anda ( nu ai stiut sa o pretuiesti).

Pe plan secund, imi revin amintitri in care naivitatea mea puerila a scapat de sub control. Acum regret de anumite scapari exagerat de exagerate, dar atat de bine motivate la acel moment.

Oricum patofii mei de sticla inca ii mai am, prin mult antrenament, si multa silinta se vor vindeca, le voi trata crapaturile cu lacrimile pasarii phoenix, pentru ca acesta sa se regenereze, sa straluceasca .. si sa o luam de la capat ... Eu si pantofiorii mei fragili de sticla.


La mai multe ganduri bune cu bine.
X.O. :*:*:*.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu